Ace Of Spades From this day to the ending of the world
But we in it shall be remember'd
We few, we happy few, we Band of Brothers
For he today that sheds his blood with me
Shall be my brother
February 08, 2012, 12:00:09 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: " May God have mercy upon my enemies, because i won't " - General George S. Patton

Home   Help Search Calendar Gallery Login Register  
Subject Statistics
Topic: Ace Of Spades History Replies: 14 posts
Read 4278 times 0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Ace Of Spades History  (Read 4278 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Eraser
Administrator
Hero Member
*

View Profile
« on: October 28, 2007, 06:20:16 PM »

La cererea fanilor am decis ca intr-adevar ar fi frumos si util sa postam o istorie a acestui clan. Nu stiu daca sunt persoana cea mai indreptatita sa fac acest lucru dar eu cred ca toata lumea o sa se bucure. Deci sa incep cu inceputul.
     Membrii fondatori ai clanului si majoritatea membrilor care au format Ace Of Spades sunt oameni care se cunosc de cind eram niste putzoi. Am stat in acelasi cartier, am urmat cam aceeasi scoala generala, aceleasi licee si am ramas impreuna chiar si pe la facultate. Ceea mai populata zona este Cartierul 1 Mai din Craiova: Eraser, Unkle Titus, Harald, The Priest, Vespasian, Mujoflex si Leader. Intre timp Vespa si Leader s-au mutat in alte zone. Din perioda de inceput au mai fost alaturi de noi Fighter, Nirvana, Boogyman,CannaBis,Abrax, Juvenille si Marduck.

Istoricul infiintarii ar cam urmatorul:
  • in toamna lui 2004 la noi in cartier s-a deschis o sala de net unde lucra Unkiu si patronul era fratele lui Marduck. In aceasta sala au inceput sa se formeze actualele "talente" de la AIRBORNE, e adevarat insa ca aproape un an de zile am jucat doar FarCry si Star Wars Battlefront.
  • anul urmator deja am inceput sa ne bagam cu totii net si intre timp a aparut si COD 2 asa ca incet incet am inceput sa uitam de clasica sala si sa incepem sa jucam Cod 2 - TDM pe vesnica Oradea.
  • dupa cum stie toata lumea pe 6 ianuarie 2006 la o masa plina cu beri si vodci din barul Malibu, a luat nastere Clanul Ace Of Spades (initial s-a intitulat Craiova 30+) la initiativa: Vespasian, Unkle Titus, Harald, The Priest, Mujoflex. (nu cred ca am omis pe cineva)
  • chiar inainte de primul BK, clanul si-a luat titulatura de Ace Of Spades.

In primavara lui 2006 am luat parte la primul BK,si pot spune ca avand in vedere ca eram o echipa nou formata,rezultatele au multumitoare.Pentru accederea in grupe am desfasurat un meci cu clanul Micalaka din Timisoara,meci pe care l-am cistigat.In grupe nu am mai reusit decit o victorie si in urma rezultatelor finale am avut sansa de a trece de grupe dar in meciul de baraj am fost invinsi de Fubar.Cinciul de baza de atunci era format din:Vespasian,Unkle Titus,Eraser,Marduck si Harald.Pe parcurs au mai jucat The Priest,Juvenille,Fighter si Leader.

Piccolo Edit: scrieti printr-un reply ce mai este de spus si dau eu edit la primul post. Mi-am permis sa aranjez putin pe-aici, sper ca nu am deranjat
« Last Edit: November 01, 2007, 12:01:27 PM by Eraser » Logged

ThE.GamE
AoS Committee Member
Hero Member
*

I'm ThE.GamE Hommie

View Profile
« Reply #1 on: October 28, 2007, 06:25:02 PM »

Multumesc in numele tuturor Eraser ! (chiar dak stiam ) 

Acest mesaj se va autodistruge in 30 de secunde.

Amor patriae nostra lex !
meeGo
Newbie
*

View Profile
« Reply #2 on: October 28, 2007, 07:33:20 PM »

Au fost mai multi in craiova 30 + (fighter nirvana boggey si eu cu nickul that guy named alex
Piccolo
Administrator
Hero Member
*

In vino veritas.

View Profile WWW
« Reply #3 on: October 28, 2007, 10:20:49 PM »

Eh, eu imi aduc aminte cand jucam cu Alex (The.Game) Call of Duty 2 pe servere facute de pe pc-urile noastre .. in LAN cum s-ar spune. Am inceput si noi sa intram pe Oradea la un moment dat, ne doream sa intram intr-un clan dar cel mai mult ne-a atras numele de "Ace Of Spades". Nu mai tin minte exact dar cred ca am vorbit cu Sushi sa ne bage in clan pe amandoi dar acesta ne-a trimis la domnul Leader care ne-a spus ca nu prea recruteaza ca e o echipa doar din Craiova dar pana la urma ne-a dat o sansa si am intrat in perioada de "Trial".

