Vespasian
Administrator
Hero Member
|
 |
« on: July 14, 2009, 05:07:27 PM » |
|
Well... Ma gandeam ca vara asta - luna august - sa ne strangem intr-un wickend ( 1 2 nopti ) undeva... intr-un cadru pitoresc departe de agitatia cotidiana. Eu ma gandisem la Vila Matei langa Herculane. Am trecut pe acolo din intamplare acum o luna. Frumos locu'. Este dincolo de Herculane langa un lac de acumulare. Oarecum un loc in panta lina. Piscina ideala intre munti pentru scaldat si bronzat.Loc de gratar. Foisor de pierdut seara in mijlocul naturii. Si mai jos la cativa pasi lacul de acumulare ... frumos... maiestos... unde popic isi poate exersa talentul de pescar pentru un viitor gratar. Sunt 6 camere - 12 locuri. Plus încă vreo 6 intro camera mai mare. Pretul este de 10 mil pentru cele 12 locuri/seara. Mancarea/bautura o cumparam singuri aka venim cu ea de acasa. Astept alte propuneri/variante/idei pentru concursul Un wickend in luna august AOS ... premiile in halbe de bere Nu trebuie sa fie un loc pompos... merge si undeva a la campagne zic eu  p.s. ca masini pt transport am putea folosi masinile domnilor moshu thepriest si leader
|
|
|
|
|
|
I shoot you with my Canon
|
|
|
| |
Auntie Joanne
AoS Member
Newbie
Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul?
|
 |
« Reply #21 on: July 19, 2009, 04:47:44 PM » |
|
 daca e vorba de 7-9 august e perfect.Ca o paranteza...noi suntem cam pe zero momentan (eu si Unkle) dar pana atunci sigur facem cumva sa ne intalnim cu tot clanul.Abia asteptam...eu sper sa ma angajez la Ubisoft si poate pica ceva banuti...eu asta sper  ...Si fac cumva sa termin toate portretele pentru clan  - n-am uitat! Mini-vacanta asta chiar prinde bine,si abia astept sa cunosc toti membrii clanului.Pana atunci toate cele bune! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Piccolo
Administrator
Hero Member
In vino veritas.
|
 |
« Reply #22 on: July 19, 2009, 08:28:36 PM » |
|
hf
|
|
|
|
|
|
 "Eu și când joc prost, joc bine" - Piccolo
|
|
|
Eraser
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #23 on: July 20, 2009, 02:17:28 PM » |
|
I'm back cam obosit cei drept dar cu o mare pofta de viata si de munte  .In urma discutiilor de pe aici am considerat ca este ok sa organiza intalnirea undeva in zona Brasovului,nu neaparat in oras pt ca probabil preturile sant mai piperate,dar pe aproape(am studiat oferta din zona si sant vilute si la 300 de mii/pers/noapte cu tot ce ne trebuie). Insa in aceelasi timp revin cu rugamintea sa va hotarati pt ca probabil va trebui sa strangem si un mic avans pt rezervare si in privinta asta eu zic ca deja saptamana viitoare ar trebui sa avem totul clar.Va zic cu cea mai mare sinceritate astept demult sa facem acest lucru,mai ales ca ideea si initiativa imi apartin,insa nu am sa mai stau sa ma rog de voi cum am facut-o altadata.Vreau sa fiti si voi mai vioi si sa faceti tot posibilul ca aceasta idee sa prinda viata. P.S. Din cate bag de seama lista in principu cu cei dispusi sa vina este: Vespasian Harald Moshu The priest Mos Teaca Unkle Titus+Auntine Joanne Asasin Dorku Joy Division Selu Killer Bee Leader Eu+una pers Adica 15 pers,daca am omis pe cineva sa-mi fie cu iertare.
|
|
|
|
« Last Edit: July 20, 2009, 02:30:36 PM by Eraser »
|
|
|
|
|
ThE.GamE
AoS Committee Member
Hero Member
I'm ThE.GamE Hommie
|
 |
« Reply #24 on: July 20, 2009, 09:15:00 PM » |
|
eu imi cer iertare de pe acum daca nu o sa pot ajunge, deocamdata sunt cu facultatea , si nu stiu perioada cand o sa plec cu ai mei :-?? va urez distractie placuta :*
|
|
|
|
|
|
Acest mesaj se va autodistruge in 30 de secunde.   Amor patriae nostra lex !
