Ace Of Spades From this day to the ending of the world
But we in it shall be remember'd
We few, we happy few, we Band of Brothers
For he today that sheds his blood with me
Shall be my brother
February 07, 2012, 10:52:02 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: " An army of sheep, led by a lion, is better than an army of lions, led by a sheep " - Napoleon Bonaparte

Home   Help Search Calendar Gallery Login Register  
Subject Statistics
Topic: Party 2010 - Aniversarea a 4 ANI Replies: 31 posts
Read 1466 times 0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: Party 2010 - Aniversarea a 4 ANI  (Read 1466 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Vespasian
Administrator
Hero Member
*

View Profile
« on: January 10, 2010, 06:14:44 AM »

Am ajuns acasă după multe lupte seculare.

Postați aici impresii ale petrecerii din ziua de 10 ianuarie 2010.
Revin și eu cu impresii personale.

Somn ușor Wink
« Last Edit: January 12, 2010, 08:17:39 PM by Vespasian » Logged

I shoot you with my Canon

LoneWolf
Guest
« Reply #1 on: January 10, 2010, 09:29:01 AM »

Vrem poze bre .......................................si  desigur impresii Grin
Eraser
Administrator
Hero Member
*

View Profile
« Reply #2 on: January 10, 2010, 11:06:08 AM »

Ceeeeee?Huh? a fost party?...eu nu-mi aduc aminte Tongue
Freeman
AoS Member
Full Member
*

"Un fleac i-am curuit" - ♠♠♠ aos'aron

View Profile WWW
« Reply #3 on: January 10, 2010, 11:29:09 AM »

Puneti si voi poze.... app cati ati fost?

|Ace Of Spades|Curahee.Team
ThE.GamE
AoS Committee Member
Hero Member
*

I'm ThE.GamE Hommie

View Profile
« Reply #4 on: January 10, 2010, 04:15:06 PM »

sa descriu intr-cuvant : SUPERB !
va multumesc turor , m-am simtit fooooarte bine, de mult nu m-am mai distrat asa
am fost peste 25 : TheGame , Aero , Piccolo , Sora mea (Cezy) , Joy Division , Asasin, Benjy , Raven696 , Vespasian , Eraser, Titus , Ioana , Harald , Moshu , The Priest , Marduck , fratele lui Marduck , Leader , Korko , Geber , Mujoflex , Boogey man , Meego , si multi altii  ...ma scuzati daca am uitat pe cineva , sunt rupt de somn
pozele le pun cand ma trezesc

Felicitari AoS pentru petrecerile organizate , nici un alt clan nu cred ca se mai distreaza asa

va multumesc pentru voia buna !
« Last Edit: January 10, 2010, 04:16:43 PM by ThE.GamE » Logged

Acest mesaj se va autodistruge in 30 de secunde.

Amor patriae nostra lex !
Aero
AoS Member
Hero Member
*

Ai fata Miel!

View Profile
« Reply #5 on: January 10, 2010, 04:24:01 PM »

deci nu am cuvinte cum a fost....super tare acum ca am prins gustu' trebuie sa repetam mai des experienta...multumim pentru cazare,pentru tot,si scuzati eventualele probleme care leam creat,a fost cu mult peste asteptarile mele.va pup:))

Nu este important sa castigi…este important sa-l faci pe celalalt sa piarda.
Piccolo
Administrator
Hero Member
*

In vino veritas.

View Profile WWW
« Reply #6 on: January 10, 2010, 04:47:37 PM »

A fost o experienta foarte frumoasa, cel putin pentru mine si sper s-o repetam cat mai repede. Multumim pentru cazare si toate cele, cine doreste pozele sa ma contacteze pe mess, am trimis deja la cativa membrii, verificati-va e-mailul (transfer.ro ar trebui sa apara ca sender).

"Eu și când joc prost, joc bine" - Piccolo
Eraser
Administrator
Hero Member
*

View Profile
« Reply #7 on: January 10, 2010, 07:37:56 PM »

Da dupa ce am vazut o parte din poze pot spune ca poate am fost un pic prea cuminti in comparatie cu alti ani,insa astept si restul pt ca se pare ca ar fi si ceva poze mai compromitatoare.
  Nota 10 pt tineret,au facut fata cu brio acestui examen destul de dificil si mi-ar face deosebita placere sa repetam evenimentul,poate data viitoare vom avea o prezenta si mai numeroasa.
 In numele meu si al clanului va multumesc pt participare tuturor,deasemenea nota 10 craiovenilor care s-au oferit sa fie gazde,am inteles ca totul a fost ok si nu au fost probleme.
  Personal,in comparatie cu alti ani pot spune ca imi aduc aminte tot,ceea ce inseamna ca nu am fost torpilat- Tongue.
Abrax
Guest
« Reply #8 on: January 10, 2010, 07:44:44 PM »

