Meci destul strans.
Am avut un inceput excelent pe Toujane jucand la Axis, pana la 4-0. Dupa aceea au inceput sa recupereze repede Erdely, si la un moment dat chiar au condus cu 2 pct.
La allies am jucat cam.... well... nu prea bine.. acolo am pierdut cele mai multe puncte.
A.. si sa nu uitam momentul meu magic cand eram la axis si am reusit sa fac toata echipa Erdely O0... asta cam in 10-15 secunde.. si cu snipa...

Am reusit intr-un final sa ne mobilizam si sa castigam harta.
Pe infama harta Beltot.. am inceput la axis... Paiiiii Erdely au inceput cu un atac fulminant, conducandu-ne la un moment dat cu 3-0.
Am reusit dupa aceea sa le ghicesc tactica si am inceput sa ne revenim.. parca pana la 5-3 daca nu ma insel. Dupa aceea a fost ceva mai echilibrat.
La allies a fost la fel, destul de echilibrat. Am crezut ca mor acolo pe campul de lupta in momentul in care ne mai trebuia un punct sa castigam, si am pierdut 2 una dupa alta...

Per total meci frumos. Tin sa-i felicit pe cei de la Erdely, si pe Mr. Dennis care ne-a facut zile fripte cu snipa.
Multumiri si arbitrilor (fostii mei colegi), care spre sfarsitul hartii Beltot s-au adunat 3...