HUNUL
Moderator
Newbie
|
 |
« on: March 17, 2009, 12:00:50 PM » |
|
ei bine... ca sa vorbesc mai pe limba voastra.. Fuseram aseara la Soulfly Hunul - Mos teaca - Joy - Paulica o reuniune in miniatura ce mai... si Fuse binisor dar vaaaaai sa vezi surpriza ne lovi Realitatea-n fata [mai ales pe Paulica] nici un strop de bautura nu s-a vandut acolo si fumatul fu interzis aproape peste tot treji fiind si uscativi, fumaram in veceu si bauram cola alaturi de ceilalti roakeri suparati cu geci motor si lanturi pe ei care mancau Chio cipsuri sau brezel si beau ais-ti in pula mea cred ca si la DJ Tiesto se da alcool sau macar o amfetamica acolo si cine isi poate inchipui ca poti asculta muzica aia treaz? ca de la 13 ani doar din cauza lor m-am apucat de baut... but i digress... concluzia e ca Realitatea musca [atentie mare Paulica] si ca vremurile se pot schimba din "de cacat" in "si mai de cacat". dar macar am mai iesit din casa  asteptam pozele de la livake h.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Aero
AoS Member
Hero Member
Ai fata Miel!
|
 |
« Reply #1 on: March 17, 2009, 01:01:29 PM » |
|
 )))ce tare  )))ati stat pe uscat:))intr-un fel este bine intr-un fel este FOARTEEE RAU:)))spre dezamagirea voastra nati baut alcool:))adica nu a fost concertul la fel de misto:)))
|
|
|
|
|
|
Nu este important sa castigi…este important sa-l faci pe celalalt sa piarda.
|
|
|
Vespasian
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #2 on: March 17, 2009, 02:41:31 PM » |
|
Hunul s-a oltenizat 
|
|
|
|
|
|
I shoot you with my Canon
|
|
|
Eraser
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #3 on: March 17, 2009, 03:58:03 PM » |
|
Fane inventeaza noi reguli gramaticale ,in loc de virgula foloseste zambete:)))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HUNUL
Moderator
Newbie
|
 |
« Reply #4 on: March 17, 2009, 04:43:17 PM » |
|
i was oltenized... beware of the Oltenizator [ a.k.a. joy ] i s-a gasit aseara in sfarsit echivalentul in Star Trek Prepare to be oltenized !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vespasian
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #5 on: March 17, 2009, 05:59:49 PM » |
|
LOL ceva nou made in Aos pe langa Fastum... Prepare to the Oltenized  )) Resistance in Futile  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aero
AoS Member
Hero Member
Ai fata Miel!
|
 |
« Reply #6 on: March 17, 2009, 06:56:21 PM » |
|
Eraser miai divulgat secretul,vroiam sa scot DEXUL LUI FANE:))))va dati seama ce ar fi:))
|
|
|
|
|
|
Nu este important sa castigi…este important sa-l faci pe celalalt sa piarda.
|
|
|
Mos Teaca
AoS Member
Full Member
|
 |
« Reply #7 on: March 17, 2009, 09:12:48 PM » |
|
Tin sa aduc o completare la spusele Hunului, probabil l-au coplesit emotiile din halbe si nu-si mai aminteste varianta completa. In concluzie: Prepare to be Oltenized. Moldova is futile! Your Oltenian is so tridimensional.  In rest, Max Cavalera a salvat seara, altfel ne bateam intre noi de suparare. Blood fire war hate Mos Teaca
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Abrax
Guest
|
 |
« Reply #8 on: March 17, 2009, 09:27:50 PM » |
|
hai ca dupa 4 metrii de bere am oltenizat si moldova lui Paulica...in rest ne distaram vere da sa ne organizam mai des ..propun o intalnire Obligatorie la Motorhead sa cantam toti Ace of Spades, tra la la..pogo sa fie !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mos Teaca
AoS Member
Full Member
|
 |
« Reply #9 on: March 18, 2009, 10:17:54 AM » |
|
Pai evident ca mergem la Motorhead, eu intentionez sa-mi iau abonament pentru toate zilele, inclusiv Santana (despre care banuiesc ca va fi in afara festivalului, la aftershock, probabil).
Rock on, dudes, this is really happening, vin niste baieti importanti la noi in tara, e musai sa-i vedem.
Mos Teaca
P.S. - mai iesiti naibii din case, hodorogilor
P.P.S. - our name is Motorhead and we play rock'n'roll
|
|
|
|
« Last Edit: March 18, 2009, 08:25:51 PM by Vespasian »
|
|
|
|
|
Vespasian
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #10 on: March 18, 2009, 08:20:43 PM » |
|
Pentru a certifica procesul de oltenizarea a celor doi membrii de clan Teaca si cu Hunul am achiziționat astăzi doua diplome de oltean ce se vor înmâna respectivilor cu proxima ocaziune.
