Piccolo
Administrator
Hero Member
In vino veritas.
|
 |
« on: September 22, 2007, 10:07:08 PM » |
|
Aici postati eventualele intrebari legate de competitie.
|
|
|
|
|
|
 "Eu și cānd joc prost, joc bine" - Piccolo
|
|
|
| |
ThE.GamE
AoS Committee Member
Hero Member
I'm ThE.GamE Hommie
|
 |
« Reply #21 on: September 30, 2007, 09:17:27 PM » |
|
anunt k prima etapa nu o sa fiu (joc) ... las' in locu' pe meego si piccolo sa stabileasca ei ce trebuie ( plec la Timisoara  ) Bafta !!!
|
|
|
|
|
|
Acest mesaj se va autodistruge in 30 de secunde.   Amor patriae nostra lex !
|
|
|
|OAS|Theophylus
Newbie
|
 |
« Reply #22 on: October 03, 2007, 05:58:10 PM » |
|
Picollo
Mai am un om si am uitat de el Ideea e ca nu are licenta si nu am inteles daca serverele sunt sau nu cracked! Omul se numeste Zealin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Piccolo
Administrator
Hero Member
In vino veritas.
|
 |
« Reply #23 on: October 03, 2007, 06:05:06 PM » |
|
 acutally numele e Pi ccolo  Competitia se desfasoara pe serverele cracked, eu personal sunt de accord cu introducerea acelui om in echipa. Sa vedem ce zic si ceilalti (Eraser, Titus, Vespasian) LE: Acel tip, Zealin, este deja trecut in echipa
|
|
|
|
« Last Edit: October 03, 2007, 07:04:54 PM by P!ccoLo »
|
|
|
|
|
Eraser
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #24 on: October 03, 2007, 07:30:53 PM » |
|
Nici o problema.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Raven696
Web Developer
Administrator
Sr. Member
|
 |
« Reply #25 on: October 05, 2007, 09:52:52 PM » |
|
Ok oameni buni, as vrea sa-mi exprim si eu parearea in legatura cu meciul dintre Airborne si EC.
O fac aici, deoarece nu vreau sa mai umplem de off-topic thread-ul de "Rezultate.... ".
Sa o luam pe rand:
1. Intr-adevar, Titi si cu Eraser au avut probleme cu conexia. Aveau frecvent 999. Intr-adevar numai ei doi aveau probleme.
2. La un moment dat, Eraser a cerut ca jocul sa fie oprit o perioada pentru a-l contacta pe nojsp sa de-a restart la serv. 5 min a cerut. Intr-adevar a cerut in mai multe randuri. Intr-adevar cei de la EC nu au fost de acord. Intr-adevar BMC a parut sa fie cel mai impotriva.
3. Intr-adevar Airborne a castigat pe prima harta in ciuda problemelor cu conexia la 2 membrii din echipa. Intr-adevar Titi si cu Eraser au fost "kilariti" in repetate randuri in timp ce aveau 999.
4. Intr-adevar nervii lui Eraser si nervii lui Titi au inceput sa cedeze cu timpul. Intr-adevar cei doi scriau replici pe main cu aluzie la problemele lor. Intr-adevar echipa EC a parut "cam nepasatoare". Intr-adevar noi am continuat oricum meciul si l-am convis pe Titi sa nu iasa dn joc inca din timpul primei harti.
5. Intr-adevar nervii lui Eraser au cedat pe a doua harta ( Rhine ). Intr-adevar Eraser a avut o replica cam acida la adresa lui BMC, cu care eu nu am fost de acord. Intr-adevar Eraser a iesit din joc dupa aceea, nu inante de spune ca amanam meciul de la scorul actual. Intr-adevar a iesti dupa aceea si Titi din joc. Intr-adevar in acel moment era 4-1 pentru EC.
6. Intr-adevar dupa ce a iesit si Titi din joc, adica in runda a 6-a, am castigat noi runda. Intr-adevar eu am ramas singurul in viata in acea runda, dar am reusit sa elimin pe cei 3 adversari si sa "defuzez". Si, intr-adevar scorul a fost dupa aceea 4-2 pentru EC.
7. Intr-adevar Eraser si Titi au ramas ultimii in viata in runda precedenta. Intr-adevar l-i s-a blocat conexia la 999 timp de aprox. 10 sec. Intr-adevar au fost omorati de adversari in timp ce aveau 999. Si da... intr-adevar EC nu a vrut sa se opreasca meciul.
8. Intr-adevar EC au inceput mai bine pe atac la a doua harta. Intr-adevar nu cred ca castigau neaparat ei daca nu se oprea meciul.
Ok, deci asta a fost parerea mea. Haideti sa numai despicam firul in patru. Ce a fost a fost. Nu vreau sa se inteleaga de mai sus ca sunt suparat pe cineva din EC; sau pe altcineva. Am spus asa cum a m vazut eu situatia.
Demo am eu de pe prima harta ( Caen ), insa incepand doar de la a 3-a runda.
