Ace Of Spades From this day to the ending of the world
But we in it shall be remember'd
We few, we happy few, we Band of Brothers
For he today that sheds his blood with me
Shall be my brother
May 22, 2012, 07:30:08 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: " Succes is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts. " - Wiston Churchill

Home   Help Search Calendar Gallery Login Register  
Subject Statistics
Topic: Starcraft II supraîncălzeşte placa video Replies: 3 posts
Read 245 times 0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Starcraft II supraîncălzeşte placa video  (Read 245 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
LoneWolf
Guest
« on: August 03, 2010, 07:14:11 PM »

Starcraft II: Wings Of Liberty, unul dintre cele mai aşteptate jocuri  video din ultimii ani, lansat 27 iulie, se confruntă deja cu o problemă importantă: supraîncălzirea placii video.
Acest 'bug' este posibil să apară la sistemele ce au în configuraţie o placă grafică de generaţie mai veche sau dacă sistemul de răcire al GPU-ului nu este suficient de performant.

Se pare că cei de la Blizzard nu au blocat frame rate-ul meniului principal, cu alte cuvinte compania producătoare a uitat să pună o limită  fps-ului în această situaţie. În timp ce în joc puteţi obţine 60fps, navigarea prin meniu vă poate stresa hardware-ul până la limită, iar urmarea este supraîncălzirea şi chiar arderea plăcii video în unele cazuri.

Pentru a remedia şi preveni acest inconvenient, deschideţi fişierul variables.txt din folderul Documents\StarCraft II, apoi adăugaţi următoarele două rânduri:

frameratecapglue=30
frameratecap=60

Acasta este cea mai simplă soluţie până când Blizzard va scoate un patch pentru a remedia problema.

StarCraft 2: Wings of Liberty este primul joc din trilogia Starcraft 2. Cei de la Blizzard au decis segmentarea jocului în trei titluri separate, pentru a putea oferi mai mult conţinut jucătorilor. În România, Starcraft II: Wings Of Liberty costă 229 RON. Totodată există şi o ediţie de colecţie, care se vinde cu 429.90 RON şi include următoarele:

• Carte de 176 de pagini The Art of Starcraft II, cu artwork din joc
    • Stick USB de 2 GB, copie a tăbliţei de identificare în armată a lui Jim Raynor, ce vine cu jocul original Starcraft şi expansion-ul Brood War
    • DVD cu peste o oră de interviuri, filmuleţe de comentarii şi multe altele.
    • CD cu soundtrack-ul oficial al Starcraft II: Wings of Liberty, cu 14 track-uri din joc plus câteva exclusive.
    • Comic book Starcraft ediţia #0, un precursor al seriei de benzi desenate.
    • Mini Thor pet World of Warcraft ce poate fi aplicat la toate personajele World of Warcraft de pe un singur cont Battle.net
    • Conţinut descărcabil Battle.net exclusiv, incluzând portrete speciale pentru profil, grafică pentru a-ţi modifica unităţile în joc şi o versiune vizuală unică a unităţii terran Thor.

Cerinţe minime pentru PC
- Sistem de operare: Windows® XP/Windows Vista®/Windows® 7 (actualizat la zi) cu DirectX® 9.0c
- Procesor: 2.6 GHz Pentium® IV sau echivalentul de la AMD Athlon®
- Placă video: 128 MB PCIe NVIDIA® GeForce® 6600 GT sau ATI Radeon® 9800 PRO
- Spaţiu pe Hard disk: 12 GB
- RAM: 1 GB RAM (1.5 GB pentru cei care folosesc Windows Vista®/Windows® 7)
- Unitate optică: DVD-ROM drive
- Conexiune la internet: Broadband Internet connection
- Monitor: 1024X720 rezoluţie minimă

Cerinţe recomandate
- Sistem de operare: Windows Vista®/Windows® 7
- Procesor: Dual Core 2.4Ghz Processor
- Placă video: 512 MB NVIDIA® GeForce® 8800 GTX or ATI Radeon® HD 3870 or better
- RAM: 2 GB RAM
« Last Edit: August 03, 2010, 07:42:18 PM by LoneWolf » Logged

Piccolo
Administrator
Hero Member
*

In vino veritas.

View Profile WWW
« Reply #1 on: August 03, 2010, 08:33:59 PM »

Super tare a fost campania Wings of Liberty. Sunt foarte curios ce se va intampla in continuare. Din cate am inteles next up e campania zergilor "Heart of the Swarm" dar nu are niciun release date stabilit inca. Sper ca nu ne vor tine inca 1000 de ani pana apare si asta ...

"Eu și când joc prost, joc bine" - Piccolo
LoneWolf
Guest
« Reply #2 on: August 04, 2010, 08:17:39 AM »

un zvon ar fi ca in decembrie este prima continuare apoi anul viitor ultima parte .........deocamdata numai zvonuri ...vom vedea ce va fi
Vespasian
Administrator
Hero Member
*

View Profile
« Reply #3 on: August 04, 2010, 01:46:04 PM »

care aveți original sa ne rupem in multiplayer?

contul meu este AoSVespa

I shoot you with my Canon
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

Subject Started by Replies Views Last post
Ace Of Spades AirSoft Vespasian 10 798 Last post May 18, 2009, 07:29:14 PM
by Eraser
Tunisia 2007 Vespasian 5 536 Last post May 21, 2009, 08:53:07 PM
by Auntie Joanne
Canadian Snipers Vespasian 10 793 Last post June 01, 2010, 06:06:07 PM
by Vespasian
Shantel Vespasian 1 563 Last post November 11, 2008, 12:18:05 AM
by JuVeNiLe
Jocul 2010 FIFA World Cup South Africa, lansat in magazine LoneWolf 0 123 Last post April 30, 2010, 10:09:05 AM
by LoneWolf
0