UnkleTitus
Moderator
Full Member
|
 |
« on: August 30, 2009, 11:44:29 AM » |
|
La ceas aniversar Junelui bine uns Comma
Pentru puştiul numit Comma (Clar, se ştie, hoţ-bandit) Până nu m-apucă voma, Astăzi, iaca m-am gândit
Să îi fac astă urare, Şi din pieptu-mi de oţel Să îi strig în gura mare (Sau să fac mişto de el):
Să ajungi celebru, frate, Până-n Coasta de Azur, Şi desigur să ai parte De ceva tare la cur,
Să înghesui june multe, Să le-arăţi ce ştii mai bine Şi pe căile oculte Să le strângi de mandarine
Să nu te fereşti de sarcini Şi să ai în viaţă-un ţel: Implicare fără margini Şi un tub de Fastum Gel! Ast-am vrut, să nu te superi Şi-n final, îţi zic aşa: Poţi, nepoate, ştii prea bine Să o uzi de ziua ta...
Terapie de grup (sanitar) eseu de psihanaliză sălbatică a colegului AoS|B00geyman
E bizar, o ştiu, şi pare Că nu e leac potrivit Şi-astă lume în schimbare Oarecum, s-a ţăcănit.
De ai ţâfnă, te crezi mare, Şi de-angoase te faci gheb Toate au o rezolvare Îns-acuma vin şi-ntreb:
Cum să te tratezi de spaime Şi dacă te rozi la unghii, Ori ţi-e frică de Bau-Bau Mergi să te tratezi la Boogey!?
De eşti schizo sau senil, Ori nu te-mpaci cu nevasta El te-ntreabă calm, abil: "Vrei să vorbim despre asta?"
Asta-i culmea! Şi de eşti Şi tu de părerea mea N-ai ce face, doar te-ntinde Frumuşel pe canapea!
Cadou! Lui AoS|Leader la ceas aniversar
Nu e scris în calendar, Nici la ştiri nu s-a vorbit Însă azi, vă zic eu clar, Cu toţi am sărbătorit
Prea-cinstitul cel glumeţ, Mucalitul ce-l consider Căpcăunul nătăfleţ: Pe simpaticul Nea' Leader!
Şi-astă zi să îi aducă Bunăstare, sănătate, Şi când i-o veni de ducă Să i-o-nfigem pe la spate!
Odă pescarului evlavios colegului cuvios cu iz de peşte |AoS|ThePriest
Nu e plat ca o platică Nici rotund ca un biban Însă are-un fix, frăţică Pentru apă sau gâldan.
Şi din patrafir va scoate Când te-aştepţi tu mai puţin Nu cădelniţe-afumate Ci lanseta-i de creştin!
Dar nu vă grăbiţi cu vorba Şi să-l daţi la mazilit Fiindcă nu-i pescar ca popa Nici popic ne-pescuit!
Atenţie la matuşa de după uşă Colegei noastre |AoS|AuntieJoanne
E multiplu talentată Şi v-o spun cu mult temei Căci mi-a dovedit îndată Că e bună la condei,
La penel, la carioca, Cu creioane fel-de-fel Şi mai nou - ţi-o trage moca Şi te face falafel
În "războaie" virtuale, Căci s-a învăţat micuţa Cu puşcă şi cu pistoale Nu doar suveica şi iţa!
Agilă, te creionează, (Mi s-a întâmplat chiar mie) Şi apoi te perforează Cu nade şi gloanţe-o mie
Ca pe-o ţintă statică. Tu efort depui, Ea râde extatică Greu e s-o răpui!
Aşadar să celebrăm C-o avem drept camarad La Mulţi ANi! să îi urăm Şi s-o avansăm în grad!
Omagiu micut unui Om Mare aniversară colegului |AoS|JoyDivision
Se ştie ca esenţa tare În sticle mici se ţine, Dar de la astă cugetare Tot nu mă pot abţine.
Aş vrea sa îl elogiez Pe dragul nost' "petite", Şi faptele-i să menţionez: Cum stă pe front pitit,
Cum face el din paşi micuţi Cinci-şase adversari, Şi ca un rege-ntre tăcuţi Te ia de brăcinari;
Cu mersu-i tactic de felină Îţi face o surpriză, Şi-n sărituri de balerină Te ţine tot în priză,
Cum s-a spurcat el la puşcoci Şi calm, chiar cu clemenţă - Zadarnic vrei tu să i-o coci - Te-aduce la demenţă!
Şi în final mai vreau să-i zic Un tandru La Mulţi Ani Leului brav cu un trup mic, Şef de Liliputani!
Povestea jungherului aniversară colegului nostru |AoS|Asasin
Băi frăţică, ce se-ntâmplă?! (Şi mă tem că am mai spus) Să îmi trag un glonţ în tâmplă - Lumea e cu fundu-n sus!
Avem Bau-Bau psiholog, (În faţa căruia mă-nclin!) Şi lui Hyppocrat zălog - Un mic Doftor-Asasin?!
Mă întreb şi eu ca omu' Cum o fi să te tratezi, Să mergi la dulgher ca pomu' Ori căţelul la chinezi?
Dar să revenim la june, Ăsta micu-i genial: Mâncă gem, se cacă prune, Că e moaşă din Ardeal!
Are bisturiu tip brişcă Şi-ntr-o mână un clistir Nu te-abţii? - îţi face-o clismă, Cu un aer dur, de zbir.
Însă nu-i doar felcer sobru Şi oricine vrea constată, Cum cu puşca-i poate, sumbru, Să te gâdile-n prostată!
Ce să mai încolo-ncoace, Ăst' băiet e iscusit, Cu un glonţ dânsul ţi-o coace Şi-astfel mi te-a pricopsit.
Urare medicală doftorului nost' drag, Asasin
De la Unchiu' plus Matuşa Şi de la ceilalţi bibani Mi te strângem azi cu uşa Şi-ţi urăm cald La Multi Ani!
Şi de-o fi să avem parte De perfuzii ori atele Îţi urăm succes la carte, Stai departe de belele,
Nu te lua cu derbedeii, Fii cuminte, să toceşti Ca în caz de Doamne-feri Tu pe noi să ne-ngrijeşti!
|