Ace Of Spades From this day to the ending of the world
But we in it shall be remember'd
We few, we happy few, we Band of Brothers
For he today that sheds his blood with me
Shall be my brother
February 09, 2012, 02:08:56 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: " Succes is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts. " - Wiston Churchill

Home   Help Search Calendar Gallery Login Register  
Subject Statistics
Topic: Impresii si informatii utile de calatorie Replies: 11 posts
Read 888 times 0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Impresii si informatii utile de calatorie  (Read 888 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Eraser
Administrator
Hero Member
*

View Profile
« on: July 09, 2008, 08:43:31 AM »

Asa cum va spuneam mi s-a parut foarte ok ideea lui Mos Teaca pt a infiinta aceasta rubrica.Astfel putem obtine informatii utile despre membrii AOS din intreaga tara,despre orasele in care locuiesc.De exemplu sant convins ca multi care au venit prin Craiova sau care au de gand sa vina si-au pus poate intrebarea"Ma mai intorc intreg?"Smiley).
  Sau pur si simplu puteti sa va spuneti parerea despre vizitele la alti membri AOS,cum a fost,v-ati simtit bine?,mai mergeti,anunt DNA-ul,sant foarte dubiosi baietii Tongue,Master si Selu chiar sant Gay Grin,etc.

Vespasian
Administrator
Hero Member
*

View Profile
« Reply #1 on: July 09, 2008, 11:14:52 AM »

Nu stiu Selu sau Master dar Game.....  Evil

I shoot you with my Canon
ThE.GamE
AoS Committee Member
Hero Member
*

I'm ThE.GamE Hommie

View Profile
« Reply #2 on: July 09, 2008, 12:58:29 PM »

ahahahaha
pai normal....who's gay boss? who's gaYm? who's your daddy?  Evil
io am inceput cu astea ....da da da

Acest mesaj se va autodistruge in 30 de secunde.

Amor patriae nostra lex !
Raven696
Web Developer
Administrator
Sr. Member
*

View Profile WWW
« Reply #3 on: July 09, 2008, 07:17:45 PM »

Pe mine nu ma mai sperie deloc Craiova Cheesy

Hardcore will never die !!!
Piccolo
Administrator
Hero Member
*

In vino veritas.

View Profile WWW
« Reply #4 on: July 10, 2008, 11:37:06 AM »

De ce ar trebui sa ne sperie Craiova? And yes, Game is the gay leadz0r.

"Eu și cānd joc prost, joc bine" - Piccolo
Eraser
Administrator
Hero Member
*

View Profile
« Reply #5 on: July 10, 2008, 05:31:22 PM »

Nu trebuie sa te sperie.Vino si noi te primim cu bratele deschise...pe rand sau toti odata Grin
Piccolo
Administrator
Hero Member
*

In vino veritas.

View Profile WWW
« Reply #6 on: July 10, 2008, 09:52:22 PM »

That sounded like a gay orgy :S

VIN! Grin

Comma
AoS Member
Sr. Member
*

View Profile
« Reply #7 on: July 11, 2008, 11:50:39 AM »

Shocked piccolo tu ai sters postu meu ?!

|Ace Of Spades|Currahee.Team
Piccolo
Administrator
Hero Member
*

In vino veritas.

View Profile WWW
« Reply #8 on: July 11, 2008, 08:57:11 PM »

No sir. Ce post?

Eraser
Administrator
Hero Member
*

View Profile
« Reply #9 on: July 22, 2008, 11:05:37 AM »

