Piccolo
Administrator
Hero Member
In vino veritas.
|
 |
« on: September 22, 2007, 10:07:08 PM » |
|
Aici postati eventualele intrebari legate de competitie.
|
|
|
|
|
|
 "Eu și cānd joc prost, joc bine" - Piccolo
|
|
|
| |
|OAS|Theophylus
Newbie
|
 |
« Reply #1 on: September 23, 2007, 10:06:37 AM » |
|
1. Modul de joc 2. Echipa, 3. Schimbari in timpul meciului
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Piccolo
Administrator
Hero Member
In vino veritas.
|
 |
« Reply #2 on: September 23, 2007, 12:59:57 PM » |
|
Va rugam sa aveti putina rabdare pana va fi elaborat Regulamentul. Acolo veti gasi raspuns la toate intrebarile pe care le aveti. Regulamentul va aparea pe forum foarte curand. Stay tuned 
|
|
|
|
|
|
 "Eu și cānd joc prost, joc bine" - Piccolo
|
|
|
Eraser
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #3 on: September 23, 2007, 08:05:58 PM » |
|
Ultima zi de inscriere este 25.09.2007.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meeGo
Newbie
|
 |
« Reply #4 on: September 24, 2007, 09:13:50 AM » |
|
Propun ca meciurile sa se joace pana la sfarsit nu pana ce o echipa castiga 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eraser
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #5 on: September 24, 2007, 11:08:33 AM » |
|
Se joaca dupa sistemul campionat,deci se intelege ca se va juca pina la sfirsit.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eraser
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #6 on: September 24, 2007, 01:10:30 PM » |
|
Dupa cum bine puteti vedea avem oaspeti de onoare,si anume zic eu cea mai titrata echipa din Romania Maniacii Blue Team.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eraser
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #8 on: September 25, 2007, 12:29:30 AM » |
|
Domnilor sper ca la aceasta ora tarzie sa mai am ceva coerent despre ce vreau sa va spun. Categoric ideea organizarii unui campionat national de COD2 a luat amploare.Totul a plecat de la o idee simpla si a ajuns la ceva de care chiar mie frica. Daca initial competitia a fost gandita sa se desfasoare intr-un cadru restrans,in momentul de fata pot sa va spun ca orice echipa care doreste sa participe la aceasta competitie este bine venita cu conditia sa respecte regulile impuse de organizatori. Ca sa intelegeti regulile gindite de noi o sa va fac o scurta introducere (sper sa fie scurta ca dupa cateva beri am chef de vorba). Pana acum toate competitiile interne sau internationale au fost organizate sub forma unor cupe ,adica cu meciuri eliminatorii (eu sint convins ca la aceste competiti au fost multe echipe care au stiut de la inceput ca nu au nici o sansa de a castiga si totusi sau inscris). De ce? nu am raspunsul la aceasta intrebare dar ceea ce stiu sigur este ca fara aceste echipe nu mai aveam maniaci,morometi si alte echipe de valoare.Din aceste echipe au aparut o mare parte din actualii ASI de COD2.Aceasta competitie se vrea,cel putin din puntul meu de vedere, sa fie un "Tribut" adus acestor echipe. Vrem sa oferim placerea si sansa si celei mai slabe echipe sa se bucure de o asemenea competitie,nu doar sa fie o rampa de lansare pentru marile clanuri. Aceasta competitie nu-si propune sa aflam "cine este cel mai tare din parcare",aceasta competitie isi propune ca toti iubitorii de COD2 sa se intilneasca la un loc (si lasand la o parte orice fel de rivalitate) sa ne simtim bine,sa ne amuzam si sa nu mai fim asa constipati.Sa se bucure si cei mai slabi pentru ca toti am avut un moment de slabiciune.Dorim ca aceasta competitie sa se desfasoare sub forma unui adevarat campionat,in care fiecare sa joace cu fiecare si ni cu meciuri eliminatorii ca anumite echipe sa nu inteleaga nimic.Eu cred ca perioda pe care s-ar intinde o astfel de competitie nu e o problema pentra ca oricum cu totii jucam acest joc de doi-trei ani,deci ce mai conteaza doua-trei luni. Va invit sa fim cu totii un mare clan, sa jucan nu pentru Maniaci, Morometi sau Ace Of Spades (mi-ar fi greu sa enumar toate clanurile din Romania) hai sa jucam pentru prietenie,pentru poeziile lu Unkiu, hai sa acordam o sansa tuturor. Si cu asta am incheiat ca dorm pe mine. Deci cine este de acord cu acest mod de desfasurare este binevenit. Daca aveti si alte idei sau propunei sant binevenite, nu ne dorim decit sa iasa cit mai bine (de exemplu am considerat corect sa se formeze o comisie de disciplina de 5-7 membri alcatuita din " personalitatiile COD2 din tara (Lypy,Vespasian,Corco,Shaq,Hannibal si altii ca ei). Am obosit, gladiola ma omoara(oare de ce?). Va pup pe toti si sper sa ne auzim cu bine. Astept si alte pareri.
