In weekendul trecut(18-19 iulie) Martalogii au desfasurat o misiune de recunoastere pe tinuturile ostile ale Bucurestiului.Ceea ce se anunta ca fiind "Invazia prazarilor",a fost in fapt doar o misiune de cunoastere a locurilor stategice,de marcare a unor teritorii si de recrutare de noi adepti ai "Prazului de Aur".
Ca atare am descoperit ca "dusmanul" este mare iubitor de bere,metale grele ascultate la maxim si au un simt al umorului foarte dezvoltat,dar Unkiu cu al lui sarm i-a cucerit pe toti.
Revenind la lucruri serioase,trag linia si spun ca a fost o escapada reusita,ne-am simtit extraordinar alaturi de niste baieti minunati carora le multumesc pentru primirea calduroasa pe care ne-au facut-o,pentru timpul petrecut impreuna si pentru durerile de cap de a doua zi.Imi pare rau insa ca organizarea si ambitiile noastre nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor voastre.Ne-ar fi placut foarte mult sa continuam luptele pe un teritoriu neutru dar nu a fost sa fie.Pentru inceput noi santem multumiti de rezultate,(am reusit sa golim frigiderul lui Teaca

),am cunoscut oamenii mai bine si am descoperit locuri minunate in acest oras de "cacao".
Deasemenea am reusit sa intilnim in sfarsit si o parte din pepiniera de juniori,cei drept cam timorati(cred ca s-au speriat cand Unkiu i-a anuntat ca am uitat fastumul acasa).Le multumesc si lor pentru clipele petrecute impreuna si pentru acel loc minunat pe care ni l-au prezentat si pe care il recomand tuturor bucurestenilor" La Florin Paraul Rece" in Popesti-Leordeni.
In rest ce sa mai spun,poate doar ca baietii astia din Buc au mari probleme cu aprecierea distantelor sau poate a fost doar o strategie de inducere in eroare

.Eu am pus cateva poze,nu prea multe insa stiu ca s-au facut destule si abia astept sa ne amuzam de ele.
Va multumim inca odata si abia asteptam sa va reintilnim in speranta ca o vom comite mult mai rau decat acum.ZIua Z se apropie.
P.S.Promitem ca data viitoare cand ajungem in bucuresti sa va lasam mai multi copii sa-i cresteti

.