Ace Of Spades From this day to the ending of the world
But we in it shall be remember'd
We few, we happy few, we Band of Brothers
For he today that sheds his blood with me
Shall be my brother
February 08, 2012, 12:26:25 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: " Aut vincere, aut mori! "

Home   Help Search Calendar Gallery Login Register  
Subject Statistics
Topic: AOS SUMMER 2009 Replies: 65 posts
Read 2514 times 0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 3 [4]   Go Down
  Print  
Author Topic: AOS SUMMER 2009  (Read 2514 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Vespasian
Administrator
Hero Member
*

View Profile
« on: July 14, 2009, 05:07:27 PM »

Well...
Ma gandeam ca vara asta - luna august - sa ne strangem intr-un wickend ( 1 2 nopti ) undeva...
intr-un cadru pitoresc departe de agitatia cotidiana.

Eu ma gandisem la Vila Matei langa Herculane.
Am trecut pe acolo din intamplare acum o luna. Frumos locu'. Este dincolo de Herculane langa
un lac de acumulare.
Oarecum un loc in panta lina. Piscina ideala intre munti pentru scaldat si bronzat.Loc de gratar.
Foisor de pierdut seara in mijlocul naturii.
Si mai jos la cativa pasi lacul de acumulare ... frumos... maiestos... unde popic isi poate exersa talentul de pescar
pentru un viitor gratar.
Sunt 6 camere - 12 locuri. Plus încă vreo 6 intro camera mai mare.
Pretul este de 10 mil pentru cele 12 locuri/seara.
Mancarea/bautura o cumparam singuri aka venim cu ea de acasa.

Astept alte propuneri/variante/idei pentru
concursul Un wickend in luna august AOS
... premiile in halbe de bere

Nu trebuie sa fie un loc pompos... merge si undeva a la campagne zic eu Wink

p.s. ca masini pt transport am putea folosi masinile domnilor moshu thepriest si leader

I shoot you with my Canon

UnkleTitus
AoS Member
Full Member
*

View Profile
« Reply #61 on: August 21, 2009, 12:30:23 PM »

FABULOS! Dupa un slalom printre medicamente, indigestii, cufureala de stress, excese severe  de fumat/baut/halit, deplasari ce insumeaza drumurile mele pana la carciumi din ultimii 10  ani, privare de somn, lipsuri in materie de harnasamente si echipament, crize financiare acute si imprumuturi mai ceva ca la Bank of Scotland, vertijuri si lauzie, crampe musculare  de tot felul, iaca-ta domnilor, trebuie sa admit ca a fost FABULOS!
N-am sa uit: aerul de  munte, perspectiva de pe balcon, cafeaua sorbita cu ochii in ceturile muntelui, farmecul  caselor de munte, satul memorabil cu tigani mereu beti - Moroieni (ce vocatie, ce predestinare a numelui, d-lor!!), Popicul mereu eficient si gospodar, un fel de One-Man Orchestra (chiar si atunci cand se retragea in "biblioteca" in aer liber, sa doarma!), pe Bobby cu half-moon rising de dupa  izmene, pe Balutul dansand pervers sau adormit, cu buzele atarnand undeva la nivelul  umerilor, pe Micutul pe ritm de salsa, sau glisand pe balustrada ca la Moulin Rouge, pe  Vespa care moroia prin curte ca un rozator nocturn si frenetic, refuzand somnul ca un copil,  pe John (Leader) care a debitat bancuri mai rau ca Florin Piersic, a hiperventilat si a ametit de la atata vorbit, pe Mishu care ne-a salvat  tehnic, ca intotdeauna, cu ochii mijiti si numai zambet, pe Amedeo (B00geyman) care ne-a  surprins placut prin faptul ca e viu si alaturi de noi (ne-a asigurat suport psihologic,  aveam TOTI nevoie..Cheesy), pe Rarashoaia care este un munte de benevolenta si toleranta  necartografiat inca, pe Paulica ce mi-a dat una din cele mai mari emotii prin simpla  aparitie (a fost si un DJ cu tenie si oxiuri toata noaptea!!) si nu in ultimul rand pe D-l  Mos cu fabuloasele lui interventii de tipul "Dooooomnilooor!" care au zguduit Poiana.... Voi  mentiona cu drag si pe copii, caci ne-au bucurat, sperand ca nu i-am oripilat.... Selutu cel  cu mustata mijita mi-a reamintit cum e sa te ridici pe varfuri cand esti imbratisat (uitasem  senzatia!), micul Asasin chirurgical care a rezistat stoic, si pe drum si cu noi, au fost  adevarate reminder-e de bun-simt si autocontrol ardelenesc, incercand, saracutii, sa ne  tolereze si sa ne invete rosturile noastre deviate si gerontopatice. O alta mentiune trebuie  facuta in privinta celor doua junioare combatante Killer Bee si Soarecul Veteran, suficient  de curajoase sa ni se alature in acest marathon al dezmatului (vai, nu le pot uita  mutrisoarele jenate si uimite cand ne-au vazut terminati si capitulati in spawn!!), cu  precizarea ca mititica ar trebui sa intre in clan fortat pentru a nu ne mai spiona! Propun  deci, domnilor sa declansam Operatiunea Formatarea, in cadrul careia se va lua subiectul  puber si se va conditiona psihologic la cabinetul Dr. Amedeo, in scopul dedicarii totale si  neconditionate Cauzei Noastre Sfinte! Hmmm...
Deci DA!, a fost minunat si mai ca imi venea sa dau cu o nada in spawn ca un fanatic  jihadist si sa urlu extaziat: E frumos, domnilor!...
Asadar, Unchiul si Matusica se declara satisfacuti de acest turneu si declaram oficial ca  aceasta harta va fi locul de desant estival al Clanului pe viitor!
Unchiul si Matusa/stransi usor cu usa

