Raven696
Web Developer
Administrator
Sr. Member
|
 |
« on: December 21, 2006, 02:24:43 PM » |
|
Postati aici bancuri, glume, povestioare funny, tot ce ne poate face sa radem. Hai... spor..  Totusi, va rog frumos sa cenzurati unele cuvinte in caz ca le veti folosi 
|
|
|
|
« Last Edit: December 21, 2006, 04:55:34 PM by P!ccoLo »
|
|
Hardcore will never die !!!
|
|
|
| |
Selu
AoS Member
Hero Member
Nu stiu, cred ca Nu stiu
|
 |
« Reply #1 on: December 21, 2006, 02:55:10 PM » |
|
Here is one for ya:
Un tanar pica la examenul de logica. -Domnule profesor, da va pun o intrebare de logica si nu stiti raspunsul, imi mariti nota? -Da, sigur! -Ce este legal dar ilogic, ilegal dar logic, ilogic si ilegal, toarte in acelasi timp? Profesorul se gandeste, face schemepe hartie, dar nu stie raspunsul. -Bine, uite, ti-am pus 8 in loc de 3, acum spune-mi si mie raspunsul. -Faptul ca dumneavoastra aveti 69 de ani, iar sotia dvs. are 22 de ani este legal, dar ilogic; faptul ca sotia dvs. are un amant de 21 de ani este ilegal, dar logic, iar faptul ca dvs. ii mariti nota amantului sotiei dvs. este ilegal si ilogic!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ThE.GamE
AoS Committee Member
Hero Member
I'm ThE.GamE Hommie
|
 |
« Reply #2 on: December 21, 2006, 05:16:19 PM » |
|
 marfa bancu' selule Dar regele bancurilor e Vespasian  , kre da la bancuri bune pe mess  , Sper sa puna cateva si aici 
|
|
|
|
|
|
Acest mesaj se va autodistruge in 30 de secunde.   Amor patriae nostra lex !
|
|
|
Selu
AoS Member
Hero Member
Nu stiu, cred ca Nu stiu
|
 |
« Reply #3 on: December 21, 2006, 07:24:00 PM » |
|
Scrisoare la postul de televiziune: "Va rog terminati odata cu stirile difuzate pe banda din josul ecranului! Soacra-mea crede ca e karaoke si canta tot buletinul de stiri!"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selu
AoS Member
Hero Member
Nu stiu, cred ca Nu stiu
|
 |
« Reply #4 on: December 21, 2006, 07:43:40 PM » |
|
Sotia il intreaba pe sot, venit acasa dupa o zi de munca: -E buna ciorba? Sotul: -Ai chef de cearta? Doi ardeleni si intorc cu trenul de la Bucuresti. La un moment dat, in apropiere de Cluj, Ion catre Gheorghe: -Mai Gheo, cum crezi ca se zice corect: Cluj sau Cluuuuj? -D-apoi, eu cred ca Cluuuuj. -Da' de ce, ma? -Da' cine dracu te grabeste? Culmea economisirii energieielectrice: Sa pui la usa o tablitza pe care sa scrie: "Nu sunate, ies eu din cand in cand". Culmea fotbalului: sa inceapa meciul si sa scire pe gazon: "Nu calcati spatiul verde." Culmea confortului: la o inmormantare, toti sa stea in picioare, numai tu sa stai intins... Scorpions - Still loving you
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fox
Newbie
|
 |
« Reply #5 on: December 21, 2006, 10:48:43 PM » |
|
Deci yo rog AREDELENII sa nu se supere Ardeleanul, ajunge cu Dacia la o benzinarie. Neavind prea multi bani la el, il intreaba pe vinzator: A: Cat costa litrul de benzina? V: 10.000. A: Dar o picatura de benzina cat costa? V: Pai... cat sa coste? O picatura?! Nu costa nimic! A: Atunci picurati-mi si mie 20 de litri in rezervor!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fox
Newbie
|
 |
« Reply #6 on: December 21, 2006, 10:50:10 PM » |
|
Ion si Gheorghe in tren. La un moment dat primesc de la vecinul de compartiment o banana. Nestiind cum se utilizeaza, il urmaresc pe om cum o desface si o desfac si ei. Il urmaresc cum o musca si Ion musca si el, moment in care trenul intra in tunel. Ion: - Gheorghe, ai muscat si tu? - Nu! - Nu musca, ba, ca orbesti!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fox
Newbie
|
 |
« Reply #7 on: December 21, 2006, 10:51:55 PM » |
|
Doi ardeleni taiau o bomba cu fierastraul. Vine al treilea si ii intreaba: "Ma, da' daca explodeaza?" La care ailalti: "Apai nu-i bai, ca mai avem una!" 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fox
Newbie
|
 |
« Reply #8 on: December 21, 2006, 10:58:31 PM » |
|
- Bre, moldovene iti plac rusii? - Da, mult. - Dar romanii? - Nu. - De ce? - Pentru ca l-au batut pe tata cu rigla la scoala'n 37. - Si ce face tatal tau acum? - Ehe, l-au impuscat rusii in 40. OMG =))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fox
Newbie
|
 |
« Reply #9 on: December 21, 2006, 10:59:35 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Goku
Newbie
|
 |
« Reply #10 on: December 21, 2006, 11:03:12 PM » |
|
O vaca pastea pe asfalt... la un momendat vine un submarin si o calca care-i morala? sa nu mananci fructe nespalate
|
|
|
|
|
|
In the war that changed the world, no man won it alone. Through tha chaos of battle, solders foght and died alongside one another.
