Raven696
Web Developer
Administrator
Sr. Member
|
 |
« on: October 03, 2007, 11:25:55 PM » |
|
Hua ppl.. i'm back from the... ma rog. Chiar mi-a fost dor de voi toti... dara na ce sa-i faci.... ata ete... O sa incerc sa frecventez mai mult toata treaba asta si o sa ma implic iarasi ceva mai mult in zis clan. Anyway.. enough with offtopic. Am pus niste poze in galerie. Care poze ma chinui sa le pun de la Pasti decand le-am primit. Sry. Pozele sunt de la aniversarea de 1 an de zile a clanului Ace Of Spades din 6 Ianuarie 2006. Locatia: Craiova. Daca aveti un comentariu la una dintre poze, se pot adauga comentarii le fiecare din galerie. Va rog sa le faceti acolo. Multumesc. Pa si pusi.... P.S. Dintr-o eroare stupizeneasca a mea.. le-am uploadat in ordine inversa.. Asa ca incepeti sa va uitati de jos in sus. Asta este odinea cronologica a pozelor. EDIT: Ok. .nu stiu care este logica de ordonare a pozelor.. se pare ca este dupa numarul de vizualizari.. mai astept sa se uite mai multa lume sa fiu sigur 
|
|
|
|
« Last Edit: October 04, 2007, 12:24:22 AM by Raven696 »
|
|
Hardcore will never die !!!
|
|
|
| |
ThE.GamE
AoS Committee Member
Hero Member
I'm ThE.GamE Hommie
|
 |
« Reply #1 on: October 04, 2007, 02:56:09 PM » |
|
de cand asteptam asta ... bravo !
|
|
|
|
|
|
Acest mesaj se va autodistruge in 30 de secunde.   Amor patriae nostra lex !
|
|
|
Sushi
AoS Committee Member
Full Member
|
 |
« Reply #2 on: October 04, 2007, 04:08:29 PM » |
|
Am vazut pozele si mi se pare super ca ati reusit sa faceti un astfel de eveniment. Va invidiez pentru distractia de acolo si trebuie sa recunosc ca multi dintre voi nu semanati deloc cu ceea ce-mi imaginam. Majoritatea sunteti niste tipi maturi si destul de la locul lor dupa fotografii,asa ca nu reusesc sa-mi imaginez de nici o culoare ca va mai si enervati uneori cand jucati.  .P.S Acum stiu de ce Unkle e atat de calm la meciuri...omul bea bere si scrie poezii cu mana libera.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ThE.GamE
AoS Committee Member
Hero Member
I'm ThE.GamE Hommie
|
 |
« Reply #4 on: October 05, 2007, 10:36:48 PM » |
|
gaby dak poti sa dai si tu accept la poze ...mersi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Raven696
Web Developer
Administrator
Sr. Member
|
 |
« Reply #5 on: October 05, 2007, 11:25:42 PM » |
|
Done...
Doar ca un dintre poze a intrat in cealalta categ. Acolo ai vrut tu? sau o eroare ceva la galerie....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Piccolo
Administrator
Hero Member
In vino veritas.
|
 |
« Reply #6 on: October 06, 2007, 12:01:26 AM » |
|
am sters eu poza aceea ca nu-si avea locul acolo ...
tre sa vbim putin pe xfire raven :*
|
|
|
|
|
|
 "Eu și cānd joc prost, joc bine" - Piccolo
|
|
|
Eraser
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #7 on: October 06, 2007, 03:01:49 PM » |
|
Trebuie sa fac o precizare Unkiu nu bea niciodata bere ,el e numai cu tarii asa ca asteptam de la OAS ceva de calitate pt Unkiu ca poate ii vine inspiratia si mai da o poezie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sushi
AoS Committee Member
Full Member
|
 |
« Reply #8 on: October 08, 2007, 06:16:24 AM » |
|
Trebuie sa fac o precizare Unkiu nu bea niciodata bere ,el e numai cu tarii asa ca asteptam de la OAS ceva de calitate pt Unkiu ca poate ii vine inspiratia si mai da o poezie.
