Piccolo
Administrator
Hero Member
In vino veritas.
|
 |
« on: December 26, 2010, 10:08:29 PM » |
|
Salutare! A scazut foarte mult activitatea pe forum, am cam pierdut contactul unii cu altii. Ce mai faceti? Care mai e viata voastra? Cum v-ati distrat de sarbatori? Si nu in ultimul rand, what's your new year's resolution? 
|
|
|
|
|
|
 "Eu și când joc prost, joc bine" - Piccolo
|
|
|
| |
|
LoneWolf
Guest
|
 |
« Reply #1 on: December 26, 2010, 10:58:54 PM » |
|
Salut Sarbatorile in familie , an de criza la mine plus ca acum la sfarsit de an cadoul moshului a fost tare nasol , tocmai am aflat ca am o recadere a bolii mele , am luat-o din nou cu citostatice , in rest nimic deosebit ....... a da cred ca sunt primul pensionar din Ace of Spades ........................  imi impart viate intre familie , spital , si jucat online pana imi piere cheful. PS: LA MULTIN ANI STEFANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sushi
AoS Committee Member
Full Member
|
 |
« Reply #2 on: December 27, 2010, 02:26:35 PM » |
|
Am cam lucrat de Craciun, pentru ca la noi se practica legea compensatiei, lucrezi de Craciun, esti liber de revelion, si "viteversa" ca in Caragiale. In rest am jucat MW 2 cu baietii, dar de dat refresh pe forum nu am uitat sa dau, din pacate lumea are mai putin timp zilele astea asa ca si forumul someaza. Oricum...lucrurile se vor schimba in bine si de la anul sunt sigur ca vom avea ce discuta, mai ales dupa ce lumea va participa la faimoasa reuniune.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eraser
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #3 on: December 27, 2010, 05:27:54 PM » |
|
Bine spus "new year's resolution" -in primul rand desfiintam Youth Academy care a fost un esec total si infiintam Youth Academy II care va avea aceeasi soarta  . Ce am putea sa mai facem?Din pacate majoritatea ati fost prea conservatori,ati ales cod 2 forever si ca atare lucrurile nu aveam cum sa se schimbe prea mult pe aici.Insasi faptul ca am ramas fideli aceluias joc,indiferent de varianta(COD), nu putea sa aduca prea multe noutati mai ales ca pe ultimele variante nu s-a putut organiza vreo competitie. Eu cred ca pana la urma nici nu s-a inteles exact ceea ce am dorit sa aduc nou prin intermediul acestei academii,care era scopul ei si va dau un singur ex:stiu ca sant destui care jucati wow,nu inteleg de ce nu v-a dat prin cap sa infiintati o echipa AOS de WOW sant sigur ca apareau subiecte noi,oameni noi,atractii noi si poate ca acum aveam mai multa activitate pe forum. Deci,totul se reduce la relatia dintre noi formata de-a lungul timpului si pe care o mai cimentam cu prilejul unei sarbatori,ca sa evoluam avem nevoie de ceva nou care sa ne atraga pe toti,In plus pt unii poate se apropie sfarsitul jocurilor,la altii au aparut probleme nedorite de sanatate.Nu vreau sa fiu prea pesimist dar sant sanse sa mai rezistam si anul asta impreuna,poate mult asteptatul site al lui Raven va aduce ceva nou...nu se stie niciodata.
|
|
|
|
« Last Edit: December 30, 2010, 05:22:40 PM by Eraser »
|
|
|
|
|
Sushi
AoS Committee Member
Full Member
|
 |
« Reply #4 on: December 27, 2010, 06:16:13 PM » |
|
Nu stiu despre conservatorism...dar daca apare vreun joc multi care merita achizitionat, in afara francizei COD, atunci eu unul ma bag sa facem un team pentru asa ceva. Jocuri asteptate de mine cu nerabdare : Brink si Homeworld..poate vor aduce ceva nou pe scena fps-urilor multiplayer.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Piccolo
Administrator
Hero Member
In vino veritas.