Oltenazation it is progress ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HUNUL
Moderator
Newbie
|
 |
« Reply #11 on: March 18, 2009, 08:25:45 PM » |
|
ahahahahah asta chiar e tare chiar vreau s-o vad ... ramane de vazut cum facem cu Moldova care este Futile !!! ...ca astia sunt si multi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
UnkleTitus
AoS Member
Full Member
|
 |
« Reply #12 on: March 19, 2009, 03:53:22 AM » |
|
Va salut, dragii mei! Iata o mica serenada pentru Sefu' Al Mare, scrisa la ceas de noapte, in speranta ca va mai activa si el cu noi, chiar si la misto, caci nu conteaza fapta cat participarea... Sa ne traiesti! Enjoy it like I did! Unchiu' cotropit de Matusica
Lider Maxximus Laudatio pentru dragul nostru Big Chief Vespasian
C-un aer de patrician Şi cu alura-i plină, Stimabilul Vespasian Cu pas de damă fină,
Se ţine strâns de tronul său Nu se scoboară-n tină Deşi supuşii juni îi cer Să iasă la lumină.
Căci dânşii se hrăniră mult Cu faptele-i de basme Şi astfel, dar, copii fiind Habar n-au că-s fantasme.
Însă nu-i bai, căci Liderul Superior, din forum, Mi te-a şi şters, ca Führer-ul, Fără să aibă cvorum.
Şi dând pasenţe tacticos Cu ochii-n Solitaire C-un singur click ţi-o dă în dos, Te face efemer!
A mai migrat şi spre poveşti Cu călăreţi, balauri, Cu fapte mari, cavalereşti Şi s-a spurcat la lauri.
Şi-acolo a deprins să vadă Cu ochii de la ceafă, Duşmanu-n sabie să-i cadă - E "Paladin" cu leafă!
Deci zic să nu îl criticaţi Şi să-l vorbiţi prin spate, Căci vă treziţi anihilaţi Din joc, sau... chiar din toate!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eraser
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #13 on: March 19, 2009, 12:55:39 PM » |
|
Hahaha,felicitari...cred ca in curand vei primi ban pe forum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vespasian
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #14 on: March 19, 2009, 02:39:18 PM » |
|
LooooL hahahahah
hai ca m-ai convins. o sa intru la cod2.
P.S. Nu e solitaire a travian.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
UnkleTitus
AoS Member
Full Member
|
 |
« Reply #15 on: March 19, 2009, 04:10:48 PM » |
|
Frumos, dragul meu, ma bucur ca ai citit si gustat poema, insa revin cu o rectificare: Rectific, nu am fost atent, Dar Dom' Vespasian Nu e rapid (că-i place "lent") Până şi-n Travian! Aşa că îl somez discret Prin astă epigramă Să joace măcar în secret, Să nu stea-n dioramă! Heheheh, sper sa-ti placa la fel de mult..  Si hai cu nooba peste dansii!... PS: Observ cu maxima placere ca un eveniment tip "trigger" ca plecarea recenta a doftorului ne poate urni/solidariza si mai ales anima!!! e extrem de important, si inca din paleolitic, fulgerele, incendiile, catastrofele naturale au solidarizat pe bietii hominizi, care s-au simtit astfel mai vii si mai alerti ca niciodata dupa momentele de acalmie si banal. mai putin pe huni, care se stie, au iesit mai tarziu si mai silentios din epoca "silexioasa"....  asadar, salut cu drag aceasta maree de idei, initiative, elanuri si mai presus de toate coeziunea ce ne cuprinse... Unchiu' vag clintit de valuri
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asasin
AoS Member
Sr. Member
|
 |
« Reply #16 on: March 19, 2009, 04:17:07 PM » |
|
vespa tu mai joci trav?
|
|
|
|
|
|
|Ace Of Spades|Currahee.Team
|
|
|
Vespasian
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #17 on: March 19, 2009, 04:26:43 PM » |
|
vespa tu mai joci trav?
da, joci si tu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asasin
AoS Member
Sr. Member
|
 |
« Reply #18 on: March 19, 2009, 04:45:32 PM » |
|
da, s1.ro
|
|
|
|
|
|
|Ace Of Spades|Currahee.Team
|
|
|
Selu
AoS Member
Hero Member
Nu stiu, cred ca Nu stiu
|
 |
« Reply #19 on: March 19, 2009, 08:29:01 PM » |
|
as intra si eu.
Dar, sa imi trimiteti o invitatie, pentru ca am inteles ca daca ma invitati, mai primit si voi ceva bonusuri. Cam cat de avansata este lumea pe care jucati? Mai am vreo sansa?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|