Ace Of Spades From this day to the ending of the world
But we in it shall be remember'd
We few, we happy few, we Band of Brothers
For he today that sheds his blood with me
Shall be my brother
February 06, 2012, 09:29:06 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: " Aut vincere, aut mori! "

Home   Help Search Calendar Gallery Login Register  
Subject Statistics
Topic: Concert AC/DC in Barcelona Replies: 2 posts
Read 309 times 0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Concert AC/DC in Barcelona  (Read 309 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Mos Teaca
AoS Member
Full Member
*

View Profile
« on: April 02, 2009, 08:21:20 AM »

Dragii mosului si stimati hodorogi!

Acum cateva ore am aterizat direct de la Barcelona. Dupa cum spuneam, am fost sa-i vad pe baietii de la AC/DC.
Imi cer scuze ca am intrerupt transmisiile zilnice, insa inamicul a lovit puternic si necrutator cu ce a avut mai bun la indemana.
Prin asta inteleg cabernet sauvignon cat cuprinde. Bun tare. Berea e iarasi buna, ca e ieftina. Jack-ul e la fel de scump si la ei.

La capitolul femei, repet, barcelonezii stau slab tare.

Dar sa revenim la concert.

A fost fenomenal, trebuie sa ne intalnim sa va descriu ce si cum. Mi-a tremurat carnea pe mine de emotie. Mi-am adus aminte de toate zbaterile adolescentei, cu idolii respectivi la nici 20 metri de mine.

Daca Brian Johnson (lead vocals, pentru cine nu stie) se tine al dracului de bine pentru varsta lui si pentru un fost sofer de tir, de Angus Young & Co. ce sa mai zic. A sarit zbuciumatul toata seara si ne-a aratat cum se canta cu o singura mana, si aia pe grif, in timp ce se tavalea pe scena. Australieni sadea, vere.

Inca imi mai tiuie urechile de la cele 20 de salve de tun (vorbesc serios, tunuri pe bune!) cu care au incheiat seara, pe "For those about to rock", evident.

Amarastenii astia de barcelonezi au zbierat absolut continuu, a fost un vacarm si o participare a publicului mai rar vazuta pe la noi. Spun amarasteni pentru ca m-a bufnit rasul cand am auzit o sala intreaga pronuntand "She's got the Yack" in loc de "She's got the jack", data fiind imposibilitatea lor de a pronunta consoana "J" in fonetism englezesc.

In rest, ce sa va mai spun, ultra-mega-bestial concertul, cu tot ce scrie la carte (au inceput cu o locomotiva pe scena - vezi titlul ultimului album "Rock'n'roll train" - au adus-o si pe Rosie, ce-i drept gonflabila si la vreo 6 metri inaltime).

Imi pare rau ca n-am avut aparatul foto la mine, fiind ferm convins ca nu e voie cu asa ceva, stiind pataniile din Romania, unde se opreau si umbrelele la intrare. La astia, nici vorba. Nu m-a verificat nimeni, mai putin de bilet.

S-a fumat iarba in draci, s-a baut bere cu tonele, ba chiar niste baieti de langa mine trageau de zor niste liniute pe nas (vorbesc serios!).

Participarea a fost din toate categoriile de varsta, am vazut si copii de 3 - 4 ani cu cornite rosii electrice pe cap si tricouri cu AC/DC. Asa pepiniera, mai zic si eu.

O sa pun si niste poze pe forum cu ajutorul nemijlocit al lui Titus (comprimare, chestii-trestii & stuff).

Acestea fiind spuse, va astept la bere (pe care s-o platiti voi, eu sunt lefter) sa va povestesc in detaliu ce si cum.

For those about to rock ... we salute you!!

Mos Teaca

P.S.- Hunule, era cat p-aci sa te sun la ultima piesa, dar am zis ca doarme cumatra si ma sparge cu bataia cand ne-om vedea. Ai scapat, hali-mi-ai sireturile! Cheesy Apropo, cand ne vedem la o cervesa?

P.P.S. - n-am reusit sa oltenizez pe nimeni, la astia e greu cu engleza, iar catalana mea are nevoie de multe imbunatatiri.

Mos Teaca
AoS Member
Full Member
*

View Profile
« Reply #1 on: April 02, 2009, 08:36:47 AM »

Revin cu o precizare la cele de mai sus: ultimul album se numeste Black Ice, iar Rock'n'roll train este denumirea extrasului de pe album.

Scuze pentru dezinformare.

Mos Teaca
Aero
AoS Member
Hero Member
*

Ai fata Miel!

View Profile
« Reply #2 on: April 02, 2009, 09:21:55 AM »

Mama cred ca mirosea acolo a iarba:X:X:Xdar sa revenim bine team regasit,important e ca teai simtit bine leam spus baietilor de la AC/DC sati faca o dedicatie dar au zis ca nu pot ca se supara lumea pe ei,si acum revino cu picioarele pe pamant si treci la fraguri:))).

Nu este important sa castigi…este important sa-l faci pe celalalt sa piarda.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

Subject Started by Replies Views Last post
Rammstein, Metallica, Slayer, Manowar, Megadeth, Anthrax la Bucuresti Vespasian 0 309 Last post March 11, 2010, 02:31:23 PM
by Vespasian
Esteeeeeee ..... AC/DC va cânta la Bucureşti Vespasian 5 422 Last post December 18, 2009, 07:45:14 PM
by Aero
The second coming Mos Teaca 4 649 Last post September 22, 2008, 09:10:30 PM
by MaSteR
AC/DC concertează în România Vespasian 15 747 Last post April 15, 2009, 05:40:19 PM
by Vespasian
Concert Depeche Mode la Bucuresti, 16 mai 2009 « 1 2 » Mos Teaca 24 1048 Last post May 21, 2009, 12:50:18 PM
by Mos Teaca
0