Piccolo
Administrator
Hero Member
In vino veritas.
|
 |
« on: December 18, 2006, 11:26:31 PM » |
|
In acest topic se vor purta diverse discutii despre Jedi Academy
|
|
|
|
|
|
 "Eu și cānd joc prost, joc bine" - Piccolo
|
|
|
| |
Goku
Newbie
|
 |
« Reply #1 on: December 19, 2006, 12:27:42 AM » |
|
Yeah like I played JA.. M-am lasat deoarece nu mai era asa de fermecator ca pe vremuri 
|
|
|
|
|
|
In the war that changed the world, no man won it alone. Through tha chaos of battle, solders foght and died alongside one another.
|
|
|
Lestat
Newbie
|
 |
« Reply #2 on: December 25, 2006, 01:05:30 AM » |
|
Si eu care vreau sa imi cumpar JA  ................ce sa fac ?  ,...............nu cred ca o sa-l mai cumpar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meeGo
Newbie
|
 |
« Reply #3 on: December 28, 2006, 06:03:51 PM » |
|
JA e cool in single player dar in multi player mai mult sunt servere 'nf' (no force). Eu joc Jedi Outcast de 3 ani si mi se pare un joc mai elaborat pe multi player decat JA. Pacat ca jocul e cam mort (numai 200 servere in lista si cam 20.000 jucatori). Are cam aceeasi grafica diferenta este ca in JA poti sa ai double-saber si staff. ;] ~ Alex
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Piccolo
Administrator
Hero Member
In vino veritas.
|
 |
« Reply #4 on: December 28, 2006, 09:10:21 PM » |
|
intr-adevar si jedi outcast e nice, dar nu se compara cu jedi academy ... i mean, nu pot face acealeasi combo-uri ca la JA plus ca ma incurca dfa-ul ala. Chestia cu no duals si staff nu e asa de grava pt mine, cel mai bine joc single
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meeGo
Newbie
|
 |
« Reply #5 on: December 29, 2006, 08:35:49 AM » |
|
www.jk3files.com sau www.jk2files.com <- Gasesti tot ce vrei (skinn-uri/maps/scripts/mods/models etc). DFA e cea mai simpla miscare din JK2 lol.Sunt foarte multe combo-uri si aici. La inceput nu prea pare interesant JK2.Dar pe parcurs afli o gramada de miscari si tactici.Nici eu nu stiu toate schemele cu grip chiar daca sunt printre primii din europa. Am cautat pe jk3files si am gasit un killtracker (iti numara kill-urile,poti sa asculti si muzica cu el etc). http://jediknight2.filefr...ll_Tracker;40948#Download Sper ca stiti sa dl cu File front 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Piccolo
Administrator
Hero Member
In vino veritas.
|
 |
« Reply #6 on: December 29, 2006, 11:50:09 AM » |
|
astea nu-s noutati dude  Anyway ... chestia cu force power on sux, parerea mea ... eu joc cu force powers off, totul sa se rezume la duelul doar cu lightsaber-ul. Parerea mea e ca aici dai dovada de skill ... nu sa faci spam de grip cum fac majoritatea force users  anyway .. ai un id de xfire?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meeGo
Newbie
|
 |
« Reply #7 on: December 30, 2006, 12:55:57 PM » |
|
x-fire : yvernes hotmail:alex_cid2004@hotmail.com aim:orthiad2003 yahoo:max_rich2005 In Jk2 sunt niste reguli : n-ai voie gw (grip whore) dw,pw and aw [w=whore] Sunt doar cateva server de nf dar sunt pline de nooby Force-ul e foarte dezvoltat cu o gramada de tactici cum am spus. Si Ctf-ul e foarte dezvoltat sau TFFA (team free for all) care e cel mai important. Cel mai tare clan a fost EoS (n-am avut norocul sa intru in el haha).Erau aproape cei mai tari jucatori care jucau impreuna de vreo 2 ani. Ne-au facut praf cand am avut un clanwar cu clan in care sunt eu (150-103) Conteaza foarte mult team-workul ca si in Cod2 Oricum www.empireofskill.com (site-ul lor) ; www.syndicateofdevastation.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ThE.GamE
AoS Committee Member
Hero Member
I'm ThE.GamE Hommie
|
 |
« Reply #8 on: December 30, 2006, 12:59:07 PM » |
|
oricum , nu va doresc sa jucatzi cu piccolo  , poate doar sa va dea lectzii , MUahahaha , GO piccolo
|
|
|
|
|
|
Acest mesaj se va autodistruge in 30 de secunde.   Amor patriae nostra lex !
|
|
|
meeGo
Newbie
|
 |
« Reply #9 on: December 30, 2006, 07:32:41 PM » |
|
Ce sa joc? Cod2,JA or JK2?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Piccolo
Administrator
Hero Member
In vino veritas.
|
 |
« Reply #10 on: December 30, 2006, 08:43:47 PM » |
|
@ Game ... doar la JA sunt bun, la JK2 i kinda suck @meeGo ... combinatia perfecta JA si CoD 2 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meeGo
Newbie
|
 |
« Reply #11 on: December 31, 2006, 08:53:56 AM » |
|
Cred ca o sa installez JA sa vad cat de bun esti  Ai CD-ul de la jk2? Poate facem un match 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Piccolo
Administrator
Hero Member
In vino veritas.
|
 |
« Reply #12 on: December 31, 2006, 12:22:28 PM » |
|
Cred ca o sa installez JA sa vad cat de bun esti  Ai CD-ul de la jk2? Poate facem un match  sure, incerc sa te contactez azi pe xfire 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Legionaru
Newbie
|
 |
« Reply #13 on: January 23, 2007, 12:09:29 AM » |
|
Mnda e un joc foarte interesant am vazut doar secvente din el si l-am scos si eu de pe net insa chiar dupa aceea a trebuit sa-mi reformatez PC-ul. Cred ca am sa incep si eu acest joc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Piccolo
Administrator
Hero Member
In vino veritas.
|
 |
« Reply #14 on: January 30, 2007, 11:28:35 PM » |
|
te astept cu placere pe servere in caz ca vei reusi sa il instalezi  just contact me
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meeGo
Newbie
|
 |
« Reply #15 on: February 08, 2007, 10:23:37 AM » |
|
Grip whore? in jk2 nu exista asa ceva  .In fiecare lupta ai max 2 gripuri la dispozitie.Bine sa nu fie 2 ' in a row ' . Daca faci mai mult de 3 gripuri inamicul poate sa foloseasca grip bug.Ma rog,jocul e cam mort ( 36,485 jucatori ) dar mie inca imi place. Da si JA e un joc misto,pe single player.Pe multi e ok dar chestia nasoala e ca sunt servere fara forta ( nf ).Oricum pt mine ambele jocuri sunt moarte,poate JA nu e mort , doar muribund haha.  COD 2 for teh win
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|