Piccolo
Administrator
Hero Member
In vino veritas.
|
 |
« on: March 11, 2007, 08:50:05 PM » |
|
Sambata, 10.03.2007 a fost disputat si meciul al doilea din blitz in compania celor de la JEDI ... multe detalii nu va pot da deoarece nu am participat personal la meci dar voi lasa pe cei care au participat la meci sa ne spuna ce nemultumiri au, ce nu a mers bine la acest meci. Scoruri: Saint Mere Eglise .... 10 - 10 Walendar ............... 14 - 6 pt JEDI GG anyway 
|
|
|
|
« Last Edit: March 13, 2007, 10:44:58 AM by P!ccoLo »
|
|
 "Eu și când joc prost, joc bine" - Piccolo
|
|
|
| |
ThE.GamE
AoS Committee Member
Hero Member
I'm ThE.GamE Hommie
|
 |
« Reply #1 on: March 11, 2007, 09:11:02 PM » |
|
deci ce sa spun nu a fost nici pe departe un meci de liga...ma asteptam de la acest clan dar nici sa ne fure in halul asta  prima harta : meego a dat din greseala un bind , si arbitru (kolo) a spus k ne da advertisment ,desi ne-am cerut scuze . ok am trecut cu vederea peste , dar ei vorbeau pe main k pe mess a 2a harta : pe la jumatate kolonelu' iese fara sa spuna nimik...nici dupa 3 secunde cineva de la JEDI ne spune k a iesit nuj dc...cum de stia si de a raspuns atat de repede?!?! ... noi ne gandim k ar fi fost pe ts...k pe x fire nu prea cred , macar sa ne fi anuntat pe main sau ceva ....deci nici in halu' asta nu am ajuns sa fim furati prima poza este facuta pe un server public in kre cineva de la JEDI ii zicea lu kolo sa il voteze POTM ... am facut ss poate ajuta cu ceva
|
|
|
|
« Last Edit: March 11, 2007, 09:13:59 PM by ThE.GamE »
|
|
Acest mesaj se va autodistruge in 30 de secunde.   Amor patriae nostra lex !
|
|
|
meeGo
Newbie
|
 |
« Reply #2 on: March 11, 2007, 09:48:38 PM » |
|
Mda..Pe saint mere am jucat bine,am dominat clar harta avand avantaj la scor intotdeauna. ( in ciuda faptului ca mie nu imi mergea tsul,abia in repriza a II-a am reusit si okiu ciuciu ts)Dar am fost putin ghinonisti cand nu am reusit la scorul de 10-8 sa castigam o runda..Cum a zis si game primesc un advertisment ca apas pe un bind din greseala::::: Pe Rhine ( harta pe care nu aveam tactica * din cate stiu eu * ) am jucat la nimereala ( urasc harta ).Cei de la JEDI vorbeau pe main fara ca kolo sa ii advertizeze.Okiu a facut screenshot-uri. Apropo Game cei de la jedi au zis ca kolo pleaca inaintea ca acesta sa iasa de pe server * strange * Oricum GG
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Piccolo
Administrator
Hero Member
In vino veritas.
|
 |
« Reply #3 on: March 11, 2007, 09:57:34 PM » |
|
( in ciuda faptului ca mie nu imi mergea tsul,abia in repriza a II-a am reusit si okiu ciuciu ts) no offence dar din cate stiu eu okiu are probleme cu microfonul si din aceasta cauza nu intra ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ThE.GamE
AoS Committee Member
Hero Member
I'm ThE.GamE Hommie
|
 |
« Reply #4 on: March 11, 2007, 11:33:21 PM » |
|
propun sa vorbeasca cineva cu organizatorii si sa-i verifice pe cei de la JEDI... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meeGo
Newbie
|
 |
« Reply #5 on: March 12, 2007, 09:15:04 AM » |
|
|
|
|
|
« Last Edit: March 12, 2007, 09:20:05 AM by meeGo »
|
|
|
|
|
Piccolo
Administrator
Hero Member
In vino veritas.
