Ace Of Spades From this day to the ending of the world
But we in it shall be remember'd
We few, we happy few, we Band of Brothers
For he today that sheds his blood with me
Shall be my brother
May 22, 2012, 10:32:42 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: " If we don't end war, war will end as. " - H. G. Wells

Home   Help Search Calendar Gallery Login Register  
Subject Statistics
Topic: Opinii, Sugestii, Pareri, Idei de bine... Replies: 98 posts
Read 8530 times 0 Members and 6 Guests are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 5   Go Down
  Print  
Author Topic: Opinii, Sugestii, Pareri, Idei de bine...  (Read 8530 times)
0 Members and 6 Guests are viewing this topic.
Vespasian
Administrator
Hero Member
*

View Profile
« on: December 14, 2006, 12:39:40 PM »

Aici aveti ocazia prilejului sa va dati cu pararea de patului garandului ( sau de al karului daca e mai placut Smiley ) despre forumul clanului. Asteptam cu interes opiniile voastre...despre ce categorii, rubrici sa adaugam in forum
« Last Edit: December 14, 2006, 12:49:50 PM by Vespasian » Logged

I shoot you with my Canon

Vespasian
Administrator
Hero Member
*

View Profile
« Reply #21 on: December 22, 2006, 05:52:09 PM »

Mercy Rammy. Sarbatori Fericite tie si clanului Maniacii si la anu' numai bucurii, sanatate si succese. GGG Maniacii.
Pentru Alex The.Game - la anul in vara cred ca reusim sa organizam o intalnire la munte cu membrii care pot sa vina. Undeva langa Streaja. Voi face un topic la primavara - Scoala de Vara Ace Of Spades

ThE.GamE
AoS Committee Member
Hero Member
*

I'm ThE.GamE Hommie

View Profile
« Reply #22 on: December 22, 2006, 06:25:13 PM »

MUltzumim mult Rammy , sarbatori fericite si tzie   Wink
 Multumesc pt raspuns Vespasian , Sper sa pot sa vin si io cu Piccolo sau cn mai este din Bucuresti  Wink

Acest mesaj se va autodistruge in 30 de secunde.

Amor patriae nostra lex !
Raven696
Web Developer
Administrator
Sr. Member
*

View Profile WWW
« Reply #23 on: December 22, 2006, 10:29:42 PM »

10x Rammy pentru vorbele tale, mai ales ca vin din partea unei persoane nu tocmai straine de acest domeniu ( Web Design & Development ... ca la CoD stim ce-tzi poate pielea  Grin ).

Iit doresc sarbatori fericite, si sa petreci clipe minunate alaturi de familie si prieteni.

GG MANIACII ( of.. ca mi-a scapat  Evil )...

P.S. : Sa mai treci pe la noi si cu alte okazii, mai socializam, glumim. .stuff .. hehehe...  O0
« Last Edit: December 22, 2006, 10:38:28 PM by Raven696 » Logged

Hardcore will never die !!!
Legionaru
Newbie
*

View Profile
« Reply #24 on: December 23, 2006, 10:50:12 AM »

Da scuze pt creseala comisa nu am fost atent apoi vazusem Sad scuze inca o data.
 Va doresc tuturor membrilor clanului SARBATORI FERICITE!!! si un nou an plin de reusite
Lestat
Newbie
*

View Profile
« Reply #25 on: December 25, 2006, 10:11:39 PM »

Total de acord , dar sa fie doar pentru membrii Ace Of Spades !  Grin.............Ce idee stralucita tzi-a venit Fox Cheesy
Fox
Newbie
*

View Profile
« Reply #26 on: December 25, 2006, 10:23:49 PM »

Deci sushi....in vara pe mn m-ar lasa sa plec intro mica excursie...de ce nu   abia astepata mama sa plec de la calculator Smiley) =)) Tongue
Fox
Newbie
*

View Profile
« Reply #27 on: December 26, 2006, 10:55:51 PM »

V-ati gandit la o melodie a sitului??...Yo zic k ar fii misto dak am putea sa punem mel de la introducerea de la Call of duty UO sau din meniu de la UO Azn
Sushi
AoS Committee Member
Full Member
*

View Profile
« Reply #28 on: December 27, 2006, 02:22:02 PM »

V-ati gandit la o melodie a sitului??...Yo zic k ar fii misto dak am putea sa punem mel de la introducerea de la Call of duty UO sau din meniu de la UO Azn
Eu as pune melodia din Emmanuele,hahaha,nu stiu ce sa zic,puneti o melodie care sa aiba o legatura cu WWII.Un sountrack e chiar ok,dar daca nu exista puneti o manea de a lui Copchilu minune......hahahaha.Scuze era prea buna sa n-o spun.

