hihihi, deci nu ma pot abtine: in copilarie era o lectie teribila, cu celebra si infama propozitie elementara "Ana are mere". Desigur, acest lucru trebuie adaptat astazi si corectat dupa cum urmeaza: "Selu are Apple. -Cine are Apple? -Selu!"

:D:D
va pup si va reamintesc ca Selutzu nu are 'marul lui Adam" in beregata ci un veritabil gadget electronic...

Unkiule m-am amuzat copios la cele spuse de tine. Anticipai practic un nou replay la stirile din lumea marului mancat de viermi.
Totul a inceput cu un cadou de sora mea, acum 2 ani, un iPod Touch. Ramasesem masca, pentru ca nu mai vazusem asa ceva pana in acel moment. Dupa lungi butonari si descarcari ale bateriei, m-am si informat, si am aflat cam ce poate sa faca, si credeti-ma pe cuvant, ca singurele limite ale acestor dispozitive sunt doar componentele hardware. Atunci credeam ca produsele lor sunt doar niste bucati de plastic exorbitant de scupe si inutile.
Acum le privesc tot ca pe niste bucati de plastic foarte scumpe, dar si foarte folositoare. Nicioadata nu a meritat sa cumperi produsele apple noi. Intotdeauna diferentele intre versiunea noua si cea veche nu erau mari (exceptie facand iPhone 4). Mai bine sunteti cu o generatie in urma, decat sa aruncati practic banii pe geam. Nu merita. De exemplu acum iphone 3g, care a fost scos din fabricatie, se gaseste la pretul de 100 de euro. Iphone 3Gs, este si el ceva mai scump, dar nu cu mult, pentru ca iPhone 4, va avea acelasi pret ca cel de lansare al 3gs.