Ace Of Spades From this day to the ending of the world
But we in it shall be remember'd
We few, we happy few, we Band of Brothers
For he today that sheds his blood with me
Shall be my brother
May 22, 2012, 06:22:40 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: " War does not determine who is right - only who is left " - Bertrand Russell

Home   Help Search Calendar Gallery Login Register  
Subject Statistics
Topic: iPad, mai tare ca iPhone??????????? Replies: 7 posts
Read 288 times 0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: iPad, mai tare ca iPhone???????????  (Read 288 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
LoneWolf
Guest
« on: April 06, 2010, 06:01:20 PM »

În prima zi de lansare, Apple a vândut peste 300.000 de iPad-uri, potrivit aşteptărilor analiştilor, ceea ce înseamnă mai mult decât numărul de iPhone-uri vândute la lansarea din 2007, de aproximativ 270.000 de dispozitive cumpărate în primele două zile. Putem spune astfel că tableta Apple are mai mult succes la public? Cum în 75 de zile de la lansarea iPhone-ului cifrele au depăşit un 1 milion de telefoane vândute, ne putem aştepta ca iPad-ul ca aibă un succes mai mare?

Din punctul de vedere al aplicaţiilor pentru iPad, deja au fost create peste 1.000 special pentru iPhone, care au înregistrat deja în total peste 1 milion de descărcări. Trebuie luat în calcul că sunt compatibile şi aplicaţiile create pentru iPhone. Prin urmare, deocamdată utilizatorii au de unde alege, până când se înmulţesc cele făcute special pentru tabletă.

Luând în considerare filmuleţe apărute pe Internet atât înainte de lansarea tabletei, cât şi imediat după lansare, putem spune că publicul larg îndrăgeşte deja dispozitivul mobil. Dar trebuie avut în vedere şi faptul că majoritatea cumpărătorilor sunt fani declaraţi Apple.

Oricum, softul a fost deja spart, iar aplicaţiile ”gratuite” (cunoscute şi ca ”piratate”) nu vor întârzia să apară.

Selu
AoS Member
Hero Member
*

Nu stiu, cred ca Nu stiu

View Profile
« Reply #1 on: April 07, 2010, 08:41:45 AM »

Heh, asta este telenovela momentului.

Sa va lamuresc putin cum sta treaba... iPad nu va depasi in veci vanzarile de la iPhone, in primul rand pentru ca este aproape la fel de scump ca acesta din urma, si in al doilea rand ca nu are capacitatiile care erau asteptate de la el (gen camera foto, sau posibilitatea de a instala un sistem de operare pe el). Da, vanzarile au explodat, si era de asteptat sa se intample asa ceva in prima luna de la lansare, intrucat este totusi un produs innedit pe piata IT din intreaga lume.Vanzarile nu vor creste pentru ca sunt atent controlate de apple, care a anunta ca in vara vor soate un nou iPhone (iPhone 4G), care ca fii cu mult peste orice telefon de la ora actuala.

Problema cu jailbreak-ul (spargerea sistemului de operare al iDeviceurilor -iPhone OS-) este si ea cusuta cu ata alba. Acum 2 luni de zile apple a scos un update pentru toate produsele cu touchscreen produse de ei, prin care updatau classicul bootloader, si automat telefoanele nu mai puteau fi deblocate. Situatia este exact la fel si in acest moment. Mai mult din jumatate din posesorii de iPhone/iPod Touch generatia a treia, care si-au facut update la veriunea 3.1.3 (ultima) fie din greseala, fie nevoiti, acum isi folosesc telefoanele pe post de iPod touch cu camera foto..(cazul meu), sau daca esti mai norocos si 3G, il poti totsui face jailbreak. Nimeni nu vrea sa scoata o modalitate de a sparge si aceasta versiune de Firmware, pentru ca toata luema asteapta OS4, care va aduce o noua infatisare iPhoneului.

Dupa cum spuneam, in vara va aparea iPhone 4G, si automat si sistemul de operare iPhone OS4, care la fel ca si iPadul, va fi "crackuit" inca din primele ore ale aparitiei sale pe piata.

Selu
AoS Member
Hero Member
*

Nu stiu, cred ca Nu stiu

View Profile
« Reply #2 on: April 07, 2010, 08:47:13 AM »

Sry de double post, nu am vazut butonul edit...Cheesy (stiu, fail)

As vrea sa completez cu un produs prezentat alaltaieri de HP, si anume HP Slate, care face exact acelasi lucru ca si ipad, numai ca mai bine, deoarece are capacitati hardware mult mai performante, si atentie: vine cu Windows 7 instalat, deci practic capacitatiile sale nu nelimitate. (ma rog, poatelimitate doar de componentele hardware)

1. este echipata cu un procesor Atom de 1.6GHZ vs A4-ul de 1GHZ de pe iPad;
 2. are un procesor grafic(probabil Broadcom Crystal HD) care permite rularea video-urilor in format 1080p vs iPad care oficial nu poate;
 3. capacitatea poate fi upgradata cu ajutorul unui card SD vs iPad unde memoria e fixa;
 4. are 1GB RAM vs iPad care are doar 256MB;
 5. are porturi USB/pentru carduri de memorie/introducerea unui SIM vs iPad care are doar pentru casti/cablul USB/SIM;
 6. ruleaza Windows 7 vs iPad ce ruleaza iPhone OS 3.2;
 7. are o camera web incorporata vs iPad care nu are dar exista un accesoriu ce costa 30$;
 8. si ultimul dar nu cel din urma, suporta mult controversatul flash vs iPad care nu are asa ceva inca.

