Salut. Am vazut membrii foarte buni jucand cu tagul |Ace Of Spades| si i-am intrebat cum pot deveni membru acestui clan. M-iau spsus sa fac o cerere pe forum ceea ce am si facut. Sunt jucator de CoD2 de aproape 3 ani. Cel mai mult am jucat Rifles and Snipers unde chiar am un skill zic eu bun daca nu si mai mult. Sincer sa fiu cu All Weapons nu am cine stie ce skill dar progresez. Pentru mine ar fi o provocare acest clan. In acest moment sunt jucator pentru |MAXact!v| dar este mai mult clan de FUN decat de WAR. Sincer cred ca as putea face fata in acest clan si poate intr-o zi daca o sa va ganditi la cererea mea o sa ma si testati. Xfireul meu este ninocv9 iar vechiul meu xfire este n1noo daca va intereseaza orele de cod2 dar acest xfire este hakuit deci nu mai este al meu. Astept un raspuns cat de curand . VA MULTUMESC NUMAI BINE :*
Nu m-ati vazut pent ca am fost pe 1.0 si daca nu credeti ca am 3 ani de cod2 incercatima pe rifle si snipe . app pe 1.3 joc de cateva luni si la rifle si snipe nu prea ma face nici un jucatori . aici depinde si de net cum imi merge
Nume si prenume: Nicolae Doru
Nick: ninO
Varsta: 17 ani
Localitatea: Craiova
Detinerea licentei originale Call Of Duty 2 : DA
ID xfire : ninocv9
Casti + microfon
ID YM
anarchy_craiova@yahoo.comClanuri in care am mai activat: MAXact!v si DOOM
Jocul in carevreau sa particip : Call of Duty 2