|
 |
« Reply #6 on: March 12, 2007, 11:50:31 AM » |
|
mare lucru nu stiu dak se va rezolva ... din cate am inteles eu, voi ii suspectati de cheats. fiti pe faza ce se discuta pe maniacii forum, lypy cred k va veni cu un post privind decizia finala.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vespasian
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #7 on: March 12, 2007, 01:18:01 PM » |
|
Rezultatul este unul cu doua taisuri: http://www.forum.maniacii...k=t&sd=a&start=15In urma verificarii demourilor Arbitrul Kolonel care a supervizat acest meci, va fi suspendat din dreptul de a mai arbitra in BK3 deoarce s-a tinut de caterinca inainte de meci in loc sa observe ca serverul nu era setat corect pt desfasurarea acestui meci (s-a jucat pe modul CB nu BK asa cum prevede regulamentul) . La fel echipa AOS Curahee are un avertisment ca host al acestui meci ca nu a setat serverul conform regulamentuli . Deoarece alte nereguli nu s-au observat rezultatul ramane cel inscris mai sus . Maniacii Lypy Daca va mananca in fund sa schimbati modul asta patiti. Pentru ca nu pot verifica cine a facut schimbarea asta masurile vor fi mai generale. Eu nu imi dau seama cata minte de gaina trebuie sa ai ca sa schimbi ceva care este tabu. Cred ca va preocupa mai mult rcoane si taifasuri decat jucat efectiv. Dupa bk accesul la rcon va fi limitat drastic. Din informatiile mele atzi pierdut, pe un fond de joc slab al celor de la jedi, pentru ca pe rhine va rupt kit cu shotgunu de la jedi. Eu v-am zis sa jucati cu un noober de meserie sa nu mai scmibati armele des. Mai ales pe o harta scurta si inghesuita. Asta rezulta din vizionarea demourilor. Jedi jucau slab, trageau pe langa sau nu auzeau - astea sunt concluziile. Nu vreau sa imi imaginez cum ati jucat voi. Despre faza cu colaborarea arbitrului nu se poate dovedi nimic. Oricum e suspendat daca va incalzeste cu ceva. Vreau si eu un demo de la cinva care a jucat ambele harti P.S. Obiectivul vostru nu era calificarea ci doar gasirea si inchegarea unei formule de 5 7 playeri care sa fie baza echipei. Asa ca nu puneti la inima si jucati relaxatzi meciurile urmatoare. Si nu uitati mottoul - un sut in cur e un pas inainte 
|
|
|
|
« Last Edit: March 12, 2007, 01:37:19 PM by Vespasian »
|
|
I shoot you with my Canon
|
|
|
Piccolo
Administrator
Hero Member
In vino veritas.
|
 |
« Reply #8 on: March 12, 2007, 08:31:11 PM » |
|
Okay vespa, decizia cu rconul este in totalitate in mainile tale insa nu stiu cum se schimba modul de pe server, din CB in BK, whateva' dar dak tot am deschis acest subiect spune-mi si mie pls care sunt diferentele  ... nu de alta dar vreau sa aflu cat mai multe  Cat despre jocul de echipa, mai exact chestia cu armele: Parerea mea este ca Okiu sa stabileasca cine joaca cu ce ... iar membrii sa nu discute decizia lui. El in calitate de Team Leader stie ce este mai bine pentru echipa so we must respect what he says. Despre postul pentru shootgun ma pot baga eu, e o arma care desi nu am foarte mult antrenament la ea o folosesc destul de bine (cel putin asa cred eu). Pot juca eu cu arma aceasta pe hartile mai mici si mai inghesuite. Insa nu vreau sa renunt la rifla pe harti gen Toujane  In fine, pe mine cel putin nu ma incalzeste cu nimic suspendarea lui kolonel, cu sau fara caterinca lui trebuia sa castigati acest meci, mai ales ca ei au jucat doar PATRU si voi CINCI ... trecem peste asta, urmatorul meci este cu Maniacii si vreau sa vad un scor bun, chiar dak va fi sa pierdem, macar sa o facem in stil mare  Precizez ca la urmatorul meci as dori sa joc si eu GooD LucK
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ThE.GamE
AoS Committee Member
Hero Member
I'm ThE.GamE Hommie
|
 |
« Reply #9 on: March 12, 2007, 08:54:59 PM » |
|
de acord cu voi...dar noi am dat tot ce am avut mai bun (sau nu? ) ... clanul JEDI sunt foarte nesimtiti ... intra pe serverul nostru si ne injura de mame?? ... pai cum poti juca cu asemenea oameni?? ...kiar trebuie sa suportam asemenea jigniri ??
