Va salut, dragii mei, si va asigur ca mi-e un dor bolnavicios de compania voastra, de tot ce faceati pe vremuri online, de poantele si faptele zilnice...

Si da! - observ si eu ca micutul Aronel ca se lasa o liniste bolnavicioasa pe forum, ca si in buzunare, case, suflete... Numai sa nu ne predam, zic..

Si in acest spirit, iaca va servesc si voua o mica revelatie lingvistica, lucru ce l-am aflat aseara pe un server de cod4, in felul urmator: doi turcaleti se tachinau in timpul jocului si din ploaia de cuvinte mi-au sarit in ochi doua - unu zice "Siktir!" iar celalalt ii raspunde cu "Geber!".... va dati seama?!?! GEBER!!! Am pufnit intr-un ras convulsiv, de m-am cacat pe mine, iar cand mi-a mai trecut l-am intrebat pe otoman ce inseamna, la care mi-a raspuns amabil: "it means die!".. hahahahhahahhaa!.. rhmm, ihim, hahahahahhahahhaahhaha, SUPEEEERB! Si iaca ma gandii sa va impartasesc si voua, dragii mei, aceasta mare descoperire, zic eu. Caci nu e putin lucru sa ai un amic (chiar si disparut din scena, btw, ce-o mai face? spala scutece!) caruia sa-i poti zice lejer: Mori, da-te dracu'!
proof pentru necredinciosi:
http://translate.google.r...l&hl=ro&tab=wT#tr|en|geber
c-un elan de legionar/v-am pupat pe dictionar!