Ace Of Spades From this day to the ending of the world
But we in it shall be remember'd
We few, we happy few, we Band of Brothers
For he today that sheds his blood with me
Shall be my brother
May 22, 2012, 06:56:36 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: " Succes is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts. " - Wiston Churchill

Home   Help Search Calendar Gallery Login Register  
Subject Statistics
Topic: Modern Warfare 2 Resurgence DLC Replies: 7 posts
Read 316 times 0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Modern Warfare 2 Resurgence DLC  (Read 316 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
LoneWolf
Guest
« on: May 30, 2010, 10:21:13 AM »

Este greu să nu  fi supărat dupa plata a 15 euro  pentru un alt mix de hărţi noi şi vechi īn războaiele moderne  Modern Warfare 2 Resurgence ,cum este? Asteptam reactii .... vom trai si vom vedea .

Sigur, Vacant si Strike sunt  hărţi vechi Modern Warfare, dar uita-te la cele trei noi! Deci, de fapt, ceea ce veţi plăti sunt trei  hărţi noi si incitante, două hărţi vechi si incitante.
Eu nu sunt  deosebit de multumit pentru primul DLC sa speram ca acest nou  DLC va fi mai atractiv decat primul .
Modern Warfare 2 Resurgence Xbox Live pe 3 iunie pentru PC peste o luna de la lansarea pe Xbox.

iar trailere sunt aici:
http://www.youtube.com/wa...ggD0Ms&feature=digest
http://www.youtube.com/wa...2W0vg&feature=related
http://www.youtube.com/wa...0CsaM&feature=related
« Last Edit: June 02, 2010, 10:14:58 AM by LoneWolf » Logged

UnkleTitus
AoS Member
Full Member
*

View Profile
« Reply #1 on: May 30, 2010, 12:45:19 PM »

Hahha, Lupuleeee, trai-ti-ar familia! Bre, nepoate, m-ai disperat cu postarile tale.. Iarta-ma ca indraznesc s iti spun intr-un final asta, dar m-ai umplut. Nu mai zic ca in postul asta ai scris ca Yoda, vorbesti in dodii ca un Jedi martalog..)) Iti inteleg efortu' de a ne tine la curent cu diverse chestii, in parte pentru ca esti honest-gadget-IT-addicted, in parte pentru ca esti disperat de "tacere-on-line", te inteleg, zic. Dar m-ai disperat, jur.. Grin
Apoi daca tot pui diverse chestii fa cumva, fratica, si tradu-le si pune o sinteza SCURTA a noutatii, chiar dupa graiul tau, ca e mai usor de urmarit decat traducerile automate facute de Goangăl... Nu mai pomenesc (momentan) de faptul ca nu suntem chiar ATAT de interesati de toate aparitiile din lume. Alminteri facem aici un apendice al tuturor siteurilor de tehnologie?! Pe bune.. nu te supara. Desi, repet, iti inteleg efortul bine-intentionat, insa uneori exagerat si usor nociv. La un moment dat poate aduce doar neplacere, nu uita asta. Mai bine inghesuiti-va cu propuneri constructive, faceti iar seri haioase pe TS, chiar si fara meciuri, chiar si fara rezultate. Alea nu conteaza, sunt importante doar chestiile care aduc coeziune. In final, imi permit sa compar efortul tau (onest, dealtfel!) de a resuscita comunitatea noastra, cu efortul haios al unui kinder care incearca sa faca tumbe in fata parintilor in prag de divort, sau care sunt "raciti" iremediabil. Nu e grav, nu e "de rau", insa poate deveni deranjant. Si nu e decat simptomatic...Smiley Te iubim in continuare, sa stii, rostit sau nerostit, dar te imploooooor, less gadget talk, more side-by-side walk, ca sa fac o rima nefericita. Roll Eyes
Unchiu' cotropit de gadgets/Si cu viziuni de Muppets.