ThE.GamE
AoS Committee Member
Hero Member
*

I'm ThE.GamE Hommie

View Profile
« Reply #29 on: December 30, 2006, 08:54:00 PM »

O Problema
Serverul Ace Of Spades este populat de membrii mai multor clanuri dekat de membrii clanului nostru , eu propun sa se faca doua parole : una in caz de WAR , iar alta la kre sa aiba accept DOAR membrii clanului nostru .
 De exemplu azi , dupa 5 luni de pauza la cod2 , am fost la un prieten acasa (Piccolo) sa joc la el , dar cu numele meu , si din cauza netului nu prea bun in aceasta  perioada am avut un ping nu prae bun , dar un jucator din alt clan (care a fost si la noi in clan) a propus sa mi se dea kick , mai departe nuj ce sa intamplat k a cazut netu . aceasta intamplare s-a petrecut pe serverul nostru
        Cu stima al vostru coleg & prieten ThE.GamE (Alex) kre mai lispeste un timp .  Wink

Acest mesaj se va autodistruge in 30 de secunde.

Amor patriae nostra lex !
Fox
Newbie
*

View Profile
« Reply #30 on: December 30, 2006, 10:04:19 PM »

In leg cu melodia sitului....yo am sa o inregistrez...si dak va place(respectiv raven k el e cu situl...o pune)
Piccolo
Administrator
Hero Member
*

In vino veritas.

View Profile WWW
« Reply #31 on: December 30, 2006, 10:28:48 PM »

O Problema
Serverul Ace Of Spades este populat de membrii mai multor clanuri dekat de membrii clanului nostru , eu propun sa se faca doua parole : una in caz de WAR , iar alta la kre sa aiba accept DOAR membrii clanului nostru .
 De exemplu azi , dupa 5 luni de pauza la cod2 , am fost la un prieten acasa (Piccolo) sa joc la el , dar cu numele meu , si din cauza netului nu prea bun in aceasta  perioada am avut un ping nu prae bun , dar un jucator din alt clan (care a fost si la noi in clan) a propus sa mi se dea kick , mai departe nuj ce sa intamplat k a cazut netu . aceasta intamplare s-a petrecut pe serverul nostru
        Cu stima al vostru coleg & prieten ThE.GamE (Alex) kre mai lispeste un timp .  Wink

da acest lucru l-am observat si eu ... astazi am vazut ca a fost schimbata pe server, serverul AoS. tot azi am vazut pe server si tot clanul anarchy plus alte persoane din alte clanuri. se presupunea ca srv AoS e srv de antrenament, pentru membrii clanului, cel putin asa am inteles eu.

putem face cum a zis game si anume sa concepem 2 pass-uri diferite ... una pe care sa o folosim in caz de war iar alta sa ramana doar pentru antrenamente, parola pe care sa o cunoasca doar membrii clanului aos.

"Eu și când joc prost, joc bine" - Piccolo
Raven696
Web Developer
Administrator
Sr. Member
*

View Profile WWW
« Reply #32 on: December 30, 2006, 11:15:45 PM »

Mda... eu mai demult stiu de aceasta problema, dar cum nu pot sa vorbesc cu toti din "consiliul batranilor", am zis ca astept pana pe 6 Ianuarie.

Atunci voi avea okazia sa-i prind pe toti la un loc, iar printre altele o sa vorbesc si despre aceasta problema.

O sa se faca ordine, promit, numa' sa aveti rabdare un pic...  Wink

V-am pupat  Kiss

Hardcore will never die !!!
Legionaru
Newbie
*

View Profile
« Reply #33 on: January 01, 2007, 01:43:58 PM »

LA MULTI ANI !!!! Tuturor membrilor AoS si sper ca anul asta sa fie unul mai bun si sa cunoastem si alti fani ai acestui joc pe care sa-i aducem in aceasta familie la care m-am alaturat si eu si pot sa  spun ca ma bucur de seriozitatea lor, ceea ce e mai greu de gasit pe serverele noastre.
Okiu
Newbie
*

View Profile
« Reply #34 on: January 06, 2007, 10:55:28 PM »

Buna seara si la multi ani membrii ai clanului Ace of Spades.Sunteti o gashk de batranei simpatici(cei cu care am avut placerea sa conversez pana acum)(no offense).Sper sa o tineti tot asa si cei mai tineri sa ia exemplu de la membrii fondatori(cum a facut Raven).Apropos GG Raven forum-ul a iesit cum nu se poate mai bine.
          Cu cea mai mare stima,Okiu'