|
 |
« Reply #5 on: December 27, 2010, 06:45:49 PM » |
|
Cat de jucat este la ora actuala Black Ops pe Multiplayer?
|
|
|
|
|
|
 "Eu și când joc prost, joc bine" - Piccolo
|
|
|
|
LoneWolf
Guest
|
 |
« Reply #6 on: December 27, 2010, 06:57:18 PM » |
|
50% Black Ops ....................30%MW2
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eraser
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #7 on: December 27, 2010, 08:49:34 PM » |
|
Din pacate jocurile noi,pe langa licenta aferenta,mai impun si serioase investitii in pc-uri...si pe praful asta.Oricum acum pot spune ca e tarziu,cel putin pt o parte din noi.Mai nou ma joc pe facebook 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ThE.GamE
AoS Committee Member
Hero Member
I'm ThE.GamE Hommie
|
 |
« Reply #8 on: December 27, 2010, 09:49:32 PM » |
|
Veste noua : Stefan e GAY pe bune , ii place "ceatarna" , canta la flaut cu zgarci...
|
|
|
|
|
|
Acest mesaj se va autodistruge in 30 de secunde.   Amor patriae nostra lex !
|
|
|
Eraser
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #9 on: December 28, 2010, 01:33:32 PM » |
|
Ce sa mai ne lipseste imaginatia,poate doar Unkiu mai are ceva resurse...in rest vedeti si voi aceleasi glume si aceleasi motive(gay,fastum,etc...) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LoneWolf
Guest
|
 |
« Reply #10 on: December 28, 2010, 02:17:39 PM » |
|
cu unkiu pe Cod 4 si mai nou si pe MW2 este super fun !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eraser
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #11 on: December 28, 2010, 06:54:25 PM » |
|
Sant de acord,dar aici era vorba de plictiseala de pe forum....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vespasian
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #12 on: December 29, 2010, 11:46:45 PM » |
|
Cat de jucat este la ora actuala Black Ops pe Multiplayer?
Este foarte jucat. Citez din articolul din Level Jocul s-a vândut în draci, se joaca pe rupte și este, fara doar si poate, cel mai reusit CoD făcut vreodată. Nu e tocmai genul de joc cerebral de echipa. Dimpotriva, este furios, visceral și incurajează individualismul. Odată cu BO seria CoD si-a atins potențialul maxim, atât ca nivel calitativ al gameplay-ului cât și comercial. ( ... ) Black Ops este Târfa Babilonului iar Activision, Satana, in lumea shoter-elor.P.S. Bala nu mai scrie cu a-ti. Ma omori ..... se scrie împreunat. P.P.S LA MULȚI ANI TUTUROR SA VA DISTRAȚI DE MINUNE ÎN NOAPTE DE ANUL NOU SA AVEȚI PARTE DE MULTE SĂNĂTATE ȘI BANI DUPĂ NEVOI
Ne auzim și ne vedem după sărbători... Voi face revu la Brașov. Poate o sa am timp sa sun băieții de acolo. Multa bafta
|
|
|
|
« Last Edit: December 29, 2010, 11:52:08 PM by Vespasian »
|
|
I shoot you with my Canon
|
|
|
|
LoneWolf
Guest
|
 |
« Reply #13 on: December 30, 2010, 12:11:06 AM » |
|
Salut
nu stiu care LEVEL ...ca nici unu nu am zis de acest joc ca rupe dar in fine am facut o ancheta cu IKY care este redactor sef la LEVEL si nu am gasit decat atat:
'Black Ops sau maşina de bani a Activision-ului Peste 1 miliard de dolari profit Conform estimarilor făcute de Activision, profitul generat de Call of Duty: Black Ops, de la lansarea din noiembrie şi până în prezent, a depăşit 1 miliard de dolari. Şi nici măcar n-ar trebui să ne mire, având în vedere faptul că, doar în prima zi s-au încasat 360 de milioane de dolari, iar după primele cinci zile, profitul a ajuns la 650 de milioane. Chiar dacă nu ne surprinde, trebuie să recunoaştem că e o sumă impresionantă obţinută într-un timp foarte scurt, pe care, după cum bine a menţionat CEO-ul Activision Blizzard Bobby Kotick, doar Avatar a mai atins-o.
