Ace Of Spades From this day to the ending of the world
But we in it shall be remember'd
We few, we happy few, we Band of Brothers
For he today that sheds his blood with me
Shall be my brother
May 22, 2012, 06:08:54 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: " War does not determine who is right - only who is left " - Bertrand Russell

Home   Help Search Calendar Gallery Login Register  
Subject Statistics
Topic: Split/Second: Velocity dinamitează toate platformele din Europa începând cu 21 m Replies: 0 posts
Read 113 times 0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Split/Second: Velocity dinamitează toate platformele din Europa începând cu 21 m  (Read 113 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
LoneWolf
Guest
« on: March 03, 2010, 02:17:01 PM »

Disney Interactive Studios informează astăzi că jocul de curse Split/Second: Velocity de la Black Rock Studio se va lansa în Europa vineri, 21 mai 2010.

Amplasat în lumea unui reality show ficţional, jucătorii de Split/Second: Velocity nu doar încearcă să treacă primii linia de sosire, ci şi dinamitează obiective pentru a pierde urma adversarilor sau pentru a-şi facilita scurtături.

Split/Second: Velocity este câştigătorul prestigiosului premiu Game Critics, Best of E3 – Cel mai bun joc de curse şi este evaluat Pegi 7+, recomandat persoanelor în vârstă de peste 7 ani.

Despre Disney Interactive Studios
Parte din Disney Interactive Media Group, Disney Interactive Studios este divizia interactivă de divertisment afiliată companiei Walt Disney. Disney Interactive Studios este producătorul şi distribuitorul unui larg portofoliu de jocuri video pe mai multe platforme, jocuri mobile şi divertisment interactiv, fiind prezent la nivel mondial. Mai mult, compania este propietarul mai multor licenţe video şi lucrează direct cu alţi producători pentru a introduce pe piaţă produse destinate tuturor vârstelor. Disney Interactive Studios are sediul în Glendale, California, dezvoltând mai multe studiouri în toată lumea. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi http://www.disneyinteractivestudios.com.

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

Subject Started by Replies Views Last post
Ace Of Spades Forum Rules Piccolo 0 12503 Last post December 19, 2006, 10:39:41 PM
by Piccolo
Preview E3 2010: Acestea vor fi marile RPG-uri LoneWolf 0 141 Last post June 11, 2010, 07:26:33 AM
by LoneWolf
HP lanseaza 14 notebook-uri cu AMD de ultima generatie LoneWolf 0 137 Last post May 06, 2010, 08:45:23 AM
by LoneWolf
Noua placa grafica Sapphire HD 5550 Ultimate e pe piata LoneWolf 0 143 Last post May 10, 2010, 01:35:16 PM
by LoneWolf
Samsung trece la atac: ecranele noastre AMOLED sunt mai bune decat cel al iPhone LoneWolf 1 156 Last post June 11, 2010, 11:34:05 AM
by Selu
0