FABULOS! Dupa un slalom printre medicamente, indigestii, cufureala de stress, excese severe de fumat/baut/halit, deplasari ce insumeaza drumurile mele pana la carciumi din ultimii 10 ani, privare de somn, lipsuri in materie de harnasamente si echipament, crize financiare acute si imprumuturi mai ceva ca la Bank of Scotland, vertijuri si lauzie, crampe musculare de tot felul, iaca-ta domnilor, trebuie sa admit ca a fost FABULOS!
N-am sa uit: aerul de munte, perspectiva de pe balcon, cafeaua sorbita cu ochii in ceturile muntelui, farmecul caselor de munte, satul memorabil cu tigani mereu beti - Moroieni (ce vocatie, ce predestinare a numelui, d-lor!!), Popicul mereu eficient si gospodar, un fel de One-Man Orchestra (chiar si atunci cand se retragea in "biblioteca" in aer liber, sa doarma!), pe Bobby cu half-moon rising de dupa izmene, pe Balutul dansand pervers sau adormit, cu buzele atarnand undeva la nivelul umerilor, pe Micutul pe ritm de salsa, sau glisand pe balustrada ca la Moulin Rouge, pe Vespa care moroia prin curte ca un rozator nocturn si frenetic, refuzand somnul ca un copil, pe John (Leader) care a debitat bancuri mai rau ca Florin Piersic, a hiperventilat si a ametit de la atata vorbit, pe Mishu care ne-a salvat tehnic, ca intotdeauna, cu ochii mijiti si numai zambet, pe Amedeo (B00geyman) care ne-a surprins placut prin faptul ca e viu si alaturi de noi (ne-a asigurat suport psihologic, aveam TOTI nevoie..

), pe Rarashoaia care este un munte de benevolenta si toleranta necartografiat inca, pe Paulica ce mi-a dat una din cele mai mari emotii prin simpla aparitie (a fost si un DJ cu tenie si oxiuri toata noaptea!!) si nu in ultimul rand pe D-l Mos cu fabuloasele lui interventii de tipul "Dooooomnilooor!" care au zguduit Poiana.... Voi mentiona cu drag si pe copii, caci ne-au bucurat, sperand ca nu i-am oripilat.... Selutu cel cu mustata mijita mi-a reamintit cum e sa te ridici pe varfuri cand esti imbratisat (uitasem senzatia!), micul Asasin chirurgical care a rezistat stoic, si pe drum si cu noi, au fost adevarate reminder-e de bun-simt si autocontrol ardelenesc, incercand, saracutii, sa ne tolereze si sa ne invete rosturile noastre deviate si gerontopatice. O alta mentiune trebuie facuta in privinta celor doua junioare combatante Killer Bee si Soarecul Veteran, suficient de curajoase sa ni se alature in acest marathon al dezmatului (vai, nu le pot uita mutrisoarele jenate si uimite cand ne-au vazut terminati si capitulati in spawn!!), cu precizarea ca mititica ar trebui sa intre in clan fortat pentru a nu ne mai spiona! Propun deci, domnilor sa declansam Operatiunea Formatarea, in cadrul careia se va lua subiectul puber si se va conditiona psihologic la cabinetul Dr. Amedeo, in scopul dedicarii totale si neconditionate Cauzei Noastre Sfinte! Hmmm...
Deci DA!, a fost minunat si mai ca imi venea sa dau cu o nada in spawn ca un fanatic jihadist si sa urlu extaziat: E frumos, domnilor!...
Asadar, Unchiul si Matusica se declara satisfacuti de acest turneu si declaram oficial ca aceasta harta va fi locul de desant estival al Clanului pe viitor!
Unchiul si Matusa/stransi usor cu usa