Ace Of Spades From this day to the ending of the world
But we in it shall be remember'd
We few, we happy few, we Band of Brothers
For he today that sheds his blood with me
Shall be my brother
May 22, 2012, 07:06:32 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: War, War Never Changes ... 

Home   Help Search Calendar Gallery Login Register  
Subject Statistics
Topic: Samsung trece la atac: ecranele noastre AMOLED sunt mai bune decat cel al iPhone Replies: 1 posts
Read 157 times 0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Samsung trece la atac: ecranele noastre AMOLED sunt mai bune decat cel al iPhone  (Read 157 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
LoneWolf
Guest
« on: June 11, 2010, 11:08:40 AM »

La nici trei zile de la lansarea noului telefon Apple, una dintre companiile rivale pe acest segment de piata a si atacat direct performantele dispozitivului mobil. Mai exact, reprezentantii Samsung sustin ca ecranele AMOLED produse de ei sunt mai bune decat ecranul mutitouch Retina Display utilizat in constructia noului iPhone (produs de LG Display), oferind un contrast ridicat si culori mai clare, eliminand si orice limita legata de unghiul de vizibilitate.

Atacul poate fi considerat un raspuns la declaratiile lui Steve Jobs de la lansarea noului telefon Apple, oficialul concluzionand ca Retina Display este mult mai bun decat ecranele AMOLED la capitolul rezolutie.

”Structural vorbind, tehnologia IPS LCD utilizata de Apple nu o poate ajunge din urma pe cea AMOLED”, a declarat un oficial Samsung cotidianului Korean Herald, adaugand ca prin marirea de patru ori a rezolutiei ecranului, claritatea iPhone 4 este pestea cea oferita de ecranul Galaxy S cu doar 3-5%. In schimb, Retina Display consuma cu 30% mai multa energie decat ecranele AMOLED.

Cred ca cei de la Samsung au omis sa vorbeasca despre inconvenientele ecranelor AMOLED, si anume vizibilitatea aproape inexistenta la lumina (pe care am avut ocazia sa o remarc la momentul testatrii telefonului Galaxy Spica, precum si preturile foarte ridicate de productie. Sa speram ca Galaxy S nu va mai fi afectat de aceste probleme, prin integrarea unui ecran Super AMOLED.

Selu
AoS Member
Hero Member
*

Nu stiu, cred ca Nu stiu

View Profile
« Reply #1 on: June 11, 2010, 11:34:05 AM »

Asa este. La rezolutie AMOLED castiga. Apple a dorit sa implementeze ecranele amoled in iPhone 4, dar nu a facut-o pentru ca Samsung nu putea face fata cererii lui Steve Jobs. de aceea a dezvoltat apple retina, care ste mai mult o miscare de marketing. Dar asta este deja alta poveste.

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

Subject Started by Replies Views Last post
BitDefender iti curata Windows-ul definitiv LoneWolf 0 129 Last post March 22, 2010, 02:16:44 PM
by LoneWolf
Windows 8 in 2012???????? LoneWolf 1 149 Last post November 07, 2010, 05:20:48 PM
by Vespasian
HP lanseaza 14 notebook-uri cu AMD de ultima generatie LoneWolf 0 137 Last post May 06, 2010, 08:45:23 AM
by LoneWolf
Noi camere web de la Logitech, toate HD LoneWolf 0 119 Last post June 11, 2010, 11:06:35 AM
by LoneWolf
Program Ace Of Spades Championship II Eraser 0 990 Last post March 28, 2008, 09:18:55 PM
by Eraser
0