Ace Of Spades From this day to the ending of the world
But we in it shall be remember'd
We few, we happy few, we Band of Brothers
For he today that sheds his blood with me
Shall be my brother
May 22, 2012, 06:28:17 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: " Succes is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts. " - Wiston Churchill

Home   Help Search Calendar Gallery Login Register  
Subject Statistics
Topic: Trei telefoane de la Nokia pentru social networking Replies: 5 posts
Read 257 times 0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Trei telefoane de la Nokia pentru social networking  (Read 257 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
LoneWolf
Guest
« on: April 14, 2010, 02:11:34 PM »

C3 este primul dispozitiv mobil de la Nokia care aduce tastatură full QWERTY pe platforma Series 40, permiţând şi accesul la reţele de socializare de genul Facebook sau Twitter direct din homescreen. De asemenea, utilizatorii vor dispune şi de Ovi Mail şi Ovi Chat, ceea ce oferă posibilitatea setării conturilor de mail şi de chat direct de pe telefon. Telefonul va avea şi conectivitate Wi-Fi, cameră foto de 2MP, ecran color cu un diametru de 2.4-inch (6 cm), suportând şi carduri de memorie de până la 8GB. Dispozitivul mobil este aşteptat undeva în cel de-al doilea trimestru al anului şi se pare că va fi comercializat la un preţ de aproximativ 90 euro (fără taxe incluse). Culorile carcasei vor fi din cele mai variate, printre care alb auriu, roz aprins şi gri.

Modelul C6 este varianta smart a C3, cu sistem de operare Symbian, ecran tactil cu o diagonală de 3,2-inch, tastatură full slide aut şi cameră foto de 5MP cu autofocus şi flash. În plus, beneficiază şi de GPS, soft şi hărţi de la Ovi. Data de lansare va fi situată de asemenea în cel de-al doilea trimestru, iar preţul estimat este de 220 euro. Multe aplicaţii şi jocuri compatibile cu acest dispozitiv sunt deja disponibile în Ovi Store.

Nokia E5 este un telefon cu Symbian care calcă pe urmele binecunoscutelor modele E72 şi E63, combinând atât funcţionalităţile de business cu cele personale de socializare şi distracţie.  Prin intermediul Mail for Exchange şi IBM Lotus Notes Traveler, telefonul oferă acces la peste 90% din e-mailurile corporaţiilor din lume. Preţul aproximativ va fi de 180 Euro, telefonul fiind disponibil undeva la începutul celei de-a doua jumătăţi a lui 2010

ThE.GamE
AoS Committee Member
Hero Member
*

I'm ThE.GamE Hommie

View Profile
« Reply #1 on: April 14, 2010, 06:04:46 PM »

E 71 rullz !

Acest mesaj se va autodistruge in 30 de secunde.

Amor patriae nostra lex !
LoneWolf
Guest
« Reply #2 on: April 14, 2010, 06:17:27 PM »

HTC Touch HD2 -asta este cel mai bun telefon de pe piata , NOIKA sunt praf cu rahatu ala de symbian .
bybysor
Guest
« Reply #3 on: April 21, 2010, 11:31:00 AM »

nokia 3310 rulssss si nu are simbyan;):>
Selu
AoS Member
Hero Member
*

Nu stiu, cred ca Nu stiu

View Profile
« Reply #4 on: April 21, 2010, 12:26:53 PM »

HTC Touch HD2 -asta este cel mai bun telefon de pe piata , NOIKA sunt praf cu rahatu ala de symbian .

Acum este intradevar cel mai bun telefon de pe piata, dar doar datorita componentelor ce le incorporeaza. Nu uitati ca la vara apare iPhone 4g/HD, care va fi mult peste HTC, sau Androidul de la google.

Din pacate Nokia, a ramas mult in urma, mai ales la capitolul touchscreen, dar si la partea de sistem de operare, unde tot apple conduce detasat.

Vespasian
Administrator
Hero Member
*

View Profile
« Reply #5 on: April 21, 2010, 01:32:03 PM »

Mie îmi vine sa vomit când aud de apple.
nu îmi plac terminalele lor. nici mp3 playere nu ma dau pe spate.
chiar ma enervează navigarea.
posed un mp4 ireaver ieftin și de calitate. iar la tel un blackberry bold ar fi suficient. Cheesy

însă eu va recomand un telefon bun ... unul ieftin.
nu mai dati banii pe prostii. cumpărați cod original Tongue

I shoot you with my Canon
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

Subject Started by Replies Views Last post
Reziduuri Lirice sau Să Rimăm Împreună - Vol. I UnkleTitus 0 1734 Last post April 29, 2007, 12:44:20 PM
by UnkleTitus
40 de internauţi utilizatori de DC++ riscă 4 ani de închisoare LoneWolf 2 259 Last post July 24, 2010, 09:17:12 AM
by Aero
Ace Of Spades History Eraser 14 4411 Last post February 04, 2010, 02:50:15 PM
by Vespasian
Tunisia 2007 Vespasian 5 536 Last post May 21, 2009, 08:53:07 PM
by Auntie Joanne
Desperecheate, reciclate si la lume date! UnkleTitus 0 443 Last post August 09, 2008, 03:45:36 AM
by UnkleTitus
0