|
Abrax
Guest
|
 |
« on: March 22, 2010, 10:35:59 PM » |
|
Pe aceasta cale anunt inainte sa ia cineva "decizia" ca ma retrag din Clan. Va urez bafta la toti si sa aveti parte numai de bucuri in joc si in afara lui. Ne mai vedem pe servere. Bafta!
PS.
Eraser nu am inteles de ce ai inchis topicul de la Airborne inainte sa iti dau replica. Iti zic aici(sper sa nu dispara postul asta):
1. In calitate de TL trebuia sa fiu si eu consultat daca tot ai zis ca ati hotarat ce ati hotarat cu echipa. Nu accept sa fiu marioneta ta ideologica sau de alta natura.Pune pe altcineva TL si gata. 2. Ai zis ca s-a certat Hunul cu Leaderul. L-am sunat pe Hunu si mi-a zis ca nu e nimic adevarat. Apoi am vorbit si cu Leaderul si a spus aceeasi poveste. Nici vorba de cearta sau discutii. Nu ti-am inteles miscare da am prins ideea ca ai nevoie de altceva, dar imi pare rau ca nu pot accepta manipulari de genul asta. Daca vrei Airborne pur o sa-l ai dar o sa distrugi toata ideea cu miscarile astea de purificare aiurea gen nazi pe care le faci acum. 3. Iti urez bafta in clan si toate cele bune si te astept pe severe la un mic bash.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Eraser
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #1 on: March 22, 2010, 11:01:43 PM » |
|
Livache in postul meu te-am rugat sa gasesti o solutie pt ca nu mi se pare normal ca fiecare din clan cand are o problema sa vina la mine,ti-am explicat despre ce era vorba iar tu trebuia pur si simplu sa stai de vorba cu baietii si sa vezi care-i buba in schimb tu ti-ai depus demisia.Ce sa inteleg Liviu din chesta asta?Este clar ca sant bisericute in clan si chiar in Airborne dar cineva trebuie sa le rezolve,pt ca am ajuns sa nu mai imi faca placere sa ies cu baietii la o bere pt ca de fiecare data apare cate o nemultumire...nu a fost niciodata vorba de altceva,ai vrut nume ti-am dat si nume mai departe nu ma intereseaza decat daca nu santeti in masura sa lamuriti problema. Inca odata am picat eu de fraier,tati daca si tu ma iei cu chestii gen nazi,eu ce sa mai zic de voi...si strutul e mai curajos dar deja nu mai are rost,doar nu crezi ca sant atat de tampit sa inventez povesti,se pare ca unii mananca cacat si apoi se jura ca nu.Hai noroc si la mai mare,iar tu Ioane...rusine,si rusine la toti care vorbesc doar pe la spate.
|
|
|
|
« Last Edit: March 23, 2010, 12:05:25 AM by Eraser »
|
|
|
|
|
Eraser
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #2 on: March 23, 2010, 11:23:31 AM » |
|
Mi-am sters singur postul anterior pt ca m-am gandit mai bine si nu stiu de ce ar trebui sa plec eu pt ca unii viseaza purificari,fratilor nu mai fumati iarba ca dauneaza la neuroni... " 1. In calitate de TL trebuia sa fiu si eu consultat daca tot ai zis ca ati hotarat ce ati hotarat cu echipa. Nu accept sa fiu marioneta ta ideologica sau de alta natura.Pune pe altcineva TL si gata."-nu am decis nimic cu echipa,te-am rugat pe tine sa te ocupi se pare ca esti marioneta altora sau propria ta marioneta??? " Nici vorba de cearta sau discutii. Nu ti-am inteles miscare da am prins ideea ca ai nevoie de altceva, dar imi pare rau ca nu pot accepta manipulari de genul asta. Daca vrei Airborne pur o sa-l ai dar o sa distrugi toata ideea cu miscarile astea de purificare aiurea gen nazi pe care le faci acum. "-nu stiu unde ai vazut tu manipulari si da e clar ca am nevoie de altceva sau altcineva...
|
|
|
|
« Last Edit: March 23, 2010, 11:29:45 AM by Eraser »
|
|
|
|
|
|
harald
Guest
|
 |
« Reply #3 on: March 23, 2010, 10:23:37 PM » |
|
Cu aceasta ocazie imi anunt iesirea din clan.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eraser
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #4 on: March 23, 2010, 10:49:43 PM » |
|
Daca asa doriti ce putem sa spunem...bafta in continuare.Poate ca acest clan a fost o teaca prea mica pt atatea sabii ascutite.
|
|
|
|
« Last Edit: March 23, 2010, 10:59:12 PM by Eraser »
|
|
|
|
|
ThE.GamE
AoS Committee Member
Hero Member
I'm ThE.GamE Hommie
|
 |
« Reply #5 on: March 23, 2010, 11:28:03 PM » |
|
:| de ce faceti asta ? ar trebui sa fim uniti
|
|
|
|
|
|
Acest mesaj se va autodistruge in 30 de secunde.   Amor patriae nostra lex !
|
|
|
Eraser
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #6 on: March 23, 2010, 11:33:24 PM » |
|
Pai chiar santem,important este ca aceste decizii sa nu ne afecteze prietenia,daca da atunci inseamna ca acest clan a fost totusi mai mult decat un joc pt fiecare dintre noi dar eu am totusi increderea ca este doar o astenie de primavara si cei doi vor reveni asupra deciziei.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ThE.GamE
AoS Committee Member
Hero Member
I'm ThE.GamE Hommie
|
 |
« Reply #7 on: March 23, 2010, 11:55:40 PM » |
|
si eu sper la fel, nu am venit in ianuarie la Craiova ca acum sa plece cate unul pe rand, as vrea sa lasati toate la o parte si sa fim ca inainte
|
|
|
|
|
|
Acest mesaj se va autodistruge in 30 de secunde.   Amor patriae nostra lex !
|
|
|
|