Ace Of Spades From this day to the ending of the world
But we in it shall be remember'd
We few, we happy few, we Band of Brothers
For he today that sheds his blood with me
Shall be my brother
May 22, 2012, 07:01:17 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: " Succes is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts. " - Wiston Churchill

Home   Help Search Calendar Gallery Login Register  
Subject Statistics
Topic: Noul iPhone OS 4G / Steve Jobs către mulţime: "Avem o mică problemă.." Replies: 8 posts
Read 389 times 0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Noul iPhone OS 4G / Steve Jobs către mulţime: "Avem o mică problemă.."  (Read 389 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
LoneWolf
Guest
« on: June 08, 2010, 03:34:43 PM »

Citeşte PDF, filmează HD, Video Chat, bookmarks, cameră 5MP, căutare Google, Yahoo şi Bing, cel mai subţire telefon iPhone 4G a fost prezentat luni īn conferinţa Worldwide Developers Conference din San Francisco.

La aproximativ 20 - 30 de minute de la marea lansare Apple, noul iPhone 4G, ultra-increzătorul CEO a fost uşor stānjenit īn momentul īn care a constatat că publicul se uita la o pagină goală, reţeaua Wi-Fi folosită de Jobs pentru a scoate īn evidenţă navigarea pe noul telefon nefuncţionānd.
Reţelele noastre de aici sunt īntotdeauna imprevizibile. Astăzi merg mai greoi, a declarat Jobs, după lungi momente de aşteptare, notează Yahoo.

După care, a cerut ajutorul publicului. M-aţi putea ajuta dacă sunteţi conectaţi prin Wi-Fi...Aş aprecia...

Moment īn care spectatorii au īnceput să chicotească, pentru ca, la apariţia mesajului "Conexiunea nu a putut fi realizată", mulţimea să izbucnească īn hohote de rās. AT & T, careva?

Da, ştiu, a răspuns Jobs pe un ton iritat.

Ei bine, nu īmi place acest lucru. Mă tem că avem o problemă şi că nu voi putea să vă arăt mare lucru aici astăzi, a afirmat Jobs, īn cele din urmă.

Īmi pare rău, băieţi, nu ştiu ce se īntāmplă, a spus el, privind īn jur pentru a vă ajuta. Aaa ... Scott, vreo sugestie? 

Jobs a zāmbit. Suntem de fapt, pe Wi-Fi aici, aşă că ...

Telefonul iPhone 4G este disponibil doar cu un contract de la operatorul wireless AT & T. Aceasta poate fi o veste proastă pentru unii.

http://www.adevarul.ro/fi...a-iPhone_0_275972975.html

Selu
AoS Member
Hero Member
*

Nu stiu, cred ca Nu stiu

View Profile
« Reply #1 on: June 08, 2010, 04:02:38 PM »

Problema cu Wi-Fi ul a fost cat se poate de reala, si justificabila. In acel moment, in sala de conferinte a celor de la Apple, erau peste 570 de utilizatori conectati la wi-fi ul incaperii. Majoritatea faceu LiveBlogging, lucru ca mananca destul de multa banda, intrucat se faceau upload de poze la fiecare 2-3 secunde pe fiecare blog.

Pe de alta parte, aceasta problema se putea remedia cu multa usurinta, daca apple ar fi facut o linie separata pentru prezentatori. Ma refer aici la un simplu router wireless, care sa aiba o parola, setata pe iPhone. Mergea brici.

In alta ordine de idei, noul iPhone, este cel mai reusit de pana acum, dar designul lasa de dorit, dupa parerea mea. Mai mult, se pare ca are si un nou baseband, care ar fi mult mai greu de crackuit, si deci se prea poate ca noua jucarie nu poata fi deblocata, pentru a putea fi utilizata in orice retea.

Va fi disponibil si in Romania, la sfarsitul lunii august, inceputul lui septembrie, in ambele versiuni 16/32 GB. Pretul in principiu ar fi cel al iPhonului 3Gs. A...era sa uit...lucrul care mi se pare extraordinar ar fi capacitatea hardware a terminalului...procesor de 1Ghz, 512 RAM...Este interesant!!

LoneWolf
Guest
« Reply #2 on: June 08, 2010, 06:16:54 PM »

aici ai articolul precedent draga SELUKULE  Tongue
http://www.aceofspades.ro...dex.php/topic,1630.0.html
Selu
AoS Member
Hero Member
*

Nu stiu, cred ca Nu stiu

View Profile
« Reply #3 on: June 08, 2010, 07:56:59 PM »

AM vazut doar dupa ce postasem, si mi-a fost lene sa-l editez. Deh, recunosc sunt o putoare... Smiley) anyway.. iPhone rullz, Steve Jobs sucks

UnkleTitus
AoS Member
Full Member
*

View Profile
« Reply #4 on: June 08, 2010, 08:55:04 PM »

Lol, I mean mega-lol. Deci Fane Meserie (Steve Jobs) a patit-o la fel ca Vili Poarta (Bill Gates), prin 2002 parca. Cand cu niste prezentari, nu? Va mai amintiti?.. Blue screen, anyone?..Smiley) Las' ca merita si asta, da-l in IRQ conflict!..Smiley

LoneWolf
Guest
« Reply #5 on: June 08, 2010, 09:34:31 PM »

aistai faza cu Willi Poarta cu eroarea:

http://www.youtube.com/watch?v=tcCX6Yf9G6s
R3sp3ct
Newbie
*

Hai cu waru >:)

View Profile
« Reply #6 on: June 10, 2010, 06:01:41 PM »

Selule, numai iphone exista?
HTC HD2 : 1Ghz, 512mb Ram

Aero
AoS Member
Hero Member
*

Ai fata Miel!

View Profile
« Reply #7 on: June 10, 2010, 07:56:56 PM »

nu a zis ca exista doar iphone...asta ii place lui...nu stiu cum intelegeti voi:|

Nu este important sa castigi…este important sa-l faci pe celalalt sa piarda.
Selu
AoS Member
Hero Member
*

Nu stiu, cred ca Nu stiu

View Profile
« Reply #8 on: June 10, 2010, 07:59:32 PM »

Selule, numai iphone exista?
HTC HD2 : 1Ghz, 512mb Ram

Da, este un exemplu bun, dar eu tot sustin sus si tare ca noul iPhone este mai bun. Nu ma refer aici doar la capacitatiile hardware, ci si la ecran (stim cu totii ca nu exista touchscreen mai bun decat cel de la apple), si nu in ultimul rand sistemul de operare. Nu uita ca Android a fost portat pe Iphone, dar iOS inca nu a ajuns pe niciun alt telefon.

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

Subject Started by Replies Views Last post
Preview E3 2010: Acestea vor fi marile RPG-uri LoneWolf 0 141 Last post June 11, 2010, 07:26:33 AM
by LoneWolf
NOX Coolbay Devil Edition LoneWolf 0 142 Last post May 13, 2010, 10:06:16 AM
by LoneWolf
Asus G51j: 3D iese la plimbare [Review] LoneWolf 7 409 Last post June 14, 2010, 03:24:59 PM
by Eraser
Ghid de joc pentru incepatori Piccolo 0 620 Last post December 18, 2006, 11:06:40 PM
by Piccolo
FIFA 11 = FIFA 10 + 1 [Review] LoneWolf 4 277 Last post October 18, 2010, 02:35:28 PM
by Freeman
0