asasin
AoS Member
Sr. Member
*

View Profile
« Reply #62 on: August 21, 2009, 02:32:16 PM »

da.. un BIS la intalnirea asta!!

|Ace Of Spades|Currahee.Team
Eraser
Administrator
Hero Member
*

View Profile
« Reply #63 on: August 24, 2009, 11:35:45 AM »

Da va garantez ca va fi un bis,chiar doua.Multa lume sustine chiar ideea de a face Revelionul acolo,dar pana la Revelion cred ca pe undeva prin octombrie am mai putea face o intalnire acolo sau putem incerca si alte locatii:

http://www.roturism.com/c...-valea-doftanei-6229.html asta ar putea fi varianta 1
 http://www.roturism.com/c...a-andra-semenic-1785.html si varianta 2

asasin
AoS Member
Sr. Member
*

View Profile
« Reply #64 on: August 24, 2009, 08:13:02 PM »

Frumoos, ambele. Semenic pare mai frumos.

|Ace Of Spades|Currahee.Team
Mos Teaca
AoS Member
Full Member
*

View Profile
« Reply #65 on: August 27, 2009, 12:47:13 PM »

Da, si mie mi se pare Semenicul mai frumos, dar nu stramb din nas niciunde.

In consecinta, mizati pe mine, promit ca de data asta vin cu bani la mine Smiley)

Pe data viitoare si la mai mare.

Mos Teaca
Aero
AoS Member
Hero Member
*

Ai fata Miel!

View Profile
« Reply #66 on: August 28, 2009, 02:31:56 PM »

gata am luat corigentele sunt gata sa merg unde vreti:))

Nu este important sa castigi…este important sa-l faci pe celalalt sa piarda.
Pages: 1 2 3 [4]   Go Up
  Print  

Jump to:  

Subject Started by Replies Views Last post
Reziduuri Lirice sau Să Rimăm Împreună - Vol. I UnkleTitus 0 1639 Last post April 29, 2007, 12:44:20 PM
by UnkleTitus
Regulament "AoS Championship II" Piccolo 0 860 Last post February 27, 2008, 10:08:44 PM
by Piccolo
Cum nu s-a prins stefan ca faceam misto de el ... Piccolo 19 933 Last post February 14, 2010, 12:41:20 PM
by Freeman
Epistole si cronici de razbel, de AoS|Auntie Joanne UnkleTitus 8 635 Last post March 16, 2009, 05:05:16 PM
by Comma
Ace Of Spades History Eraser 14 4281 Last post February 04, 2010, 02:50:15 PM
by Vespasian
0