|
|
|
dorku
AoS Member
Jr. Member
|
 |
« Reply #25 on: July 20, 2009, 09:56:11 PM » |
|
deci eu pe 7-9 .. o sa fiu inca la mare .. dar daca vrea cineva din buc , sa nu fie prea departe de acolo .. sa vina cu masina ..sa ma aduca .. pe mine si inca o persoana astept raspunsuri care ar fi dispus .. daca nu .. nu o sa stiu sigur daca pot veni .. ca sti ... trenurile is cam scumpe :-??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eraser
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #26 on: July 20, 2009, 11:41:43 PM » |
|
Putem sa amanam pt weekendul urmator in caz ca nu gasesti varianta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asasin
AoS Member
Sr. Member
|
 |
« Reply #27 on: July 21, 2009, 12:01:34 AM » |
|
de ce nu.. dar sa fie prima si ultima amanare  ca apoi tot amanam, si iar, si iar.. si nu se mai face nimic  poate o sa fie mai accesibil si pentru altii ca se amana:)
|
|
|
|
|
|
|Ace Of Spades|Currahee.Team
|
|
|
Eraser
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #28 on: July 21, 2009, 08:51:50 AM » |
|
Ok,atunci ramane batut in cuie.Perioada 14-16 august zona Brasov.Cine poate sa vina bine cine nu poate cu alta ocazie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asasin
AoS Member
Sr. Member
|
 |
« Reply #29 on: July 21, 2009, 11:52:32 AM » |
|
Buun! 
|
|
|
|
|
|
|Ace Of Spades|Currahee.Team
|
|
|
Eraser
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #30 on: July 21, 2009, 12:13:59 PM » |
|
Deci cum va spuneam locatii sant multe,Popic mi-a dat liste intregi din pacate era nevoie de o munca prea mare si o gramada de telefoane de dat.Am studiat ofertele din Brasov si din statiunile invecinate si sincer cred ca cea mai buna varianta la care as vrea sa ma opresc este cea din link:http://busteni.in-romania.ro/index.php?displayclient=26#. Este vorba de o pensiune situata in Busteni,panorama superba,la 5 min de telecabina pt amatori care vor dori si altceva decat betii:)),curte cu gratar,16 locuri dar cred ca in cazul in care ne strangem mai multi cred ca putem negocia sa doarma si cate trei in camera.Cazarea ne-ar costa 75 RoN/pers/2 nopti.am ales Busteni pt ca in Brasov aceleasi conditii costa dublu.Sper sa fie toata lumea multumita,chiar azi am sa iau legatura cu cei de acolo si sa vad care sant conditiile de rezervare si poate mai aflu si alte detalii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eraser
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #31 on: July 21, 2009, 12:55:02 PM » |
|
Da,ghinion,oferta de mai sus pica...tocmai in acel weekend e ziua proprietarei asa ca singura varianta ar fi sa strangem mana de la mana si s-o trimitem in bahamas:)). Ok,am gasit alta varianta tot in busteni,30-35 ron pe noapte insa trebuie in scurt timp sa strangem avansul de 50 % pt rezervare astfel incat pana maine sa spune-ti care poate si care nu(avansul ar fi de 35 ron de caciula). http://busteni.in-romania...dex.php?displayclient=44#
|
|
|
|
« Last Edit: July 21, 2009, 01:18:35 PM by Eraser »
|
|
|
|
|
dorku
AoS Member
Jr. Member
|
 |
« Reply #32 on: July 22, 2009, 10:47:56 AM » |
|
nu trebuia sa schimbati data .. ca veneam cu trenu asa .. :-?? dar era mai bine cu masina .. :|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eraser
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #33 on: July 22, 2009, 03:11:17 PM » |
|
Am inceput chestia asta si am sa o duc pana la cap,insa cu parere de rau sant sanse mici sa fiu prezent din cauza unor probleme de ultim moment. Bine ma hai ca vin sa nu se supere Livache pe mine:)).
|
|
|
|
« Last Edit: July 23, 2009, 11:20:17 AM by Eraser »
|
|
|
|
|
Eraser
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #34 on: July 24, 2009, 08:52:14 PM » |
|
Taina multa saracia omului,oare ar trebui sa ma mai mire chestia asta?o sa fie un AOS Summer clasic,o sa ma duc singur:)).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aero
AoS Member
Hero Member
Ai fata Miel!
