Ace Of Spades From this day to the ending of the world
But we in it shall be remember'd
We few, we happy few, we Band of Brothers
For he today that sheds his blood with me
Shall be my brother
February 06, 2012, 08:52:43 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: " In peace the sons bury their fathers, but in war fathers bury their sons " - Croesus

Home   Help Search Calendar Gallery Login Register  
Subject Statistics
Topic: !HELP PLEASE! Replies: 10 posts
Read 671 times 0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: !HELP PLEASE!  (Read 671 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Piccolo
Administrator
Hero Member
*

In vino veritas.

View Profile WWW
« on: December 31, 2009, 12:20:01 PM »

Salutare,

Am nevoie de ceva ajutor pentru voi astia care va stiti mai bine cu windows-ul. Acum cateva zile i-am instalat fratelui meu pe laptop The Saboteur dar avea o problema imaginea si anume nu puteai sa salvezi jocul. Am aplicat si cele mai recente patch-uri si tot degeaba. Pana la urma omul s-a dus sa-si cumpere jocul din magazin dar bineinteles ca a aparut o alta problema: nu poate sa-l stearga complet din calculator. Adica, dupa ce i-a dat remove din control panel @add/remove programs, dupa ce a sters tot din registrii legat de electronic arts/saboteur (folosing regcleaner), dupa ce a sters tot ce tine de "saboteur" folosind functia de search a windows-ului calculatorul inca ii gaseste in add/remove programs un Saboteur de 2.883 GB. De fiecare data acum cand baga dvd-ul cu Saboteur cumparat din magazin in loc de functia "INSTALL" ii apare doar "PLAY", "PLAY" pe care daca apasa nu se intampla nimic.

Aveti vreo idee cum ar putea sa rezolve toata treaba asta? Si aici ma refer la solutii care nu implica reinstalarea windows-ului.
Va las si quote-ul din mail-ul lu' frate-miu in caz ca nu m-am facut inteles mai sus.

Quote from: e-mail
bai, m-ai spart la nara cu acest saboteur. daca mai aud vreodata acest cuvint, sar la beregata. probabil ca n-am sa-l pot juca decit dupa ce reinstalez cacatul ala de windows.

chestia interesanta e ca dupa ce mi-am pierdut doua ore din viata incercind sa STERG un joc, nu sa-l joc, dupa ce am curatat tot ce-am gasit cu programul dat de tine, dupa ce search-ul din windows a mai gasit niste chestii si le-am sters si p-alea, dupa ce am sters tot ce tinea de electronic arts (ca alt joc de la ei nu mai aveam) si dupa ce, evident, m-am umplut de spume, in add/remove programs apare un the saboteur de 2,883 giga. asupra caruia nu pot face nimic (nu are actiuni atasate, ca de ex. "remove"). pur si simplu e acolo. search-ul calculatorului nu mai gaseste nimic, inclusiv in hidden files.

in aceste conditii, jocul original (pe care, culmea, am dat BANI) imi spune ca el nu se poate instala, intrucit mai exista o versiune de saboteur in calculator. in afara de a-l calca pe bill gates pe cap (cu un hummer pe care nu-l am) si de a ma caca in el de windows (ca orice utilizator cumsecade de mac), nu stiu ce sa mai fac.

in cazul improbabil in care baietii tai au auzit de un asemenea cacat inimaginabil pe care-l poate face un windows xp combinat cu un joc care-mi saboteaza sistemul nervos, intreaba-i te rog ce e de facut, in afara de a sparge ceva prin casa. 

mercic

"Eu și când joc prost, joc bine" - Piccolo

ThE.GamE
AoS Committee Member
Hero Member
*

I'm ThE.GamE Hommie

View Profile
« Reply #1 on: December 31, 2009, 01:03:37 PM »

hahahhah =)))  il iubesc pe fractu asta

Acest mesaj se va autodistruge in 30 de secunde.

Amor patriae nostra lex !
Vespasian
Administrator
Hero Member
*

View Profile
« Reply #2 on: December 31, 2009, 01:13:36 PM »

sa incerce cu asta http://www.worldstart.com...chives/reg-cleaner4.3.htm
regcleaner
si acolo poate intra la secțiunea unistall menu si sa stearga treaba aia

I shoot you with my Canon
Aero
AoS Member
Hero Member
*

Ai fata Miel!

