Ace Of Spades From this day to the ending of the world
But we in it shall be remember'd
We few, we happy few, we Band of Brothers
For he today that sheds his blood with me
Shall be my brother
May 22, 2012, 07:14:05 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: " In peace the sons bury their fathers, but in war fathers bury their sons " - Croesus

Home   Help Search Calendar Gallery Login Register  
Subject Statistics
Topic: iPhone 4 soseşte în România în săptămânile următoare prin Orange Replies: 6 posts
Read 358 times 0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: iPhone 4 soseşte în România în săptămânile următoare prin Orange  (Read 358 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
LoneWolf
Guest
« on: June 16, 2010, 06:25:48 PM »

Noul iPhone 4 va sosi în România în săptămânile următoare şi va putea fi cumpărat de la Orange. Cei care doresc să afle primii data la care va fi disponibil mult aşteptatul telefon şi oferta comercială pot completa un formular disponibil pe orange.ro.
Telefonul va fi disponibil în alb şi negru. În SUA va costa 199$ în versiunea de 16 GB şi 299$ în cazul celui cu capacitatea de 32 GB. În Statele Unite va intra la vânzare din 24 iunie. Nu se ştie deocamdată cât va costa în România.

acesta stire este adresata omului cu apple din clan si anume SELU
« Last Edit: June 16, 2010, 06:49:49 PM by LoneWolf » Logged

UnkleTitus
AoS Member
Full Member
*

View Profile
« Reply #1 on: June 17, 2010, 01:36:47 AM »

hihihi, deci nu ma pot abtine: in copilarie era o lectie teribila, cu celebra si infama propozitie elementara "Ana are mere". Desigur, acest lucru trebuie adaptat astazi si corectat dupa cum urmeaza: "Selu are Apple. -Cine are Apple? -Selu!"
Cheesy:D:D
va pup si va reamintesc ca Selutzu nu are 'marul lui Adam" in beregata ci un veritabil gadget electronic...Smiley

LoneWolf
Guest
« Reply #2 on: June 17, 2010, 08:54:56 AM »

UPDATE:

Orange UK tocmai si-a anuntat planurile tarifare pentru iPhone 4, iar pretul ajunge pana la 570 de lire sterline pentru varianta de 32GB. Noul telefon va fi lansat in Marea Britanie la 24 iunie.

Pentru Romania mai asteptam putin. Doar putin.
Selu
AoS Member
Hero Member
*

Nu stiu, cred ca Nu stiu

View Profile
« Reply #3 on: June 17, 2010, 09:55:29 AM »

hihihi, deci nu ma pot abtine: in copilarie era o lectie teribila, cu celebra si infama propozitie elementara "Ana are mere". Desigur, acest lucru trebuie adaptat astazi si corectat dupa cum urmeaza: "Selu are Apple. -Cine are Apple? -Selu!"
Cheesy:D:D
va pup si va reamintesc ca Selutzu nu are 'marul lui Adam" in beregata ci un veritabil gadget electronic...Smiley

Unkiule m-am amuzat copios la cele spuse de tine. Anticipai practic un nou replay la stirile din lumea marului mancat de viermi.

Totul a inceput cu un cadou de sora mea, acum 2 ani, un iPod Touch. Ramasesem masca, pentru ca nu mai vazusem asa ceva pana in acel moment. Dupa lungi butonari si descarcari ale bateriei, m-am si informat, si am aflat cam ce poate sa faca, si credeti-ma pe cuvant, ca singurele limite ale acestor dispozitive sunt doar componentele hardware. Atunci credeam ca produsele lor sunt doar niste bucati de plastic exorbitant de scupe si inutile.

