Ace Of Spades From this day to the ending of the world
But we in it shall be remember'd
We few, we happy few, we Band of Brothers
For he today that sheds his blood with me
Shall be my brother
May 21, 2012, 01:11:07 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: " If we don't end war, war will end as. " - H. G. Wells

Home   Help Search Calendar Gallery Login Register  
Subject Statistics
Topic: Sunt codat Replies: 5 posts
Read 400 times 0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Sunt codat  (Read 400 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Mos Teaca
AoS Member
Full Member
*

View Profile
« on: June 29, 2009, 12:21:53 PM »

Fratilor, am ajuns la concluzia ca-s codat. Sambata (27.06.2009) dimineata, pe la orele 7:30, in timp ce mergeam catre Hateg pe soseaua Bucuresti-Pitesti, a intrat un dobitoc in noi si am facut un accident din care nu-mi pot da seama cum am scapat. Masina e aproape praf, insa toti am scapat cu viata. In concluzie, toti aveam cheating death activat.

Dorkule, s-a dus dracului Bestfestul pentru mine, am o mana legata de gat si nu prea ma pot misca cum trebuie, deci nu mai vin. Sad

Pentru ceilalti, feriti-va de BMW-uri rosii conduse de ghiolbani si, mai ales, de prostie, caci pe mine era foarte aproape sa ma omoare. Dupa ce termin tratamentele si ma fac bine, voi sta beat mort o saptamana, doar ce am renascut si trebuie sa sarbatoresc.

Bong power!

Mos Teaca

ThE.GamE
AoS Committee Member
Hero Member
*

I'm ThE.GamE Hommie

View Profile
« Reply #1 on: June 29, 2009, 02:25:43 PM »

sa te faci bine teaca! > : D <
insanatosire grabnica

Acest mesaj se va autodistruge in 30 de secunde.

Amor patriae nostra lex !
Mos Teaca
AoS Member
Full Member
*

View Profile
« Reply #2 on: June 29, 2009, 03:22:36 PM »

Merci, merci, nu scapati voi asa usor de mine. Smiley

Mos Teaca
Eraser
Administrator
Hero Member
*

View Profile
« Reply #3 on: June 30, 2009, 02:10:29 PM »

Ma Tecuta mie greu sa cred ca esti codat,cred ca mai degraba a fost lag pe autostrada:).Cate FPS-uri avea ala cu BMW-ul?
  Bine ca totul s-a terminat cu bine,si ca un sfat prietenesc de ce sa mergi tu spre Hateg?Ai vazut ca atunci cand vii la craiova nu intra decat alcoolul in tine Tongue
UnkleTitus
AoS Member
Full Member
*

View Profile
« Reply #4 on: June 30, 2009, 03:41:23 PM »

m-am cacat pe mine citind astea, raresh! nu ne mai face asa ceva... pls... ma bucur ca nu ai nimic grav.. ca e doar o luxatie ceva, banuiesc.. vai de mine! chiar ma bulbucasem la ochi citind. eu sunt oricum cam speriat de trafic, nu mai zic ca matushica, saraca, se uita in stanga-dreapta de 3 ori si cand traverseaza din dormitor spre baie.. asa e de traumatizta si patita e, a avut un accident urat acum cativa ani. in fine.. doamne fereste!!!! sa te avem sanatos si curand combatant printre noi. sa ne traiesti! altfel, te omoram cu mana noastra..
ps. cand am avut socul ala anafilactic cu alergia din luna aprilie, vazand lumina timp de vreo 3-4 minute si avand acces la Sfantul Log, ori Holy Root Acces, m-am uitat in consola si nu erai acolo, tecutza, n-ai cheat!..Cheesy deci.. esti clean, sa moara hix! asa ca nu ma tem cu tine.. bine ai scapat cu ban manual numai.... woo-ha!

Mos Teaca
AoS Member
Full Member
*

View Profile
« Reply #5 on: July 02, 2009, 03:17:43 PM »

Smiley)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Hai ca sunteti tari, era sa-mi stea sandvisul in gat de la ras.

Mos Teaca
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

Subject Started by Replies Views Last post
History Vespasian 7 854 Last post April 22, 2009, 10:24:18 AM
by Mos Teaca
ASUS ENGTX465 – NVIDIA GTX 465 sub marca ASUS LoneWolf 0 233 Last post June 11, 2010, 12:37:54 PM
by LoneWolf
Nexus One, clonat în timp-record de chinezi LoneWolf 0 129 Last post May 09, 2010, 09:15:29 PM
by LoneWolf
Reziduuri Lirice sau Să Rimăm Împreună - Vol. I UnkleTitus 0 1732 Last post April 29, 2007, 12:44:20 PM
by UnkleTitus
ASUS a lansat noua placă de bază Rampage III Extreme LoneWolf 0 134 Last post March 25, 2010, 03:27:06 PM
by LoneWolf
0