ninO
AoS Member
Newbie
♠ ninO ♠
|
 |
« on: April 17, 2010, 02:20:43 AM » |
|
Salutare la toti Motivul pentru care as dori sa intru in clanul AoS este acela ca este un clan cunoscut, are jucatori buni, si sunt si cativa jucatori in Craiova . Numele si prenumele ~> Nicolae Doru Nick ~> ninO Varsta ~> 17 ani Localitatea ~> Craiova Joc preferat ~> Call of Duty 2 Detinerea licentei originale ~> Da Mentiunea privind detinerea de casti+microfon ~> Da . Detin casti+microfon ID Y!M sau MSN ~> anarchy_craiova ID Xfire ~> ninocv9 vechiul xfire mi-a fost hakuit n1noo (1.435 ore CoD2 MP) Mentiunea daca a mai activat la alte clanuri, cu ce nick si motivul plecarii de la clanul respectiv ~> Pe v1.3 am fost doar in clanul [DOOM] motivul plecarii a fost ca trebuia sa fiu decat in [DOOM] . Acum sunt dispus sa renunt la toate clanurile pentru AoS , iar pe v1.2 am fost in clanul 4Stars unde se joaca numai rifle si snipe. Skillul meu este medium++ la AW si la rifle si snipe cred ca este aproape de High.. Oricum astept sa vad raspunsurile voastre la cererea mea ... Chiar ar fi frumos macar si in Youth Academy sa fiu acceptat . Va multumesc salutare la toti
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Eraser
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #1 on: April 17, 2010, 10:12:50 AM » |
|
Salut!As fi dispus sa te iau la un trial de 2 saptamani sa ne cunoastem mai bine mai ales ca pe cod 2 am ramas cam putini.O intrebare cum ai aflat de noi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aero
AoS Member
Hero Member
Ai fata Miel!
|
 |
« Reply #2 on: April 17, 2010, 10:43:31 AM » |
|
daca are si licenta la cod 2 e beton,eu cu alex neam reapucat de cod2 de vro 2 zile dupa o pauza mare de cateva luni,si cum am revenit deja pe perimul loc:|
|
|
|
|
|
|
Nu este important sa castigi…este important sa-l faci pe celalalt sa piarda.
|
|
|
Selu
AoS Member
Hero Member
Nu stiu, cred ca Nu stiu
|
 |
« Reply #3 on: April 17, 2010, 10:55:42 AM » |
|
Bah modestilor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LoneWolf
Guest
|
 |
« Reply #4 on: April 17, 2010, 12:04:39 PM » |
|
|
|
|
|
« Last Edit: April 17, 2010, 12:07:58 PM by LoneWolf »
|
|
|
|
|
|
LoneWolf
Guest
|
 |
« Reply #5 on: April 17, 2010, 12:07:09 PM » |
|
si nu m-am inselat  Salut. Am vazut membrii foarte buni jucand cu tagul |Ace Of Spades| si i-am intrebat cum pot deveni membru acestui clan. M-iau spsus sa fac o cerere pe forum ceea ce am si facut. Sunt jucator de CoD2 de aproape 3 ani. Cel mai mult am jucat Rifles and Snipers unde chiar am un skill zic eu bun daca nu si mai mult. Sincer sa fiu cu All Weapons nu am cine stie ce skill dar progresez. Pentru mine ar fi o provocare acest clan. In acest moment sunt jucator pentru |MAXact!v| dar este mai mult clan de FUN decat de WAR. Sincer cred ca as putea face fata in acest clan si poate intr-o zi daca o sa va ganditi la cererea mea o sa ma si testati. Xfireul meu este ninocv9 iar vechiul meu xfire este n1noo daca va intereseaza orele de cod2 dar acest xfire este hakuit deci nu mai este al meu. Astept un raspuns cat de curand . VA MULTUMESC NUMAI BINE :* Nu m-ati vazut pent ca am fost pe 1.0 si daca nu credeti ca am 3 ani de cod2 incercatima pe rifle si snipe . app pe 1.3 joc de cateva luni si la rifle si snipe nu prea ma face nici un jucatori . aici depinde si de net cum imi merge Nume si prenume: Nicolae Doru Nick: ninO Varsta: 17 ani Localitatea: Craiova Detinerea licentei originale Call Of Duty 2 : DA ID xfire : ninocv9 Casti + microfon ID YM anarchy_craiova@yahoo.comClanuri in care am mai activat: MAXact!v si DOOM Jocul in care vreau sa particip : Call of Duty 2
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ninO
AoS Member
Newbie
♠ ninO ♠
|
 |
« Reply #6 on: April 17, 2010, 12:37:20 PM » |
|
Da este adevarat ca am mai facut o cerere dar chiar imi doresc sa intru in acest clan 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ninO
AoS Member
Newbie
♠ ninO ♠
|
 |
« Reply #7 on: April 17, 2010, 12:41:55 PM » |
|
Pai sa vedem .. eu la inceput cand am inceput sa joc cod2 era pe 1.0 .. iar pe 1.3 jucam doar pe serverele cracked deoarece nu detineam keya originala. Atunci jucam cu numele Doru{craiova] si imi aduc aminte ca mam intalnit cu TheGame . Asta se intampla acum vreun an jumate cred. L-am intrebat cum pot intra in clan si mi-a spus sa postez aici la voi pe forum. Din cauza ca nu detineam licenta originala si aveam si un calc praf nu am mai postat
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eraser
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #8 on: April 17, 2010, 01:08:46 PM » |
|
Ok,pai atunci bagam vreo 2 saptamani de joaca sa-ti vedem calitatile(si nu ma refer doar la skill ci si comportament) si apoi luam o decizie finala.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ninO
AoS Member
Newbie
♠ ninO ♠
|
 |
« Reply #9 on: April 17, 2010, 01:09:41 PM » |
|
Adica sunt admis in academie?  ) sau ....