Acum le privesc tot ca pe niste bucati de plastic foarte scumpe, dar si foarte folositoare. Nicioadata nu a meritat sa cumperi produsele apple noi. Intotdeauna diferentele intre versiunea noua si cea veche nu erau mari (exceptie facand iPhone 4).  Mai bine sunteti cu o generatie in urma, decat sa aruncati practic banii pe geam. Nu merita. De exemplu acum iphone 3g, care a fost scos din fabricatie, se gaseste la pretul de 100 de euro. Iphone 3Gs, este si el ceva mai scump, dar nu cu mult, pentru ca iPhone 4, va avea acelasi pret ca cel de lansare al 3gs.

Vespasian
Administrator
Hero Member
*

View Profile
« Reply #4 on: June 23, 2010, 03:28:10 PM »

pentru Selu...

http://www.capital.ro/art...4-la-interior-136301.html

I shoot you with my Canon
LoneWolf
Guest
« Reply #5 on: June 25, 2010, 08:58:23 AM »

iPhone 4 are probleme serioase cu semnalul.

Mai mulţi utililzatori ai celui mai nou device Apple, iPhone 4, reclamă faptul că au probleme cu telefonul. În Londra s-au dat adevărate bătălii (miercuri - în ziua lansării aparatului în Marea Britanie), pentru obţinerea unui aparat. Problemele sunt legate, potrivit BBC, de semnalul telefonului mobil, utilizatorii reclamând faptul că puterea semnalului scade în momentul în care ţin telefonul în mână.
Carcasa noului iPhone este fabricată din oţel inoxidabil, ea fiind folosită şi pe post de antenă. "Telefonul este inutilizabil în forma actuală. Apple a creat un telefon care are antena în stânga jos. Asta înseamnă că atunci când ţii telefonul în mâna stângă semnalul începe să scadă treptat până când dispare în totalitate", a declarat Richard Warner, proaspăt proprietar de iPhone 4, care a contactat redacţia BBC pentru a reclama problemele device-ului.
Mai multe clipuri video postate pe YouTube de utilizatorii iPhone 4 arată problemele pe care le are acesta cu semnalul.
Problema se pare că provine de la modul în care este structurată antena mobilului. Astfel, o parte a sa se ocupă de semnalul telefonului, iar cealaltă de Wi-Fi. Totuşi nu se ştie deocamdată sigur dacă problema afectează toate telefoanele, sau dacă semnalul se deteriorează la primirea unui apel, când este efectuat unul sau când device-ul este în standby.

În momentul lansării noului iPhone 4, Steve Jobs prezentase antena aparatului ca o adevărată minune inginerească. Apple nu a ieşit deocamdată cu nicio declaraţie publică în privinţa problemelor pe care le are popularul său telefon.
Selu
AoS Member
Hero Member
*

Nu stiu, cred ca Nu stiu

View Profile
« Reply #6 on: June 25, 2010, 08:42:47 PM »

Problema nu este numai hardware, ci si la partea software.

iOS 4 a venit cu un update de baseband, de la celebrul 5.12, la 5.13. Pe 3g si 3gs, au imbunatatit considerabil semnalul la wi-fi, dar pentru gsm, calitatea este mult inferioara. Se simte. Eu am observat ca pe internet (3g, nu edge) se misca groaznic, cand telefonul are 3 linii la semnal (din 5).

Well done Steve....Ne-ai tras-o iar!

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

Subject Started by Replies Views Last post
Cum nu s-a prins stefan ca faceam misto de el ... Piccolo 19 1016 Last post February 14, 2010, 12:41:20 PM
by Freeman
Asus G51j: 3D iese la plimbare [Review] LoneWolf 7 410 Last post June 14, 2010, 03:24:59 PM
by Eraser
Ghid de joc pentru incepatori Piccolo 0 620 Last post December 18, 2006, 11:06:40 PM
by Piccolo
Ace Of Spades Forum Rules Piccolo 0 12503 Last post December 19, 2006, 10:39:41 PM
by Piccolo
Preview E3 2010: Acestea vor fi marile RPG-uri LoneWolf 0 142 Last post June 11, 2010, 07:26:33 AM
by LoneWolf
0