Ace Of Spades From this day to the ending of the world
But we in it shall be remember'd
We few, we happy few, we Band of Brothers
For he today that sheds his blood with me
Shall be my brother
May 22, 2012, 07:51:43 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: " In the Soviet army it takes more courage to retreat than advance. " - Joseph Stalin

Home   Help Search Calendar Gallery Login Register  
Subject Statistics
Topic: FIFA 11 = FIFA 10 + 1 [Review] Replies: 4 posts
Read 278 times 0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: FIFA 11 = FIFA 10 + 1 [Review]  (Read 278 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
LoneWolf
Guest
« on: October 17, 2010, 02:21:40 PM »

Este evident ca in momentul aparitiei unui nou titlu FIFA, fanii vor scanda, ca si pe stadion, dupa noi inovatii. Jocul tinde sa se perfectioneze de la an la an si sa aduca noi metode de interactiune cu mediul virtual de joc. De la primul FIFA pe care l-am jucat in era celor 16 biti si pana acum, franciza FIFA Soccer a facut un pas imens. Nu stiu daca multi dintre voi isi mai aduc aminte cum aratau fotbalisti virtuali in acele vremuri. Totusi, era inovativ, iar competitori care sa ridice gameplay-ul la acel nivel rafinat pe care il atinsese FIFA 95 erau putini. Acum avem de unde alege. De ce? Pentru ca firmele mari au descoperit ca sportul rege se vinde… si se vinde bine. Totusi, intrebarea este aceasta: “Merita sa cumpar FIFA 11?” Raspunsul urmeaza in review-ul de fata ce o sa incerc, asa cum stiu eu mai bine, sa il disec si sa il explic.
Primul lucru cu care jucatorul ia contact este meniul. Comparativ cu predecesorul sau, FIFA 10, acesta pare mai putin aglomerat. Aspectul este mai curat si mai putin aglomerat. Meniul este usor de navigat si nu te invita sa cauti o harta pentru a gasi comoara. In cazul unui FIFA precedent, comoara fiind story mode-ul jocului. Fundalul in acest FIFA 11 este o tribuna plina de suporteri, iar sincer sa fiu, fata de alte alegeri “stralucite” aceasta mi se pare extrem de inspirata. Pana acum nu cred ca interesa pe nimeni cum arata un teren de fotbal generic. Dar, inca o data, este o parere personala.
Inca de la primul click sau apasare de buton, daca esti pe consola, vei vedea cateva schimbari de nume la anumite categorii. My Player si Manager au fost redenumite in Career mode. De aici poti interactiona cu un alt sub meniu in care gasesti Player Manager, Manager si Player. Facand modurile mai accesibile si mai usor de inteles pentru cei care incearca pentru prima oara acest joc. Sa zicem ca este mai prietenos pentru “n00b’s”  Si sa nu uit. In toate aceste moduri, poti importa un VP, adica un Virtual Player. Pentru cine nu este familiar cu acest VP, o sa incerc sa explic mai pe romaneste. Jucatorul poate sa isi creeze un jucator virtual, pe care sa il conduca pana pe culmile victoriei profesioniste… sau cel putin virtual. Lasand astfel jucatorul sa se bucure de o experienta autentica in cadrul unei federatii precum FIFA, ceea ce implica stradania unui jucator.

Totusi m-a dezamagit ceva. Nu neaparat ca poti acum edita VP-ul in cele mai mici detalii, dar felul in care o faci. De aceasta data, EA Sports au ales sa faca probabil cea mai gresita miscare cand vine vorba de customizarea acestuia. Aceasta nu se desfasoara folosind jocul, ci pe un site dedicat acestui mod. Astfel, te vei vedea obligat sa iesi din joc pentru a creea jucatorul dorit, dupa care sa il importi in joc si abia dupa aceasta te poti bucura de el. Un proces anevoios si greu de digerat pentru unii, distractiv pentru altii. Ramane la latitudinea jucatorului.

Benjy
Newbie
*

View Profile
« Reply #1 on: October 17, 2010, 07:33:29 PM »

fifa 11= fifa 09 ps;) Roll Eyes
LoneWolf
Guest
« Reply #2 on: October 17, 2010, 08:07:26 PM »

fifa 11= fifa 09 ps;) Roll Eyes

Ramane la latitudinea jucatorului.
Benjy
Newbie
*

View Profile
« Reply #3 on: October 17, 2010, 08:12:25 PM »

eu ma refer la pc cum arata fifa 11 si cum arata fifa09 pe ps 3 daca ai jucat:P
Freeman
AoS Member
Full Member
*

"Un fleac i-am curuit" - ♠♠♠ aos'aron

View Profile WWW
« Reply #4 on: October 18, 2010, 02:35:28 PM »

diferenta mare rau Tongue, eu m-am apucat de nfs world Wink

|Ace Of Spades|Curahee.Team
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

Subject Started by Replies Views Last post
Asus G51j: 3D iese la plimbare [Review] LoneWolf 7 410 Last post June 14, 2010, 03:24:59 PM
by Eraser
PowerColor Radeon HD5870 PCS+: Raceala in plina vara [Review] LoneWolf 0 167 Last post June 09, 2010, 02:59:36 PM
by LoneWolf
ASUS ENGTX465 – NVIDIA GTX 465 sub marca ASUS LoneWolf 0 234 Last post June 11, 2010, 12:37:54 PM
by LoneWolf
How's it going Ace Of Spades? « 1 2 » Piccolo 30 1325 Last post January 26, 2011, 01:16:37 AM
by Andy_smekeru
Red Dead Redemption: Ai scos Coltul, ai dat… coltul LoneWolf 0 148 Last post July 05, 2010, 09:39:11 AM
by LoneWolf
0