LoneWolf
Guest
« Reply #2 on: May 30, 2010, 02:07:56 PM »

mersi bre de atentionare , traducerea facuta dupa multa bere la o ora tarzie ..deh se intelege  Grin
Bre TITI ....COD2 mi se pare expirat am jucat pana mi sa scarbit la fel si COD 4 ,sincer este mai fain COD5 MP , daca nu vreti sa mai postezi stiri IT oke ...numai pun .scuze chiar nu am stiut ca va deranjeaza , voi continua sa pun numai despre joace ...cand va fi cazul .......
« Last Edit: May 30, 2010, 04:02:57 PM by LoneWolf » Logged
Vespasian
Administrator
Hero Member
*

View Profile
« Reply #3 on: May 30, 2010, 02:08:35 PM »

Sa inteleg ca asta Resurgence
e un alt DLC pentru Cod MW2?

P.S.
Titi eu sunt chiar foarte interesat de ultimele apariții IT Tongue
și chiar īl apreciez pe Wolf ca ne mai aduce ceva știri.

I shoot you with my Canon
LoneWolf
Guest
« Reply #4 on: May 30, 2010, 03:59:10 PM »

Da bre alt DLC  care  va aparea in  3 iulie  anul asta
LoneWolf
Guest
« Reply #5 on: May 30, 2010, 04:03:20 PM »

Bre TITI ....COD2 mi se pare expirat am jucat pana mi sa scarbit la fel si COD 4 ,sincer este mai fain COD5 MP , daca nu vreti sa mai postezi stiri IT oke ...numai pun .scuze chiar nu am stiut ca va deranjeaza , voi continua sa pun numai despre joace ...cand va fi cazul .......
UnkleTitus
AoS Member
Full Member
*

View Profile
« Reply #6 on: May 31, 2010, 12:33:14 PM »

Damn, Lupuleinen! Ai luat-o prea in piept!..Smiley) Ai vazut bine ca si in postul ala am fost destul de obiectiv (vezi ca am zis "apreciez efortul tau de a sparge tacerea", "te inteleg", etc) - asa cred. Ce naiba?! Ai un singur buton cu doua pozitii - on si off?..Smiley) Pune-ti un slide button cu scala, sa poate omu ajusta la tine..Smiley N-o lua in tragic, am rugat doar sa postezi mai rezumat, si daca poti mai SELECTIV. Sau editeaza si tu textul, ca are formatul din paginile sursa, mai pe sleau: taie si tu din spatiile alea dintre randuri, sau reformateza textul in Word inainte de a-l pune aici, etc.. sunt multe variante. Ca altfel ai vazut si tu ce posturi de 2 pagini ai avut uneori...Si sa nu te mire, nu intamplator doar Vespa si Misha mai pot fi asa de "interesati" de gadget-uri fabuloase, cca. 2 pe zi, in medie..Smiley Ca doar ei isi mai permit jucarii...Smiley Eu am zis ca omu', tu te-ai inchis ca ariciu'... Stii ca mi-esti drag, n-o lua in piept. Te-am pupat pe chipset...Smiley)

Unchiu' inscrie la eseuri/Fiindca are USB-uri/Insa Lupu' c-un bomfaier/Il ciunteste-n Fire-Wire.

Vespasian
Administrator
Hero Member
*

View Profile
« Reply #7 on: May 31, 2010, 01:02:44 PM »

Te-am pupat pe chipset ...
LooooL ce tare suna Smiley

I shoot you with my Canon
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

Subject Started by Replies Views Last post
Sniper: Ghost Warrior Preview LoneWolf 4 289 Last post June 25, 2010, 05:44:06 PM
by Eraser
Craiova killing spree Mos Teaca 1 1809 Last post April 13, 2009, 10:25:29 AM
by Eraser
PowerColor Radeon HD5870 PCS+: Raceala in plina vara [Review] LoneWolf 0 166 Last post June 09, 2010, 02:59:36 PM
by LoneWolf
Cum nu s-a prins stefan ca faceam misto de el ... Piccolo 19 1016 Last post February 14, 2010, 12:41:20 PM
by Freeman
Placile video SAPPHIRE vin in editie speciala LoneWolf 3 186 Last post February 27, 2010, 03:30:53 PM
by LoneWolf
0