In weekendul trecut(18-19 iulie) Martalogii au desfasurat o misiune de recunoastere pe tinuturile ostile ale Bucurestiului.Ceea ce se anunta ca fiind "Invazia prazarilor",a fost in fapt doar o misiune de cunoastere a locurilor stategice,de marcare a unor teritorii si de recrutare de noi adepti ai "Prazului de Aur".
    Ca atare am descoperit ca "dusmanul" este mare iubitor de bere,metale grele ascultate la maxim si au un simt al umorului foarte dezvoltat,dar Unkiu cu al lui sarm i-a cucerit pe toti.
  Revenind la lucruri serioase,trag linia si spun ca a fost o escapada reusita,ne-am simtit extraordinar alaturi de niste baieti minunati carora le multumesc pentru primirea calduroasa pe care ne-au facut-o,pentru timpul petrecut impreuna si pentru durerile de cap de a doua zi.Imi pare rau insa ca organizarea si ambitiile noastre nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor voastre.Ne-ar fi placut foarte mult sa continuam luptele pe un teritoriu neutru dar nu a fost sa fie.Pentru inceput noi santem multumiti de rezultate,(am reusit sa golim frigiderul lui Teaca Grin),am cunoscut oamenii mai bine si am descoperit locuri minunate in acest oras de "cacao".
   Deasemenea am reusit sa intilnim in sfarsit si o parte din pepiniera de juniori,cei drept cam timorati(cred ca s-au speriat cand Unkiu i-a anuntat ca am uitat fastumul acasa).Le multumesc si lor pentru clipele petrecute impreuna si pentru acel loc minunat pe care ni l-au prezentat si pe care il recomand tuturor bucurestenilor" La Florin Paraul Rece" in Popesti-Leordeni.
  In rest ce sa mai spun,poate doar ca baietii astia din Buc au mari probleme cu aprecierea distantelor sau poate a fost doar o strategie de inducere in eroare Grin.Eu am pus cateva poze,nu prea multe insa stiu ca s-au facut destule si abia astept sa ne amuzam de ele.
  Va multumim inca odata si abia asteptam sa va reintilnim in speranta ca o vom comite mult mai rau decat acum.ZIua Z se apropie.

P.S.Promitem ca data viitoare cand ajungem in bucuresti sa va lasam mai multi copii sa-i cresteti Tongue.
Raven696
Web Developer
Administrator
Sr. Member
*

View Profile WWW
« Reply #10 on: July 22, 2008, 03:45:25 PM »

Problema cu distantele am patit-o si eu in Bucuresti. Ce sa zic.. au o viziune mai "expandata" Smiley

Hardcore will never die !!!
Mos Teaca
AoS Member
Full Member
*

View Profile
« Reply #11 on: August 02, 2008, 10:13:03 AM »

Imi cer scuze pentru intarzierea cu care scriu aceste impresii de calatorie, mai ales ca rubrica a fost creata la propunerea mea. Nu-mi amintesc exact cand am fost la Craiova (memoria mea pe termen scurt dispare incet, dar sigur), insa am ramas mut de uimire, a fost un experiment social inedit si absolut fabulos, ca sa-l citez pe Titus. Initial trebuia sa merg cu Hunul si cu acest minunat xeno, cunoscut si sub numele de Paul, zis si Miserere, insa programul le-a fost potrivnic. Am fost primit cu protocol de sef de stat, absolut toata lumea a fost minunata, baietii exceptionali, foarte calzi si primitori. Cu siguranta voi repeta miscarea, cat de curand. Pe non-craiovenii care inca n-au vizitat baietii si orasul ii sfatuiesc s-o faca oricand, au numai de castigat. M-am intors intreg, fericit ca am intalnit OAMENI si nitel cam mahmur.

Mos Teaca

P.S. - n-am vazut praz pe nicaieri, am impresia ca e doar folclor.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

Subject Started by Replies Views Last post
Ghid de joc pentru incepatori Piccolo 0 588 Last post December 18, 2006, 11:06:40 PM
by Piccolo
Ace Of Spades AirSoft Vespasian 10 743 Last post May 18, 2009, 07:29:14 PM
by Eraser
Bancuri/Glume « 1 2 3 » Raven696 47 3843 Last post June 20, 2007, 10:52:41 AM
by Raven696
Ace Of Spades Forum Rules Piccolo 0 12320 Last post December 19, 2006, 10:39:41 PM
by Piccolo
Noile periferice de gaming Logitech, seria G pt gameri adevarati LoneWolf 1 149 Last post August 09, 2010, 04:15:03 PM
by Freeman
0