Dar ceea ce ar trebui să ne impresioneze şi mai tare, după spusele lui Eric Hirshberg, CEO Activision Publishing, este numărul de ore pe care gamerii le-au petrecut jucându-se Black Ops - peste 600 de milioane.
Bine-nţeles că banii vor continua să curgă în buzunarele publisher-ului, odată cu lansarea primului DLC, First Strike, anunţat în urmă cu două zile. Acesta va sosi pe 1 februarie şi va costa 15 dolari. Şi credeţi-mă pe cuvând când vă spun cu nu vor fi puţini aceia care se vor înghesui să dea banii ăştia pe 5 hărţi. Aduceţi-vă aminte de episodul Stimulus Package - primul DLC pentru MW2, care, după prima săptămână de la lansare, fusese cumpărat de peste 2.5 milioane de jucători. Preţul era acelaşi - 15 dolari. Faceţi voi calculele.
Noi să fim sănătoşi.
deci nu se joaca in draci, ca au avut si au vanzari este adevarat dar numarul celor care cumpara jocu si il joaca 2-3 zile este foarte mare ,apoi totul este in cadere, lagul te omoara, jocul prost optimizat , ce sa zic ca in primele zile nici macar sa dai save la servere favorite , dar astea sunt aspecte pe care playerul nu le vede , reclama sufletul comertului . multi se plang ca desi detin computere puternice ca si configuratii si aici nu vorbim de AMD si Radeon ci de Intel i7 si Nvidia , ram ddr3 in general mai toti posesori de 4 Gb si le merge greu jocul , initial sa pus pe seama conexiunii de internet dar dupa 30 de zile problema persista .......
IN CONCLUZIE BLACK OPS a spart piata ca vanzari dar ca nivel de playeri online este muci ........ un joc prost optimizat , facut in graba , fara o echipa care sa aibe continuitatea in seria COD se sperma ceva cu posibilitatea de a devenii un joc la nivel competitional cu servere dedicate dar este epic fail................................................
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eraser
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #14 on: December 30, 2010, 05:21:48 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sushi
AoS Committee Member
Full Member
|
 |
« Reply #15 on: December 30, 2010, 11:18:45 PM » |
|
Si care dintre ei e Iky, sau mai bine zis..care e numele sub care semneaza ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LoneWolf
Guest
|
 |
« Reply #16 on: December 31, 2010, 04:05:35 AM » |
|
|
|
|
|
« Last Edit: December 31, 2010, 04:09:39 AM by LoneWolf »
|
|
|
|
|
|
LoneWolf
Guest
|
 |
« Reply #17 on: December 31, 2010, 04:10:00 AM » |
|
Si care dintre ei e Iky, sau mai bine zis..care e numele sub care semneaza ?
BOGDAN AMINTELOAIEI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sushi
AoS Committee Member
Full Member
|
 |
« Reply #18 on: December 31, 2010, 01:40:46 PM » |
|
Sub ce pseudonim isi scrie articolele? In fine...continuam discutia pe steam sau pe xfire. Redactorii care scriu in level folosesc nume ca "Ciolan", Kimo, etc. In fine..Level a dat o nota foarte mare jocului, ceea ce ma face sa cred ca cineva a primit o mica sponsorizare ca review-ul sa fie pozitiv, fara a se mai scrie despre bug-uri. Este un joc bun, si in comparatie cu data la care a fost lansat e mai bine optimizat, dar se pare ca necesita o investitie mai serioasa de harware din partea mea, iar asta e mai greu in perioada asta. Alt lucru care ma enerveaza este faptul ca avem acel server care este acum gol, din cauza faptului ca nu pot juca cum trebuie. In final se va rezolva...pentru ca un upgrade voi face, si sper ca un quad core sa multumeasca jocul asta flamand de resurse, dar si multitudinea de jocuri care vor aparea in 2011, deci nu voi face aceasta investitie doar pentru un joc, cum ar crede unii  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LoneWolf
Guest