Interesant...eu as fi crezut ca bea doar must indoit cu apa..dupa al sau chip nu pare fan infocat al bauturilor tari. Probabil muzele il viziteaza doar dupa trei sticle de vodca. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
UnkleTitus
AoS Member
Full Member
|
 |
« Reply #9 on: October 08, 2007, 10:12:03 AM » |
|
da, marturisesc ca sunt devotat doar spirtoaselor, si beau mai ales vodca... asta pentru ca iubesc racoarea, icrele, maslinele, ciorbele [mai ales cu bors!], mezelurile uscate, fructele confiate si femeile cu curu' mare..  in orice ordine, evident.. random mode! desigur, ca sa ma inscriu in aria ta, m-as arunca si la un platou cu sushi scaldat din belsug cu sake [de casa!], la o delicata geisha acasa...  te fac o distilata si o poezie sushi?.. candva?... Arigato gozai'masī. PS: si,da! se pare ca toti avem cam aceeasi surpriza atunci cand ne cunoastem in poze sau live, pentru ca in mintea fiecaruia se construieste o alta imagine a respectivului, pare-se...bazata in parte pe prejudecati, etichetare rapida, tipare generale, sunetul vocii acelui individ [TS!], si/sau maiestria din joc..  cu totii am avut aceeasi senzatie [de ex. cand a venit Hannibal la Craiova, nu?]...dar de asta voiam sa ne cunoastem MACAR in oze, si finally, avem ocazia.. de aia va rog sa mai adaugati si voi poze cu voi insiva, macar 2 de caciula, ca sa ne simtim in familie... o maaaaare framilie PPS: vor si altii sa ne cunoasca nu doar noi, intre noi..  .. deci.. turnati, va rog!
|
|
|
|
« Last Edit: October 08, 2007, 10:16:53 AM by UnkleTitus »
|
|
|
|
|
Raven696
Web Developer
Administrator
Sr. Member
|
 |
« Reply #10 on: October 08, 2007, 12:35:45 PM » |
|
si,da! se pare ca toti avem cam aceeasi surpriza atunci cand ne cunoastem in poze sau live, pentru ca in mintea fiecaruia se construieste o alta imagine a respectivului, pare-se...bazata in parte pe prejudecati, etichetare rapida, tipare generale, sunetul vocii acelui individ [TS!], si/sau maiestria din joc..  Apropo de remarca de mai sus Titi.. .iti mai aduci aminte cand ne-am vazut prima oara la gara.. hehehehehe.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eraser
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #11 on: October 08, 2007, 02:29:15 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ThE.GamE
AoS Committee Member
Hero Member
I'm ThE.GamE Hommie
|
 |
« Reply #12 on: October 16, 2007, 02:39:18 PM » |
|
dragi asi !  ...dak puteti sa va puneti toti macar o poza in galerie cu voi ... sa stim si noi cu ce fatza sa asociem numele 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vespasian
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #13 on: October 16, 2007, 05:05:59 PM » |
|
Alex...la pozele puse de Raven este si un comentariu acolo.... cu numele fiecarui player 
|
|
|
|
|
|
I shoot you with my Canon
|
|
|
ThE.GamE
AoS Committee Member
Hero Member
I'm ThE.GamE Hommie
|
 |
« Reply #14 on: October 16, 2007, 05:18:59 PM » |
|
stiu vespa ... da io ma refeream la ceilalti asi ...cei kre nu au pus nici o poza sa le stim moacele 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eraser
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #15 on: October 16, 2007, 07:13:40 PM » |
|
Da bine zici Alex.Da sa va faceti poze dupa ce a-ti pierdut un meci.Sa vedem cit de furiosi sinteti.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selu
AoS Member
Hero Member
Nu stiu, cred ca Nu stiu
|
 |
« Reply #16 on: October 17, 2007, 11:49:30 AM » |
|
Am postat si eu niste "capodopere" cu subsemnatul, respectiv un a cu Domnu Basti, care saracu nu a freceventat forumu asta in viata lui. Il rog pe acel admin care va trebui sa aprobe pozele, sa nu o posetze si pe prima. Am atasat-o din greseala la categoria Aniversarea clanului.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Raven696
Web Developer
Administrator
Sr. Member
|
 |
« Reply #17 on: October 17, 2007, 02:14:10 PM » |
|
Done. Se pot vizualiza...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Raven696
Web Developer
Administrator
Sr. Member
|
 |
« Reply #18 on: October 19, 2007, 03:45:55 PM » |
|
New pictures on gallery.
Colegi de "suferinta".. dupa cum a spus Titi....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Piccolo
Administrator
Hero Member
In vino veritas.
|
 |
« Reply #19 on: January 01, 2008, 11:51:46 PM » |
|
Am creat o noua Cateogrie @Gallery: "Revelion AoS 2008" Va rog sa postati acolo fotografii cu fiecare dintre voi in seara de revelion. We made the first step, always the hardest. PS: sa da-ti commenturi ca n-are farmec fara 
|
|
|
|
|
|
 "Eu și cānd joc prost, joc bine" - Piccolo
|
|
|
|