|
|
|
|
« Last Edit: September 25, 2007, 09:03:27 AM by Vespasian »
|
|
|
|
|
Vespasian
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #9 on: September 25, 2007, 09:07:59 AM » |
|
E clar ... de la foccacia ti de trage
|
|
|
|
|
|
I shoot you with my Canon
|
|
|
Lypy
Newbie
|
 |
« Reply #10 on: September 25, 2007, 09:19:56 AM » |
|
Nu participa Maniacii Blue Team ..pt aceasta echipa s-a dizolvat dupa incheirea BK3 ...marea majoritate a membrilor trecand in inactivitate.. Participa o echipa a mosilor din Maniacii .. Maniacii Old Boys .. care incercam sa mai avem ceva fun si pe cod2 pana una alta ... oricum daca vreti sa faceti ceva serios din acest campionat noi ne retragem pt ca nu vrem sa va incurcam ... suntem oricum cam inactivi si deja suntem implicati in alte competitii si asa acolo avem probleme de alcatuirea a echipei. 10x si numa bine
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ThE.GamE
AoS Committee Member
Hero Member
I'm ThE.GamE Hommie
|
 |
« Reply #11 on: September 25, 2007, 01:36:45 PM » |
|
deci se pot inscrie si alte clanuri  ... k sa dau de veste
|
|
|
|
|
|
Acest mesaj se va autodistruge in 30 de secunde.   Amor patriae nostra lex !
|
|
|
Eraser
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #12 on: September 25, 2007, 03:34:13 PM » |
|
Din cauza unor divergente si a unor rivalitati prostesti Ace Of Spades Championship este pe punctul de a se stinge.Noi am vrut sa facem o chestie de fun,de relaxare insa unii am impresia ca nu cunosc aceste stari.Totusi ideea organizarii unui campionat national nu ar trebui abandonata ci doar gindita mai bine si pusa in practica cu sprijinul tuturor clanurilor din Romania.Ar trebui ca mai marii clanurilor sa discute toate problemele aparute in ultimul timp si impreuna sa gasim o rezolvare.Pina la urma Campionatul Ace Of Spades se va desfasura cum a fost gindit initial,adica cu participarea celor trei echipe proprii plus inca 3-4 echipe pe care le vom alege noi.Astfel putem organiza anual aceasta competitie si de fiecare data vom invita cu totul alte echipe ca sa nu se supere nimeni.In acest an speram sa contam in continuare pe participarea OAS,Rom Legion si Maniacii Old Boys.
|
|
|
|
« Last Edit: September 26, 2007, 07:47:15 AM by Vespasian »
|
|
|
|
|
Eraser
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #13 on: September 26, 2007, 10:59:48 PM » |
|
Acum ca si Rom Legion si-a inscris cele doua echipe putem da drumul la joaca.Maine seara vom posta si regulamentul si etapele de desfasurare.Data inceperii ramane 01.10.2007.Cei mai buni sa castige.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|OAS|Theophylus
Newbie
|
 |
« Reply #15 on: September 27, 2007, 09:14:43 PM » |
|
Pentru ceea ce este si va fi AOS, contati pe noi oricand. Ca am ramas doar 3 clanuri in comeptitie, asta spune ceva! Ce spune? Pentru ca "FUN" pentru ei este atunci cand se bat sa demonstreze care e mai tare si mai mare, "FUN" e atunci cand poti sa te mandresti cu "Ce le-am dat la noobi aia xxxxxxxxx.....xxxxxxxxxx. Fun inseamna fun, si asta vreau si asta voi face in aceasta "Co(m)petitie", vreau sa ma distrez si sa joc relaxat, nu cu morcovul in xxx, ca ce va zice lumea ca am pierdut, sau ce va urla lumea ca i-am batut! Asa ca baieti ca "ce Batuta va luati, mai ales Titus" si Have Fun!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ThE.GamE
AoS Committee Member
Hero Member
I'm ThE.GamE Hommie
|
 |
« Reply #16 on: September 27, 2007, 09:59:20 PM » |
|
multumim mult dragi Oseni ! 
|
|
|
|
« Last Edit: September 28, 2007, 11:33:46 PM by ThE.GamE »
|
|
|
|
|
|OAS|Theophylus
Newbie
|
 |
« Reply #17 on: September 28, 2007, 09:09:27 PM » |
|
Dear TheGame, fara sa fiu rau, se spune Oseni, desi regiunea noastra este OAS! Lol ce batuta iti iei pentru pocirea numelui! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asasin
AoS Member
Sr. Member
|
 |
« Reply #18 on: September 28, 2007, 11:12:12 PM » |
|
da bai game, si eu sunt din maramures, pe aproape.. asa ca ai grija ca iti dam box  gay 
|
|
|
|
|
|
|Ace Of Spades|Currahee.Team
|
|
|
ThE.GamE
AoS Committee Member
Hero Member
I'm ThE.GamE Hommie
|
 |
« Reply #19 on: September 28, 2007, 11:35:44 PM » |
|
imi cer scuze pt pocire... si ne duelam in campionat  ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|