|
|
|
|
« Last Edit: March 12, 2007, 08:57:29 PM by ThE.GamE »
|
|
|
|
|
Okiu
Newbie
|
 |
« Reply #10 on: March 12, 2007, 09:26:27 PM » |
|
Hey Aces!! Vespa problema la noi in team nu e talentul ci lipsa de respect si faptul ca nu stie nimeni sa repsecte anumite decizii.In legatura cu rcon-ul nu ma bag e decizia ta.A zis meego ceva la un moment dat de mode dar era trecut de jumatea meciului si oricum nu stiam sa-l schimb.:| As vrea mai multa seriozitate si poate poti sa-i "dresezi" tu ca de mine nu asculta:| PeSeu:Stiu...am de dat o lada de bere:) my pleasure(atata timp cat beau si eu  )
|
|
|
|
|
|
Nu te gandi la Dumnezeu cand va ploua cu voma-inseamna c-am ajuns cu bine si sunt inca-n forma!
|
|
|
Vespasian
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #11 on: March 12, 2007, 11:27:01 PM » |
|
Diferentele nu le stiu nici eu pe toate. Cea vizibila pentru mine ca noober ( si eu joc in team numai ca noober obligat/fortat ca Leaderu nu le prea arunca bine la cos cu fumigena ) priveste faptul ca fumul se imprastie cu o intarziere mai mare, parca la 5 secunde in plus. Modificare justificata din motive de creere a lagului dar care impune un atac un pic mai static pana se raspandeste fumul. Mai sunt si altele trecute pe forum la Maniacii. Dar nu asta conteaza ci faptul ca e singurul mod acceptat si creat special pt competitia careia ii poarta si numele. Deci nu trebuia schimbat. Acum ca vorbim intre noi - si nu ne aude nimeni  - si eu am arbitrat un meci morometii vs romlegion si au jucat primele 10 runde pe cb apoi am reluat meciul de la inceput si a fost cam la fel scorul. Chiar mai bine pt morometi ( romlegion reclamasera lipsa modului ) adica 9 la 1 fatza de 8 la 2 anterior  Jocul a fost reluat fara probleme si cu fair play din partea ambelor echipe. Cu ocazia aia am aflat si eu cum se schimba modul - tot treceam cu rcon inainte comanda  Daca voi de la Curahee nu atzi schimbat modul inseamna ca stiu eu cine a facut-o. Sa vezi ce amenda ii trag  P.S. La injuraturi pe serverele noastre recomand ban direct de catre admini. P.P.S Seriozitatea fiecaria va fi evaluata dupa blitz..posibil de paste...in personam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meeGo
Newbie
|
 |
« Reply #12 on: March 13, 2007, 10:00:28 AM » |
|
Eu am facut demo. Ce sa zic.Pe rhine degeaba aveam tactica daca nu stiam harta bine ( numai eu si okiu o stiam,*daca nu ma insel*).Eu am jucat cu trenchul ( si chiar imi place,tb sa il mai perfectionez ) si pot sa va spun ca cei de la JEDI aveau o tactica bunicica pe Rhine.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Raven696
Web Developer
Administrator
Sr. Member
|
 |
« Reply #13 on: March 13, 2007, 10:18:26 AM » |
|
In legatura cu schimbarea modului.. scrie cum trebuie schimbat modul pam-ului in documentul pe care ar trebuii sa-l aibe cei care poseda rcon. Pe site-ul Maniacii scrie si acolo clar... pentru modul BK3 se scrie pam_mode bk. Clau, suntem cati? vreo 5-6 care au rcon? Ce inseamna drastic?  Si chiar daca a fost scimbat modul de altcineva, respectivul un este vinovat cu nimik... doar nu o sa jucam pe mod BK tot timpul.. daca nu a vazut nimeni... Asta inseamna ca nu s-a citit cum trebuie regulamentul competitiei?
