ElekTriC
AoS Member
Newbie
|
 |
« on: October 09, 2009, 06:33:51 PM » |
|
Name: kevin nickname: ElekTriC age: 21 game: cod2 uhm.. what else.. i dunno... i cant read .ro  so..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
asasin
AoS Member
Sr. Member
|
 |
« Reply #1 on: October 09, 2009, 07:31:58 PM » |
|
where are you from dude? 
|
|
|
|
|
|
|Ace Of Spades|Currahee.Team
|
|
|
ElekTriC
AoS Member
Newbie
|
 |
« Reply #2 on: October 09, 2009, 08:30:41 PM » |
|
holland
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selu
AoS Member
Hero Member
Nu stiu, cred ca Nu stiu
|
 |
« Reply #3 on: October 09, 2009, 09:00:01 PM » |
|
hep hep..,. I know him.. He usualy plays on SNL.. And he's good. I like the guy, he's got my vote
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Piccolo
Administrator
Hero Member
In vino veritas.
|
 |
« Reply #4 on: October 09, 2009, 09:05:49 PM » |
|
If you want to join Ace Of Spades open up a thread with the following information: - Name
- Nickname
- Age - 18 years old minimum
- Country/City
- What game are you applying for (Cod2/Cod4)
- Oringinal license (yes/no)
- Headset + Microphone (yes/no)
- ID Y!M sau MSN
- ID XFire
- Ex-clans/teams
|
|
|
|
|
|
 "Eu și când joc prost, joc bine" - Piccolo
|
|
|
ElekTriC
AoS Member
Newbie
|
 |
« Reply #5 on: October 09, 2009, 09:27:04 PM » |
|
* Name: kevin * Nickname: ElekTriC * Age: 21 * Country/City: The Netherlands * What game are you applying for: Call of Duty 2 * Oringinal license (yes/no): dont know what that means  * Headset + Microphone: yes * msn: elektric_owns@hotmail.com* XFire: elektriccod * Ex-clans/teams: Excez/fuga/failgamers/gamert and more...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Piccolo
Administrator
Hero Member
In vino veritas.
|
 |
« Reply #6 on: October 09, 2009, 10:15:01 PM » |
|
* Oringinal license (yes/no): dont know what that means What I mean is: Did you buy the game or did you download it?
|
|
|
|
|
|
 "Eu și când joc prost, joc bine" - Piccolo
|
|
|
ElekTriC
AoS Member
Newbie
|
 |
« Reply #7 on: October 09, 2009, 10:44:20 PM » |
|
of course.. who wants to download a perfect game...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ThE.GamE
AoS Committee Member
Hero Member
I'm ThE.GamE Hommie
|
 |
« Reply #8 on: October 09, 2009, 10:53:09 PM » |
|
nice answer 
|
|
|
|
|
|
Acest mesaj se va autodistruge in 30 de secunde.   Amor patriae nostra lex !
|
|
|
Aero
AoS Member
Hero Member
Ai fata Miel!
|
 |
« Reply #9 on: October 09, 2009, 11:28:03 PM » |
|
he's ok!we need player's!
|
|
|
|
|
|
Nu este important sa castigi…este important sa-l faci pe celalalt sa piarda.
|
|
|
Eraser
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #10 on: October 10, 2009, 10:49:51 AM » |
|
Baiatul asta e foarte bun cei drept insa repet daca nu ii vom baga in seama vor pleca asa cum au facut-o si altii.Cati vb fluent engleza?Pe forum vorbim de nu stiu cand sa facem o sectiune in engleza...si vorba lui Leader toti vor in Airborne.Nici macar Airborne nu mai este cea fost sau ce ar trebui sa fie(echipa de bosorogi)Nu trebuie decat ca voi sa intrati pe SNL mai des si sa va cunoasteti altfel ei vin pt Teaca sau Unkiu.Ideal ar fi sa-l punem pe unul dintre externi TL la o echipa si sa formeze echipa din straini,macar asa se vor intelege intre ei.Am vazut ca deja a mai intrat unul Item Power tot in Airborne...deci va rog sa fiti mai cumpatiti in a recruta si odata luati trebuie sa le explicati ca vor fi repartizati in alte echipe,dar in continuare insist sa folositi tagul Ace Of Spades.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eraser
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #11 on: October 11, 2009, 12:56:06 AM » |
|
Azi noapte i-am dat aceptul de a intra in clan si cred ca ar fi un bun TL pt o echipa formata doar din straini...ramane de vazut.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aero
AoS Member
Hero Member
Ai fata Miel!