Desigur ca iPad-ul are o autonomie a bateriei mult mai mare, o rezolutie mai buna si este compatibila cu standardul WiFi N, insa tot Slate-ul pare alegerea cea mai potrivita in momentul de fata. Un alt punct forte al iPad-ului ar fi iPhone OS care ruleaza extrem de bine pe ea vs Windows 7 Home Premium de pe Slate care in mod sigur nu va avea aceeasi fluenta, insa va oferi posibilitati aproape nelimitate in ceea ce priveste folosirea programelor si configurarea lor.

In ceea ce priveste pretul, iPad-ul costa intre 499 – 829$ vs HP Slate care se zvoneste ca ar avea un pret de 549 – 589$, so un mare mare avantaj pentru HP Slate, ramane de vazut cum se va comporta produsul final.

Ce parere aveti, iPad sau HP Slate?

Piccolo
Administrator
Hero Member
*

In vino veritas.

View Profile WWW
« Reply #3 on: April 07, 2010, 12:30:30 PM »

ipad = bs

"Eu și când joc prost, joc bine" - Piccolo
Vespasian
Administrator
Hero Member
*

View Profile
« Reply #4 on: April 08, 2010, 05:33:16 PM »

cum e cu 3G asta la iphone?
e video sau date?
ca am înțeles ca e o prostie. nu e 3G video
adică sa ai o conversație video

de fapt nici nu are 2 camere ca sa permită asa ceva.
asa e Selutz?

I shoot you with my Canon
Selu
AoS Member
Hero Member
*

Nu stiu, cred ca Nu stiu

View Profile
« Reply #5 on: April 08, 2010, 07:39:30 PM »

Operatorii de telefonie mobila ofera serviciul de Internet pe dispozitivele portabile. Acest transfer de date se realizează prin mai multe modalităţi: EDGE, GPRS, 3G si mai nou si 4G ( doar prin zone restrânse din SUA, unde viteza de Internet pe mobil atinge si 50 mb/s).

Acum, apelurile video se realizează prin intermediul retelelor enumerate mai sus. iPhone, nu are camera frontala, care sa permită asemenea apeluri, dar posibilitatiile software îl ajuta foarte mult, si au apărut tot felul de aplicaţii care ii dau voie sa efectueze apeluri video cu camera din spate.

Vespasian
Administrator
Hero Member
*

View Profile
« Reply #6 on: April 09, 2010, 12:01:40 AM »

tot o reclama mascata este
boboru in romania crede ca 3G e apel video
stiu cativa care s-au tapit pe faza asta
oricum tactica de vanzare a dat roade

I shoot you with my Canon
Selu
AoS Member
Hero Member
*

Nu stiu, cred ca Nu stiu

View Profile
« Reply #7 on: April 09, 2010, 08:39:12 AM »

Da, asa este. Apple socate profit din absolut orice. Spre exemplu, aseara a fost prezentat noul sistem de operare pentru iPhone, ce este deja lansat astazi pentru developeri, in varianta beta. Pe langa faptul ca acest sistem de operare este gratis doar pentru posesorii de iPhone (cei cu ipod Touch/iPad, trebuie sa plateasca o taxa de 15 euro pentru el), acesta va fi disponibil doar pentru ultimele 2 versiuni de iPhone: 3Gs, si 4G (ce va aparea in vara). Deci practic cei cu 3G si prima generatie, raman cu ochii in soare. Mai mult, apple a implementat o aplicatie care va afisa in toate celelalte aplicatii...RECLAME... Acestea vor fi prezente 10 minute in fiecare zi, in numar de 30. deci iata pana unde este dispus sa mearga Steve Jobs pentru a scoate profit.

Eu tind sa cred ca acest lucru se intampla datorita existentei Jailbreakului, care practic dezlantuie iDeviceurile. Bineinteles ca vor aparea tot felul de tweakuri, care vor face noul sistem de operare asa cum au dorit utilizatorii, si nu apple.

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

Subject Started by Replies Views Last post
Statut Aos Eraser 5 530 Last post December 28, 2009, 06:00:53 PM
by Vespasian
Sniper: Ghost Warrior Preview LoneWolf 4 289 Last post June 25, 2010, 05:44:06 PM
by Eraser
BenQ lanseaza primul sau monitor de 27", M2700HD LoneWolf 0 159 Last post February 25, 2010, 07:40:23 PM
by LoneWolf
Canadian Snipers Vespasian 10 793 Last post June 01, 2010, 06:06:07 PM
by Vespasian
Regulament "AoS Championship II" Piccolo 0 885 Last post February 27, 2008, 10:08:44 PM
by Piccolo
0