|
|
|
|
|
|
Hardcore will never die !!!
|
|
|
Vespasian
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #14 on: March 13, 2007, 01:06:18 PM » |
|
Drastic inseamna la fel...dar cu mai multa seriozitate  Dar faza cu schimbatul mnodului nu o inteleg, pentru ca suntem obligati sa juacam acest mod si trebuie sa ne obisnuim cu el. Si nu inteleg de ce s-a pus cb, mai ales ca difentele nu sunt multe. Sa nu imi spui ca tu l-ai schimbat? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Raven696
Web Developer
Administrator
Sr. Member
|
 |
« Reply #15 on: March 13, 2007, 01:18:26 PM » |
|
Pai tocmai, daca nu sunt diferente multe, nu vad ce de as juca meciuri cu alte clanuri in mod BK. Ma rog, asta este punctul meu de vedere. De schimbat nu stu sa-tzi raspund 100%, stiu ca m-am jucat cu cateva comenzi cu ceva timp in urma, incercand sa vad daca imi merge rcon-ul din joc. Am avut ceva probleme cu chestia asta mai demult si am vrut sa vad daca mai face figuri.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eraser
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #16 on: March 13, 2007, 05:42:43 PM » |
|
In privinta armelor,dragii mei,nu TL trebuie sa hotareasca cine cu ce arma va juca,ci trebuie sa aleaga cea mai buna varianta la fiecare arma in parte.A-ti avut destul timp sa va antrenati sa sa vedeti care se descurca mai bine cu sniperul,cu shotgun-ul si asa mai departe iar in cazul in care un post era descoperit Tl-ul trebuia sa solicite recrutarea unui player bun pe postul respectiv.In al doilea rind,fiecare player trebuie sa faca in asa fel incit sa se descurce cu cel putin 2 arme,nu sa stati sa va certati pe server care ia luneta sau care ia shotgun-ul.in privinta rcon sint de acord ca ar trebui restrinsa folosirea lui,si va spun asta pentru ca nu este normal ca serverul lui rom legion sa fie full cu toate ca e mult mai nou decit al nostru in timp ce ale noastre sint mai tot timpul goale(in loc sa lasam lumea sa intre unii au preferat sa schimbe zilnic parola si sa faca meciuri de 1vs1 sau 2vs2,au fost cazuri cind insasi oamenii care cotizeaza lunar pt server sa nu poata intra pt ca nu stiau parola).Asa ca mai lasati prostiile astea si fiti baieti buni ca nu se stie poate ramineti pe afara in curind.Bafta in continuare si asa cum spunea si Vespa cel mai important cistig pentru voi trebuie sa fie echipa,meciuri si competitii o sa mai fie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Raven696
Web Developer
Administrator
Sr. Member
|
 |
« Reply #17 on: March 13, 2007, 07:46:32 PM » |
|
Ha.. te contrazis Erasere.. Serv Romlegion este mai vechi. Eu am mai spus intr-un alt post cum am putea face sa adunam lume pe serv nostru public.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vespasian
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #18 on: March 13, 2007, 08:58:28 PM » |
|
Bre Erasere ce dur te dai  .... Te vreau asa on the battlefield. Iar incerci sa te dai filozof  Serverul e gol pt ca e prost..merge prost. Cine sa intre pe el daca nu merge...la inceput cand mergea era full publicu. Pentru luna aprilie incepand se va schimba hostul si va merge bine. Si se va extinde si la restul membrilor cotizatia. O sa fac cu Raven un topic separat despre treaba asta. In curand preconizez si un server personal home made....nus ce nume sa-i pun. Vespasian's Server ? sau Raven & Vespasian & ThE Brothers Server? Voi ca ziceti? Mi s-a spus ca pot face 3 servere pe compu asta de cate 20 de playeri. Nus ce vom face cu ele....  Numai banda sa ne tina.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Raven696
Web Developer
Administrator
Sr. Member
|
 |
« Reply #19 on: March 13, 2007, 09:33:56 PM » |
|
Mey Clau... ce pui tu la cale acolo? si nu zici la nimeni...
P.S. sry Picc. se pare ca ne-a apucat cheful de vorba in topicul asta... vrem avertisment !!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|