Salutare,
Am nevoie de ceva ajutor pentru voi astia care va stiti mai bine cu windows-ul. Acum cateva zile i-am instalat fratelui meu pe laptop The Saboteur dar avea o problema imaginea si anume nu puteai sa salvezi jocul. Am aplicat si cele mai recente patch-uri si tot degeaba. Pana la urma omul s-a dus sa-si cumpere jocul din magazin dar bineinteles ca a aparut o alta problema: nu poate sa-l stearga complet din calculator. Adica, dupa ce i-a dat remove din control panel @add/remove programs, dupa ce a sters tot din registrii legat de electronic arts/saboteur (folosing regcleaner), dupa ce a sters tot ce tine de "saboteur" folosind functia de search a windows-ului calculatorul inca ii gaseste in add/remove programs un Saboteur de 2.883 GB. De fiecare data acum cand baga dvd-ul cu Saboteur cumparat din magazin in loc de functia "INSTALL" ii apare doar "PLAY", "PLAY" pe care daca apasa nu se intampla nimic.
Aveti vreo idee cum ar putea sa rezolve toata treaba asta? Si aici ma refer la solutii care nu implica reinstalarea windows-ului.
Va las si quote-ul din mail-ul lu' frate-miu in caz ca nu m-am facut inteles mai sus.
bai, m-ai spart la nara cu acest saboteur. daca mai aud vreodata acest cuvint, sar la beregata. probabil ca n-am sa-l pot juca decit dupa ce reinstalez cacatul ala de windows.
chestia interesanta e ca dupa ce mi-am pierdut doua ore din viata incercind sa STERG un joc, nu sa-l joc, dupa ce am curatat tot ce-am gasit cu programul dat de tine, dupa ce search-ul din windows a mai gasit niste chestii si le-am sters si p-alea, dupa ce am sters tot ce tinea de electronic arts (ca alt joc de la ei nu mai aveam) si dupa ce, evident, m-am umplut de spume, in add/remove programs apare un the saboteur de 2,883 giga. asupra caruia nu pot face nimic (nu are actiuni atasate, ca de ex. "remove"). pur si simplu e acolo. search-ul calculatorului nu mai gaseste nimic, inclusiv in hidden files.
in aceste conditii, jocul original (pe care, culmea, am dat BANI) imi spune ca el nu se poate instala, intrucit mai exista o versiune de saboteur in calculator. in afara de a-l calca pe bill gates pe cap (cu un hummer pe care nu-l am) si de a ma caca in el de windows (ca orice utilizator cumsecade de mac), nu stiu ce sa mai fac.
in cazul improbabil in care baietii tai au auzit de un asemenea cacat inimaginabil pe care-l poate face un windows xp combinat cu un joc care-mi saboteaza sistemul nervos, intreaba-i te rog ce e de facut, in afara de a sparge ceva prin casa.
mercic