|
|
|
Goku
Newbie
|
 |
« Reply #11 on: December 21, 2006, 11:06:24 PM » |
|
Doi soricei numarau o bila, vine elefantica si le zice"Ce faceti?" soriceii:"proasta-i mata"!
|
|
|
|
|
|
In the war that changed the world, no man won it alone. Through tha chaos of battle, solders foght and died alongside one another.
|
|
|
Goku
Newbie
|
 |
« Reply #12 on: December 21, 2006, 11:34:18 PM » |
|
Profesoara intreaba elevi Profesoara:Ce e rosu?Bula? Bula: Omasina de pompieri Profesoara: nu, dar imi place cum gandesti, Maria? Maria: un mar Profesoara: foarte bine Maria Bula: d-na profesoara pot sa va pun si eu o intrebare? Profesoara: sigur Bula: ce e lunga, circulara, cu par pe cap si o bagam in gura? Profesoara: Bula nu vorbim asa aici Bula: peria de dinti, dar imi place cum gandesti 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fox
Newbie
|
 |
« Reply #13 on: December 22, 2006, 08:51:39 AM » |
|
...Intra unu intr-un bar , afumat rau , se tranteste intr-un scaun , si comanda un wisky. Barmanu` zice , politicos , ca nu-i da , ca e cam baut , si-i de-ajuns. Injura asta un pic si pleaca. Nu trec 5 minute , ca intra iarasi omu` , s-arunca in taburet , si comanda un wisky . ii explica barmanu , mai ferm , ca nu-i mai da , ca si-asa a baut destul.Bodogane si injura omu` , da se cara vartej pa usa afara... Dupa inca fo 5 minute , iara navaleste omu in bar , iara se priponeste intr-un scaun , si comanda-un wisky...Barmanu Ii zice iara , de data asta raspicat , ca nu incape in discutzie , ca omu-i mult prea beat ...la care betzivanu izbucneste in plans: - Dom`le , nu mai pot , pentru numele lu` Dumnezo` , da tu in cate baruri mai lucrezi ?!?? =)) ce mia placut bancu asta
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fox
Newbie
|
 |
« Reply #14 on: December 22, 2006, 08:55:33 AM » |
|
Doi betivi mergeau spre casa . Unu se tinea de gard , altu prin sant. Cel de la gard: -Ba, esti mort de beat.Mergi prin sant. Celalalt: -Da' tu ce-o sa faci cand se termina gardu'? =)))  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fox
Newbie
|
 |
« Reply #15 on: December 22, 2006, 09:00:02 AM » |
|
La popota era atarnat un afis ,,Bautura omoara incet dar sigur". A doua zi, o mana necunoscuta adaugase ,,Soldatii nu se tem de moarte".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selu
AoS Member
Hero Member
Nu stiu, cred ca Nu stiu
|
 |
« Reply #16 on: December 22, 2006, 09:44:04 AM » |
|
Un terorist amenitnta personalul unui avion cu pistolul: -Va impusc daca nu duceti acest avion la Teheran> -Stai calm, nu mergem deloc la Teheran. -Va impusc, voi nu auziti? -Tu nu intelegi ca acest avion nu are cum sa mearga la Teheran? -Am un pistol, ce nu e clar? Si acest avion VA merge la Teheran!!! -Stai dom'le calm, in fata este un domn cu o bomba care vrea sa mergem la Tel Aviv
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Goku
Newbie
|
 |
« Reply #17 on: December 22, 2006, 11:59:32 PM » |
|
Două vaci stăteau īntr-un copac şi croşetau apa folosind 2 cărămizi. La un moment dat, una dintre ele o īntreabă pe cealaltă: - Cīt e ceasul, mă? Cealaltă scoate termometrul din căciulă şi zice: - Joi! Morala: Nu īndoiţi sticle de Pepsi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Goku
Newbie
|
 |
« Reply #18 on: December 23, 2006, 12:20:03 AM » |
|
Bula incepe primul an de scoala... Mama: Bula culcate ca maine o sa mergi la scoala. A doua zi dis de dimineata Mama: Bula trezestete ca azi meri la scola Bula: bine mami Trec 4-5 ore si vine bula de la scoala.. Mama: Tia placut bula? cum a fost Bula: Da a fost foare fain, ne-a dat si mar A doua zi dis de dimineata Mama: Bula trezestete ca meri la scoala Bula: Da n-am fost ieri?!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ThE.GamE
AoS Committee Member
Hero Member
I'm ThE.GamE Hommie
|
 |
« Reply #19 on: December 23, 2006, 12:34:51 AM » |
|
Doua fantome, una catre cealalta: Auzi,tu crezi in oameni ?? cata populatie are Somalia?? --- 4 kilograme cati somalezi mananca dintr-o paine?? --- Toti cum se saluta somalezii ? --- Ce vant te aduce pe aici?!? cati somalezi incap intr-un autobuz? --- Toti ce scrie pe usa de la urgente in spitalul somalezilor?? --- Cazurile urgente sa se introduca pe sub usa Americanii ii cantaresc pe somalezi: 80 kg! Foarte bine v-ati ingrasat! Urmatorii 100. I:In ce regiune a Somaliei e densitatea populatiei mai mare? R:Depinde cum bate vantul. 
|
|
|
|
« Last Edit: December 23, 2006, 12:42:12 AM by ThE.GamE »
|
|
Acest mesaj se va autodistruge in 30 de secunde.   Amor patriae nostra lex !
|
|
|
|