View Profile
« Reply #3 on: December 31, 2009, 02:28:46 PM »

ce penal e fractu asta,cel mai bine ,daca nu merge nici cu ce a dat Vespa e sa ii reinstalezi windowsul ca sa poate juca rahatu ala de joc pe care a mai dat si bani.

Nu este important sa castigi…este important sa-l faci pe celalalt sa piarda.
Piccolo
Administrator
Hero Member
*

In vino veritas.

View Profile WWW
« Reply #4 on: December 31, 2009, 04:43:30 PM »

Vespa, tu ce ai postat acolo este acelasi lucru ca si asta:

Pentru cei care intalnesc probleme la stergerea, instalarea jocului, a patchului 1.3 recomand utilizarea programului RegCleaner.
Utilizat azi, la nevoie, si a fost foarte bun, dupa nenumarate incercari de a sterge manual din registry.
Are inclusiv suport de limba romana. Se cauta la meniul Software si Meniu Dezinstalare tot ce are legatura cu Activision sau CoD2 si se sterg - acestea automat sunt trimise in meniul BackUp de unde se sterg definitiv. Apoi instalarea merge fara probleme.

Link aici http://www.softpedia.com/...ry-Tweak/RegCleaner.shtml

?
Ca deja a incercat tot posibilul cu el si tot n-a mers.

asasin
AoS Member
Sr. Member
*

View Profile
« Reply #5 on: December 31, 2009, 04:49:03 PM »

Sa incerce TuneUp Utilities 2010, sunt mai multe programe in el, registry editor si registry cleaner, sa ruleze 1-click maintenance, o sa ii strearga intrarile din registru care sunt in plus, si apoi tot din asta sa deschida uninstall manager si sa il stearga.

|Ace Of Spades|Currahee.Team
Piccolo
Administrator
Hero Member
*

In vino veritas.

View Profile WWW
« Reply #6 on: December 31, 2009, 04:53:59 PM »

Hmm, da .. uite ca la TuneUp nu m-am gandit desi il am instalat lol. Thanks, sa vedem ce iese Grin

Freeman
AoS Member
Full Member
*

"Un fleac i-am curuit" - ♠♠♠ aos'aron

View Profile WWW
« Reply #7 on: January 02, 2010, 02:12:23 PM »

nu poate sa-l stearga complet din calculator. Adica, dupa ce i-a dat remove din control panel @add/remove programs

Ceva de genu am patit si eu cu CoD2, l-am sters din control panel add/remove programs si el tot era in PC. Nu puteam sa il instaleaz k imi zicea k jocu era deja instalat :| ...
Si am reusit bagand CD cu jocul si i-am dat dupa CD uninstal..  Grin

|Ace Of Spades|Curahee.Team
Aero
AoS Member
Hero Member
*

Ai fata Miel!

View Profile
« Reply #8 on: January 02, 2010, 04:21:44 PM »

asa imi face mie acum la cod 4 imi spune ca deja am instalate pachurile dar cand intru in joc imi zice ca nu e instalat nimic si nu mai merge sa ma joc:-j am reinstalat si dezinstalat de aproape 10 ori si nimic.

Nu este important sa castigi…este important sa-l faci pe celalalt sa piarda.
LoneWolf
Guest
« Reply #9 on: January 02, 2010, 05:41:48 PM »

Salve PICCOLO , recomandarea mea este reinstal Windowzzz , daca nu  a mers cu  regclener , poti sa incerci si manual daca te pricepi, dar cel mai bine reinstal , aceeasi problema a avuto si  Killer  cu Cod 6 MW ..ii zicea ca are cheat , problema era de jocul cracuit ..

Sa auzim de bine  Smiley

Long life |AoS|

COD6 MW2
Piccolo
Administrator
Hero Member
*

In vino veritas.

View Profile WWW
« Reply #10 on: January 02, 2010, 09:56:19 PM »

Multumesc frumos pentru raspunsuri. Acum m-a sunat frate-miu si mi-a spus ca l-a dus la un tip si i-a sters ala manual toate prostiile din registrii.
Toate cele bune Wink

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

0