Si cu asta sper sa incheiem discutiile "veninoase". Nu cred ca are rost sa ne impungem de la un meci. Sau se joaca pe bani, glorie si femei ? Si eu nu stiu?. .omg...
|
|
|
|
|
|
Hardcore will never die !!!
|
|
|
Vespasian
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #26 on: October 05, 2007, 11:17:46 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
I shoot you with my Canon
|
|
|
Piccolo
Administrator
Hero Member
In vino veritas.
|
 |
« Reply #27 on: October 05, 2007, 11:21:51 PM » |
|
In legatura cu meciul Airborne vs EC ... off-topicurile au fost sterse din celalalt topic cu "Rezultate ..." Va rog frumos sa-mi spuneti daca ati ajuns la un accord in vederea rejucarii meciului ... de data asta cu Pam Mode pus pe ESL. @Vespasian: multumesc frumos, a fost interesant meciul, gg celor de la RomLegion I. A fost o onoare  PS: Drum bun Vespa :*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ThE.GamE
AoS Committee Member
Hero Member
I'm ThE.GamE Hommie
|
 |
« Reply #28 on: October 06, 2007, 12:43:43 AM » |
|
Multumim Vespa ! GG RomLegion a fost nice ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Piccolo
Administrator
Hero Member
In vino veritas.
|
 |
« Reply #29 on: October 13, 2007, 09:07:44 AM » |
|
Am facut un update la clasament. Acesta arata cam asa: -edited- Bafta in continuare tuturor
|
|
|
|
« Last Edit: October 13, 2007, 08:13:41 PM by P!ccoLo »
|
|
|
|
|
Selu
AoS Member
Hero Member
Nu stiu, cred ca Nu stiu
|
 |
« Reply #30 on: October 13, 2007, 01:33:51 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vespasian
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #31 on: October 13, 2007, 06:15:33 PM » |
|
Bosorogiiiii....cam greu baturati  ) Insa ... Ex Osibus Ultor ... in curand 
|
|
|
|
|
|
I shoot you with my Canon
|
|
|
Piccolo
Administrator
Hero Member
In vino veritas.
|
 |
« Reply #32 on: October 13, 2007, 08:16:06 PM » |
|
damn, u right .. am copiat alt link rofl sorry :"> alt update la clasament => http://www.aceofspades.ro...,458.msg2960.html#msg2960
|
|
|
|
« Last Edit: October 13, 2007, 10:23:55 PM by P!ccoLo »
|
|
|
|
|
meeGo
Newbie
|
 |
« Reply #33 on: October 13, 2007, 10:34:30 PM » |
|
Frumos meciul cu romlegion I,s-a vazut ca erau mai bine pregatiti tactic dar cred ca altul era scorul daca nu colegii mei incepeau meciul in 4 pe burgundy in aparare ( nici acum nu am inteles motivul,meciul era programat la 22.00 nu la 21.30) terminandu-se 8-2 pt romlegion.Apoi vin si eu la meci cu putina intarziere,echipa era deja cu moralul l-a pamant..eu nu mai puteam de nervi...si culmea ghinionului imi cade si netu pe matmata..dar ma rog GG romlegion nice match 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ThE.GamE
AoS Committee Member
Hero Member
I'm ThE.GamE Hommie
|
 |
« Reply #34 on: October 13, 2007, 10:39:37 PM » |
|
meego vrei sami dublezi nervii !!?!?! tiam explicat de 15 mii de ori de ce am inceput ... 1 nu puteam sa lasam baietii sa astepte atat ! 2 pierdeam meciu prin neprezentare ...oricum seriosi colegii... GG romlegion
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eraser
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #35 on: October 14, 2007, 08:14:42 PM » |
|
Alex daca aveati probleme puteai sa folosesti wildcardul si aminai meciul.Nu va obliga nimeni sa jucati in conditii proaste,nu pierdeai nici un meci prin neprezentare,este dreptul fiecarei echipe sa joace in conditii optime.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ThE.GamE
AoS Committee Member
Hero Member
I'm ThE.GamE Hommie
|
 |
« Reply #36 on: October 14, 2007, 08:34:59 PM » |
|
da... da ne incarcam si mai mult ...sapt asta ( de vineri pana duminica ) io cu piccolo o sa fim la munte ...si nu cred k sunt atatia oameni pt un meci ( 5 membri nu iam vazut de 1 luna ) @eraser: knd facem meciu ? dak se paote pana vineri k sa fim cel putin 5 online ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Piccolo
Administrator
Hero Member
In vino veritas.
|
 |
« Reply #37 on: October 15, 2007, 09:55:02 PM » |
|
Un nou update la clasament, va rog sa ma anuntati daca exista greseli, multumesc => http://www.aceofspades.ro...,458.msg2960.html#msg2960 <=
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Piccolo
Administrator
Hero Member
In vino veritas.
|
 |
« Reply #38 on: October 18, 2007, 09:29:02 PM » |
|
Un nou update la clasament, daca exista greseli let me know, multumesc. => http://www.aceofspades.ro...,458.msg2960.html#msg2960 <=
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ThE.GamE
AoS Committee Member
Hero Member
I'm ThE.GamE Hommie
|
 |
« Reply #39 on: October 18, 2007, 09:31:25 PM » |
|
GG Airborne ...gg gaYlor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eraser
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #40 on: October 18, 2007, 10:25:03 PM » |
|
Gay sinteti voi.Noi santem oameni seriosi.In alta ordine de idei as vrea sa stiu daca e cineva impotriva sa-l inscriem si pe Leky in lotul Airborne.Stiu ca deja este o lista lunga acolo dar mai mult de jumate din ei sint inactivi.In plus Leky este o achizitie noua si vrem sa-l cunoastem mai bine.Regulamentar nu e o problema insa asa consider ca e frumos,sa va cer aceasta permisiune.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|