Ace Of Spades From this day to the ending of the world
But we in it shall be remember'd
We few, we happy few, we Band of Brothers
For he today that sheds his blood with me
Shall be my brother
February 06, 2012, 08:41:39 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: " The death of one man is a tragedy. The death of millions is a statistics " - Joseph Stalin

Home   Help Search Calendar Gallery Login Register  
Subject Statistics
Topic: Unchieshului Titus Replies: 5 posts
Read 749 times 0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Unchieshului Titus  (Read 749 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
|OAS|Theophylus
Newbie
*

View Profile
« on: May 04, 2007, 06:58:29 AM »

Bravo domnul meu, si spor la rime!
Am o carte noua in biblioteca, pe care o consider MANUSCRIS, si sper ca odata sa imi fie si semnat, atunci cand va fi si mai stufos.
Si ca cerinta pentru versuri:  Lypy, Euu, si de ce nu si Prietenului lui D-zeu!

Sushi
AoS Committee Member
Full Member
*

View Profile
« Reply #1 on: May 04, 2007, 07:28:16 AM »

Ma declar "beletristic" de cand cu asa "rime",recunosc ca m-am amuzat copios,Unkle Titus cu aplecari eminesciene,hahahahaa,deci declar de pe acum,COD2 se traduce"impusca-ma duios,sa mor frumos".Unui lunetist(aka Unkle)"Am murit fara dureri,eficient/Deh,m-a impuscat un doctor docent/Reluarea-mi arata cheat si-s nervos/Ma trag de par si injur copios/Urlu si scuip monitorul/Damn,mi s-a ars ventilatorul."

|OAS|Theophylus
Newbie
*

View Profile
« Reply #2 on: May 04, 2007, 10:49:25 AM »

Dedicatie a la |OAS| G.I.Mishu

De COD2 m-am apucat,
Nade-n cap tot am luat.

Vine Untiu' cu a lui nooaba,
Varza-mi face 2 oua.

Noroc ca Iris imi e prieten
Ma razbuna foarte ieftin.

Problema e ca si el moare,
In secunda urmatoare
De a lui Theo paritoare!
UnkleTitus
Moderator
Full Member
*

View Profile
« Reply #3 on: May 04, 2007, 01:54:00 PM »

Va multumesc din suflet, dragilor!... Nu ma asteptam la atatea reactii, calde si generoase, atunci cand am inceput delirul liric... sper sa ma tina  Roll Eyes Pentru a va tine si pe voi vii si bine-dispusi. Se inscrie, asa cum am mai zis-o, intr-o serie de umile gesturi de afectiune si camaraderie ce v-o dedic.. altminteri, s-ar cam duce pe pula comunitatea noastra, numai cu lupte, declaratii, lamentari, injurii si orgolii vulcanice. Sper din inima ca vor mai fi si alte gesturi de apropiere intre clanuri si jucatori, poate ne si vizitam, cine stie?... Sa ridicam paharu' simbolic in cinstea bolii comune ce-o avem, a onoarei, a fair-play-ului, a faptelor de arme virtuale si-a camaraderiei!!!... Asta pana nu-l ridicam si 'pe drepte', candva, sper sa ne putem vedea mai multi la un loc... Tema: gasiti locul geometric al tuturor deviatilor CoD2, vara asta... mmmmmh.. sa mergem peste Iris??..Cheesy
Cu drag,
Unkiu' hartanit de vulturi.

|OAS|Theophylus
Newbie
*

View Profile
« Reply #4 on: May 04, 2007, 08:44:10 PM »

Suna a provocare
Dar noi Oseni am stabilit in luna August am fugit pana la Craiova, sa vina si micutul Mishu acasa, suim in duba, si/am purces cu mic cu mare, si o sticla de "care cine ce are"!
Vespasian
Administrator
Hero Member
*

View Profile
« Reply #5 on: May 05, 2007, 10:25:10 AM »

ooOOO...asta intradevar o idee buna. Dar si cea cu litoralul a lui Titi nu e rea Wink

I shoot you with my Canon
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

Subject Started by Replies Views Last post
Regulament "Ace Of Spades Championship" Piccolo 0 625 Last post September 22, 2007, 12:30:20 PM
by Piccolo
Jurnal de Răzbel, cronicar Auntie Joanne UnkleTitus 0 442 Last post April 11, 2009, 06:00:42 PM
by UnkleTitus
Concert AC/DC in Barcelona Mos Teaca 2 308 Last post April 02, 2009, 09:21:55 AM
by Aero
Epistole si cronici de razbel, de AoS|Auntie Joanne UnkleTitus 8 633 Last post March 16, 2009, 05:05:16 PM
by Comma
E vremea sa bagam sabiile in Teaca!.. In mos Teaca, desigur. UnkleTitus 0 339 Last post August 09, 2008, 01:51:39 AM
by UnkleTitus
0