|
|
|
|
« Last Edit: April 17, 2010, 02:44:28 PM by ninO »
|
|
|
|
|
ninO
AoS Member
Newbie
♠ ninO ♠
|
 |
« Reply #10 on: April 17, 2010, 01:15:55 PM » |
|
App am jucat si CoD4 in ultimele saptamni nu prea am mai jucat. Pe cod4 am fost in [DTXi] si in [R3H]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eraser
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #11 on: April 17, 2010, 02:40:58 PM » |
|
Nu,intai o perioada de cunoastere de 2 saptamani si daca esti ok intri direct in clan asta pt ca ai licenta,altfel da poate intrai in academie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ninO
AoS Member
Newbie
♠ ninO ♠
|
 |
« Reply #12 on: April 17, 2010, 03:05:35 PM » |
|
Pfff abia astept sa treaca astea 2 saptamani ... Doar ca dupa astea 2 saptamani o sa fiu ocupat cu scoala 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Freeman
AoS Member
Full Member
"Un fleac i-am curuit" - ♠♠♠ aos'aron
|
 |
« Reply #13 on: April 17, 2010, 04:55:32 PM » |
|
Am vb cu el pe xfire si pe ts, este un timp de gasca si foarte ok... Am jucat si pe un server cu el si joaca chiar bine. Bafta !!!
Mie imi pare foarte foarte bine k se fac recurtari si pe cod2. S-a apucat si Alex si Stefan daca mai intra si el, poate incet facem treaba si pe cod2...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ThE.GamE
AoS Committee Member
Hero Member
I'm ThE.GamE Hommie
|
 |
« Reply #14 on: April 18, 2010, 06:04:53 PM » |
|
vad ca esti nerabdator, sper sa nu te plictisesti repede, si sa te intereseze clanu' asta si mai incolo
|
|
|
|
|
|
Acest mesaj se va autodistruge in 30 de secunde.   Amor patriae nostra lex !
|
|
|
ninO
AoS Member
Newbie
♠ ninO ♠
|
 |
« Reply #15 on: April 19, 2010, 05:31:16 PM » |
|
Daca nu am 18 ani nu pot intra decat in Youth Academy? Acolo am pus 17 ani . Nu-i am impliniti. La inceputu lu Iunie ii fac dar mi sa parut mai aproape sa pun 17 decat 16 
|
|
|
|
« Last Edit: April 19, 2010, 05:38:08 PM by ninO »
|
|
|
|
|
Eraser
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #16 on: April 19, 2010, 06:43:11 PM » |
|
De ce tii neaparat sa intri in academie cand poti juca alaturi de titulari 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ninO
AoS Member
Newbie
♠ ninO ♠
|
 |
« Reply #17 on: April 19, 2010, 07:28:35 PM » |
|
Nu tin neaparat sa intru in academie dar stiu ca regula era ca nu intra nimeni sub 18 ani in clan 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LoneWolf
Guest
|
 |
« Reply #18 on: April 19, 2010, 07:46:14 PM » |
|
ru ai un ceva in plus fata de multi pretendenti  , te lamureste ERASER ca ai tu in plus fata de altii
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ninO
AoS Member
Newbie
♠ ninO ♠
|
 |
« Reply #19 on: April 19, 2010, 08:06:45 PM » |
|
Am citit pe forum istoricul clanului si mi-am dat seama ca este mai mult decat un clan  . Eu in locul vostru as fi pastrat numele de Craiova  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|