A fost excelent. Sunt varza de oboseala dar a meritat efortul sa ne vedem la Craiova. Pt mine lucrurile incep sa se aseze. Suntem la a 4 aniversare si totul a trecut dincolo de un simplu joc. Sa ne vedem si sa ne simtim bine; sa ne simtim din ce in ce mai bine. Da Game, asta e farmecul AoS dincolo de toate competitiile castigate la COD2,4,6 sau Fastum xD. Am iesit invingatori!!! De apreciat efortul tuturor pt reuniune si felicitari celor de foarte departe,care au ajuns aseara, Asasin, Raven696 si Bybysor(intre noi fie vorba la cata tarie a baut aseara, in cativa ani ne scoate pe toti la pensie xD).
Astept urmatoare intalnire de anul asta..sper sa fie la munte in vara ca anul trecut la bUsteni.

In rest... Sa aveti un an bun Asilor!
« Last Edit: January 10, 2010, 08:59:25 PM by JoyDivision » Logged
ThE.GamE
AoS Committee Member
Hero Member
*

I'm ThE.GamE Hommie

View Profile
« Reply #9 on: January 10, 2010, 08:42:53 PM »

propun ca o parte din poze sa fie puse si pe forum/site la gallery , si cineva care se pricepe sa faca si descrierile , si sa-i identifice pe toti cei de aseara , cum s-a facut pana acum

bybysor
Guest
« Reply #10 on: January 10, 2010, 09:42:51 PM »

fratilor taria ca taria darr am o problemeeeeeeeee:((( vreau sa scap de maseaua astaaaaa:((. Sincer sa va spun o fost o aniversare de neuitat atat pentru mine cat si pentru restul:X. Mie unul mi-a placut foarte mult atmosfera, orasul craiova, membri AoS:x cu care am chefuit pana dimineata, defapt pana cand am plekat direct la tren:)). Sincer ca spun ca vreau sa facem chestii de genul mult mai des:>:>:> eu vin doar sa nu-mi pomeneasca cineva de maseaua ca o detest:((. Oricum o sa-i fac inmormantarea la maseaua asta dupa cum a zis si erase am sa o pun sa sufere:)) o pun pe o sina de tren sa treaca marfarul peste ea cu viteze lui de melc turbat. Cred ca mai am efectele de ieri posibil de tot imi vine sa scriu si sa va povestesc aici, apropo sa nu uitati daca tot suntem AoS unul pentru un AS toti pentru toti ASii:X:X vaaaaaaaa iubesk mult pe toti si ma bucur enorm de mult ca am avut ocazia sa ca intalnesc face to face si chiar sa scoatem o vorba 2-3:)). Daca foloseam fastum mai des posibil sa nu ma fi dorit maseaua insa fara fastum totul a fost un esec:)) in prezenta maselii ma refer. deciiiiiiiiiiiii ceeeeeeeeeeeeeeee mai theeeeeeeee best party whoooooooo ever seeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnn:XX:X Corect?? sa-mi zica careva caruia nu i-a placut ca face cunostinta cu maseluta mea pretioasa:))).............. Iiiiiii loooooooooooveeeeeeee:X:X:X AoS:X:X:X:X      deci fratilor va multumesc inca odata tuturor pentru prezenta:>:X:X:X eu tot va iubesk si ca strang in brate si daca sufar da?? :>:>:>:> haiiiii sa vad ca va mai dati si altii cu parerea nu cred ca nu aveti ce sa comentati la o asa superba petrecere:>:X:X Visul meu era inca de mic sa devin Aos:)):> cu siguranta:)) .. Va iubesk de la oradea si va astept si pe la mine cu toata dragostea:>:X:X:X hai ca deja abuzez prea mult si ma tem ca dupa ce o sa cititi tot ce am scris aici o sa va da-ti seama ca am scris ca un analfabet dar ce conteaza probabil din cauza distractiei care inca mai pulseaza in mine:X:X Vaaaaaaaaaa iubeeeeeeeeste cu stima si respect al vostru si mikutz puijor Bybysor:))):*:*:* apropo am si o falca sa va dau daca va este foame:))Tongue
« Last Edit: January 10, 2010, 09:47:26 PM by bybysor » Logged
ThE.GamE
AoS Committee Member
Hero Member
*

I'm ThE.GamE Hommie

View Profile
« Reply #11 on: January 10, 2010, 10:17:51 PM »