|
 |
« Reply #12 on: October 11, 2009, 02:16:54 PM » |
|
eraser cred ca iar facem 10 echipe si nu sunt oameni!ar fi buna o aranjare!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eraser
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #13 on: October 11, 2009, 09:19:33 PM » |
|
Fane,de asta am insistat sa joace lumea cu tagul Ace Of Spades pt ca am ajuns sa fiu intrebat zilnic de ce am aceleasi culori ca si Airborne...lumea din afara are impresia ca Airborne e un Clan si nu un Team si toti care intra vor in Airborne.Daca voi credeti ca va puteti ocupa de acesti straini eu nu am nimic impotriva chiar m-as bucura sa inchegam niste relatii cu lumea exterioara insa revenim la aceeasi problema si anume lipsa unui server propriu unde sa ne adunam cu totii si sa ne cunoastem mai bine.Asa ca pana la proba contrarie cred ca acest baiat si-ar putea inchega o echipa foarte buna si cred ca pe moment este cea mai buna solutie.Fac un apel la SNL-isti ca in momentul cand mai fac recrutari sa li se explice situatia si anuma ca ei intra in Ace Of Spades urmand ca apoi sa fie repartizati intr-un Team in functie de varsta,mod preferat,etc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asasin
AoS Member
Sr. Member
|
 |
« Reply #14 on: October 11, 2009, 10:04:59 PM » |
|
Ideea e ca daca luam mai multi de pe SNL, e mult mai bine sa aiba ei o echipa, pt faptul ca stim cu totii ce pinguri aveam cand jucam in olanda si germania, gen.. 90, ei sunt de acolo, 20-30 cum avem noi in romania, sa ii amestecam cu noi ar fi ori sa ii tragem pe ei in jos la meciuri o sa ne traga ei pe noi in jos numai din cauza pingului. Ce-a zis eraser e mult mai bine.
|
|
|
|
|
|
|Ace Of Spades|Currahee.Team
|
|
|
ThE.GamE
AoS Committee Member
Hero Member
I'm ThE.GamE Hommie
|
 |
« Reply #15 on: October 11, 2009, 10:12:53 PM » |
|
pai e bine ce a zis eraser , dar se mai fac multe echipe inteleg , se face o echipa de straini dar noi , romanii , de ce suntem in 4 echipe ? cand mai suntem sub 8 online asasin am inteles ca e TL la Easy company , care a puso pe alina stl si wa mai stie careva care sunt echipele ? noi tot ne rearanjam dar nu jucam
|
|
|
|
|
|
Acest mesaj se va autodistruge in 30 de secunde.   Amor patriae nostra lex !
|
|
|
Eraser
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #16 on: October 11, 2009, 10:55:06 PM » |
|
Nu se va face o alta echipa...in momentul de fata sant 2 echipe,Airborne si Currahee.Numirea lui Asasin a fost gresit inteleasa,Vespa la numit TL pt o eventuala viitoare echipa de cod 6,la un joc nou se schimba situatia si se gasesc mai usor oameni pt recrutare insa vorbind de cod2 e clar ca avem doar doua echipe,iar Electric ar putea prelua pe Easy sau Apocalypse sau isi alege el un alt nume.Acum depinde si de mod,nu stiu daca baietii astia de pe SNL au vreo treaba cu SD-ul dar daca e sa ne referim strict la S&D atunci ma gandesc ca pt o eventuala competitie de acest gen sa inscriem o echipa din oameni care mai doresc si cred ca pot face performanta(indiferent de varsta sau Team) si o echipa de amatori care sa joace doar pt Fun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aero
AoS Member
Hero Member
Ai fata Miel!
|
 |
« Reply #17 on: October 12, 2009, 09:12:09 AM » |
|
eraser are dreptate daca ne referim strict la cod 2,mai sunt 2 echipe:currahee si airborne,easy company si apocalipse nu mai exista.la cod 4 suntem cativa care jucam si zic ca suntem majoritari din currahee deci,currahe e si la cod 4,acum ramane de vazut cod 6 la care asasin este tl si are dreptul de asi face o echipa si zic ca pe cod 6 sa fie easy company.parerea mea si scz daca am suparat pe cineva.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|