Nu te gandi la Dumnezeu cand va ploua cu voma-inseamna c-am ajuns cu bine si sunt inca-n forma!
adisooru
Jr. Member
**

View Profile
« Reply #35 on: January 08, 2007, 02:47:18 PM »

nu stiu daca e bine ca am scris aici dar am o intrebare....daca stie careva cum pot imbunatati viteza la joc ma refer la fpsuri sa am mai multe am media la 40 seara ce mai creeste ...rar la max 70
Goku
Newbie
*

View Profile
« Reply #36 on: January 08, 2007, 04:49:20 PM »

pai.. inafara saiti iei o placa video mai buna?
ar fi urmatoarele sa iti iei mai multi Rami
sau.. dai Start-->Run...si scri acolo gpedit.msc, iti va aparea o ferestra acolo dai
Adminstrative temples-->Network-->QoS...asa si in dreapta dai pe primu limit, si acolo dai enable(asta ajuta mai mult la ping..)

Pace Wink
« Last Edit: January 08, 2007, 04:50:51 PM by Goku » Logged

In the war that changed the world, no man won it alone. Through tha chaos of battle, solders foght and died alongside one another.
Vespasian
Administrator
Hero Member
*

View Profile
« Reply #37 on: January 08, 2007, 06:03:42 PM »

nu stiu daca e bine ca am scris aici dar am o intrebare....daca stie careva cum pot imbunatati viteza la joc ma refer la fpsuri sa am mai multe am media la 40 seara ce mai creeste ...rar la max 70

Sau poti scrie din consola jocului
/com_maxfps 200   - pt a mari numarul FPS ( se poate seta o valoare de pana la 1000 )

mai sunt si alte setari la rubrica     
Setari Call Of Duty 2
http://www.aceofspades.ro.../index.php/topic,8.0.html

Goku
Newbie
*

View Profile
« Reply #38 on: January 08, 2007, 09:07:13 PM »

Draga Ves ma tem ca te cam inseli.. Grin
comanda aceea e pt nr maxim de fps adica default e la 91 si daca placa ta video duce sa zicem
120 tie iti va arata tot 91 Smiley
so daca pui 999 inloc de 91 iti va arata nr maxim de fps va vi 999(ceva imposibil...)
« Last Edit: January 08, 2007, 09:08:44 PM by Goku » Logged

In the war that changed the world, no man won it alone. Through tha chaos of battle, solders foght and died alongside one another.
Vespasian
Administrator
Hero Member
*

View Profile
« Reply #39 on: January 08, 2007, 10:53:59 PM »

Draga Ves ma tem ca te cam inseli.. Grin
comanda aceea e pt nr maxim de fps adica default e la 91 si daca placa ta video duce sa zicem
120 tie iti va arata tot 91 Smiley
so daca pui 999 inloc de 91 iti va arata nr maxim de fps va vi 999(ceva imposibil...)

Nu. E vorba de altceva. Jocul default e blocat la un numar mic de fpsuri. Prin comanda aceea din consola poti stabili o alta limita maxima. Fpsurile tot vor varia insa pot urca la un numar cat mai mare pe care il stabileste fiecare - recomandat 200, mai mult e degeaba,atat acest numar cat si variatiile depinzand de sistemul fiecaruia.
« Last Edit: January 08, 2007, 10:55:39 PM by Vespasian » Logged

Goku
Newbie
*

View Profile
« Reply #40 on: January 10, 2007, 10:29:30 PM »

asaceva am zis si eu dar poate nu m-am exprimat bine  Smiley

Pages: 1 [2] 3 4 5   Go Up
  Print  

Jump to:  

Subject Started by Replies Views Last post
Ace Of Spades AirSoft Vespasian 10 798 Last post May 18, 2009, 07:29:14 PM
by Eraser
Convorbirile telefonice Vespasian 3 314 Last post April 29, 2010, 10:02:51 AM
by Aero
ASUS ENGTX465 – NVIDIA GTX 465 sub marca ASUS LoneWolf 0 235 Last post June 11, 2010, 12:37:54 PM
by LoneWolf
History Vespasian 7 854 Last post April 22, 2009, 10:24:18 AM
by Mos Teaca
Nexus One, clonat în timp-record de chinezi LoneWolf 0 129 Last post May 09, 2010, 09:15:29 PM
by LoneWolf
0