|
 |
« Reply #35 on: July 24, 2009, 09:01:18 PM » |
|
eraser nu ne face sa ne simtim prost pe cei care nu venim,poate avem si noi probleme,io sunt coriget la mate si fizica....crezi ca mie nu miar fi placut sa fiu acolo cu voi in loc sa stau acasa?
|
|
|
|
|
|
Nu este important sa castigi…este important sa-l faci pe celalalt sa piarda.
|
|
|
|
MaSteR
|
 |
« Reply #36 on: July 25, 2009, 10:52:55 AM » |
|
eraser nu ne face sa ne simtim prost pe cei care nu venim,poate avem si noi probleme,io sunt coriget la mate si fizica....crezi ca mie nu miar fi placut sa fiu acolo cu voi in loc sa stau acasa?
damn,daca esti but  ) p.s:cum sa te duci singur ? nu ai facut tu o lista cu 15 pers care vin ? (mai multe sau mai putine,nu conteaza)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eraser
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #37 on: July 25, 2009, 10:15:02 PM » |
|
Fane daca te simti prost e problema ta...ce-am spus?Problema voastra e alta ori de cate ori v-am rugat sa ne mobilizam pt o anumita chestie voi tot timpul a-ti fost ba ocupati ,ba cu probleme.In fine nu era obligatorie prezenta si stai linistit ca nu o sa-ti duc dorul.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aero
AoS Member
Hero Member
Ai fata Miel!
|
 |
« Reply #38 on: July 26, 2009, 12:09:55 AM » |
|
nu mai pot dormi eu in seara aia ca nu imi duci tu dorul,iar vb ce nu trebuie.oricum nu ma mai mira nimic aici.nu am nevoie sa imi duca nimeni doru.team respectat dar vad ca tu nu ne respecti pe noi.sincer nu ma intereseaza parerea nimanui despre mine decat a lui vespa si celor cu care ma inteleg bine de aici.
|
|
|
|
« Last Edit: July 26, 2009, 12:15:30 AM by Aero »
|
|
Nu este important sa castigi…este important sa-l faci pe celalalt sa piarda.
|
|
|
ThE.GamE
AoS Committee Member
Hero Member
I'm ThE.GamE Hommie
|
 |
« Reply #39 on: July 26, 2009, 12:17:16 AM » |
|
noi chiar vrem sa fim prezenti ... dar in unele cazuri nu se poate oricum distractie placuta
|
|
|
|
|
|
Acest mesaj se va autodistruge in 30 de secunde.   Amor patriae nostra lex !
|
|
|
Eraser
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #40 on: July 26, 2009, 01:31:55 AM » |
|
Fane ideea este ca ne chinuim de 4 ani de zile sa strangem toata lumea la un loc si nu reusim.planificasem chestia asta inca din iarna,zic eu ca ar fi trebuit sa fie simplu.In plus nu am facut vreo referire la o persoana anume,pana la urma chestia cu dorul de cineva e absolut normala daca ne auzim din joi in paste si ne vedem si mai rar ,cred ca e normal sa ajung la un moment dat sa nu-ti simt lipsaApoi pune-te in situatia mea,incerci sa faci un lucru bun si nu iese,e normal sa am anumite dezamagiri.Crede-ma e mult mai simplu sa stai pe margine si sa te uiti cum se agita altii. Ok,imi pare rau daca te-ai suparat,asta este nu am sustinut niciodata ca as fi perfect si ca as putea sa impac pe toata lumea,nu stau foarte bine la capitolul diplomatie,imi place sa spun lucrurilor pe nume fie ca sant bune fie ca sant rele.Cat despre treaba cu respectul,mai gandeste-te,as putea spune ca v-am respectat mai mult decat trebuie insa ai o scuza pt ca sant lucruri pe care nu le stiti si pe care probabil nici nu o sa le aflati vreodata dar oricum aia e alta mancare de peste si deviem de la subiect. Pana la urma adunarea va avea loc si sper ca toata lumea sa fie multumita.
P.S. Mersi Alex,chiar sper sa iasa frumos,de distrat ne-am mai distrat noi dar adevarul este ca de data asta e un pic mai altfel dacat pana acum,mergem pe teren neutru:)).
|
|
|
|
« Last Edit: July 26, 2009, 01:34:14 AM by Eraser »
|
|
|
|
|
|