Quote from: bybysor
...si chiar sa scoatem o vorba 2-3:))
hahahaha =)))
cred ca glumesti =))))))) Smiley))
Daca foloseam fastum mai des posibil sa nu ma fi dorit maseaua insa fara fastum totul a fost un esec:))
de asta trebuia sa se ocupe Comma Smiley)

asasin
AoS Member
Sr. Member
*

View Profile
« Reply #12 on: January 11, 2010, 08:10:54 AM »

impresii despre party: nu pot decat sa zic ca ma simt din ce in ce mai bine cu voi, a fost extraordinar de frumos. A meritat toata oboseala. Multumim pt ospitalitate celor din craiova si lui raven ca ne-a suportat pe mine si pe bybysor(mai mult pe bybysor Grin). Lumea noua, alex, picc, fanel, cezy, la fel ca si ceilalti, extrem de prietenosi, de restul cu care m-am mai intalnit nu mai zic, incep sa imi cimentez parerea ca sunteti niste oameni extraordinari.
Acum asteptam urmatoarea intalnire Grin Un an bun tuturor.

|Ace Of Spades|Currahee.Team
Aero
AoS Member
Hero Member
*

Ai fata Miel!

View Profile
« Reply #13 on: January 11, 2010, 11:00:15 AM »

...si chiar sa scoatem o vorba 2-3:))

cred ca ai uitat sa pui vro 4-5 de zero:)))))))

Eraser
Administrator
Hero Member
*

View Profile
« Reply #14 on: January 11, 2010, 11:39:27 AM »

propun ca o parte din poze sa fie puse si pe forum/site la gallery , si cineva care se pricepe sa faca si descrierile , si sa-i identifice pe toti cei de aseara , cum s-a facut pana acum
Pai trebuie sa aveti grija ca pozele sa ajunga la Unkle,insa pana atunci cred ca ar trebui expuse ca si cele de la Busteni.
bybysor
Guest
« Reply #15 on: January 11, 2010, 11:42:39 AM »

stefan si alex gluma ii gluma dar eu de atc nu mai pot de durere de masea:(( mi-e umflata de numa falca:(( nu vrea sa treaca mai:((
Piccolo
Administrator
Hero Member
*

In vino veritas.

View Profile WWW
« Reply #16 on: January 11, 2010, 12:05:13 PM »

Voi aprinde o lumanare pentru maseaua ta si ma voi ruga la Doamne-Doamne pentru ca durerea sa-ti treaca cat mai repede. Toate cele bune tie, robul lui Dumnezeu, BENIAMIN.

PS: Sper ca am scris bine Grin

"Eu și când joc prost, joc bine" - Piccolo
Aero
AoS Member
Hero Member
*

Ai fata Miel!

View Profile
« Reply #17 on: January 11, 2010, 01:07:11 PM »

Smiley)))da fara zana maseluta nu faci nimic:))

Vespasian
Administrator
Hero Member
*

View Profile
« Reply #18 on: January 11, 2010, 05:54:16 PM »

a fost o petrecere pe cinste ....
ne-am simțit teribil de bine.
ca de obicei as putea spune.
păcat ca totul a fost cam scurt din păcate.
dar asa se întâmplă când te simți bine. timpul trece repede.
toți băieții au fost la maxim... viitor de aur clanul nostru are  Grin

p.s. voi pune in cel mai scurt posibil
pe albumul online piccasa al clanului toate fotografiile făcute

I shoot you with my Canon
Marlboro
AoS Member
Full Member
*

A cigar clears your head. -with a bullet

View Profile
« Reply #19 on: January 11, 2010, 08:09:56 PM »

ce rau imi pare Sad(( ca nu am putut venii ,si cand va aud cu dinastea imi pare si mai rau Sad(( Smiley) la anu promit sa vin si eu
Tongue ,ma gandesc ca o fost super tare Cheesy

Sunt asa de tare !! Deja nu ma mai suport !? Smiley
Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to:  

Subject Started by Replies Views Last post
Ace Of Spades AirSoft Vespasian 10 741 Last post May 18, 2009, 07:29:14 PM
by Eraser
Statut Aos Eraser 5 484 Last post December 28, 2009, 06:00:53 PM
by Vespasian
Starcraft II supraîncălzeşte placa video LoneWolf 3 217 Last post August 04, 2010, 01:46:04 PM
by Vespasian
Concert AC/DC in Barcelona Mos Teaca 2 309 Last post April 02, 2009, 09:21:55 AM
by Aero
Discutii @Championship « 1 2 3 4 » Piccolo 76 3914 Last post November 06, 2007, 08:39:05 PM
by Piccolo
0