Dupa o perioada de timp am vorbit din nou cu Leader (perioada in care am fost activi pe serverul Oradea) si am primit fericita veste ca am fost admisi in clan. Fericire mare pe capul nostru, am inceput sa intram mandrii cu tagul pe servere (imi amintesc de o faza cand poceam tagurile .. era ceva gen "Ace Of Space") ... l-am corupt si pe vecinu' Comma sa isi instaleze CoD2 (lucru pe care l-a si facut).

A urmat apoi o perioada in care am fost inactiv. Atat eu cat si Alex. Lu' Alex ii dadea o eroare, trebuia sa umble in registrii si pe vremea aia nu cunostea cauza si n-am mai intrat pe servere (eu intram deobicei cu el la CoD). Cand si-a refacut Windows-ul, peste aproximativ o gramada luni Grin am inceput din nou sa activam, mai mult el decat eu (se vede si la cum jucam momentan). Intre timp Raven si Vespasian s-au ocupat de a obtine un forum pentru clan, eu m-am implicat cat de mult am putut mai mult pe partea administrativa si am ajuns sa le castig increderea celor doi obtinand "Administrator" pe AoS Forum, lucru de care sunt foarte mandru.

In Ace Of Spades s-au legat niste prietenii foarte frumoase, momentan fac parte din Currahee Team alaturi de niste baieti super de treaba, chiar cei mai de treaba din cati am vazut pe servere si sunt foarte fericit ca fac parte din clanul asta, clan pe care nu il voi schimba niciodata. Intr-un clan nu e important cat de sus e cotat sa zic asa ... important e sa ai cu cine vorbi, sa ai prieteni acolo .. skill-ul nu este cel mai important si imi pare foarte rau ca nu toti din Romania inteleg chestia asta Sad

"Eu și cānd joc prost, joc bine" - Piccolo
ThE.GamE
AoS Committee Member
Hero Member
*

I'm ThE.GamE Hommie

View Profile
« Reply #4 on: October 28, 2007, 10:29:46 PM »

Piccolo ...pe vreamea aceea am vorbit cu Fighter si cu Leader ...cu ajutoru lor am intrat in clan si ma bucur enorm k nu sau razgandit
dupa vreo 2-3 luni s-a infiintat echipa Easy Company (de juniori ) unde era TL dragu nostru coleg Raven ( gaby)  , componenta exacta nu o mai stiu : Raven696 , ThE.GamE , P!ccolo , Comma , Selu , BMC , Blade... (scuzati pe cei kre iam uitat ) ...
dupa o perioada de timp s-a format Currahee avandu-l k TL pe domnu' Okiu' ( perioada aia de 6 luni eu am fost inactiv )
imi mai aduc aminte knd am jucat prima data la un BK dak nu ma insel era kiar primu bk ... knd batranii nu aveau om pt meci si mau chemat pe mn , eu foarte fericit intru pe Ventrilo  ( asta foloseam inainte ) nu cunosteam pe nimeni pe vremea aceea , nu stiam cine vorbeste , eram foarte derutat si entuziasmat k joc primu meu meci "oficial" ... in fine s-au chinuit mult pana am inteles partea cu demo-ul si " am apast F" cum sar spune ... nu incepe bine meciu  k imi cade netu'  Huh? ... un nu mai puteam de draci , iam injurat o saptamana pe cei de la net , in fine imi vine netu' si in locu meu intrase un alt as din fericire kre era online
sau la al doilea BK , knd aveam pe Okiu' TL si am cazut intro grupa grea ... din pacate am iesit pe ultimu loc ... asta e ...asteptam urmatoru Bk  Evil ...chiar avem ceva de zis ....mWhahahah

LE : tin minte k am intrat impreuna cu Piccolo in AoS in vara anului 2006 -  luna iunie dak nu ma insel
« Last Edit: October 28, 2007, 10:51:58 PM by ThE.GamE » Logged

Eraser
Administrator
Hero Member
*

View Profile
« Reply #5 on: October 28, 2007, 10:37:03 PM »

Frumos ar fi sa va aduci cu totii aportul,mai ales in privinta datelor exacte de ex:cind a-ti intrat in AOS,cind s-au infiintat celelalte teamuri si asa mai departe.Putem privi comunitatea AOS ca pe un Oras cu ,cartiere(team) si merita sa pastram vii momentele petrecute impreuna.
ThE.GamE
AoS Committee Member
Hero Member
*

I'm ThE.GamE Hommie

View Profile
« Reply #6 on: October 28, 2007, 11:05:54 PM »

Am cautat putin in arhiva  Wink

Delta          - 25 August 2007
Crocodilu     - 27 August 2007 --- dat afara din clan in Septembrie
Harley         - 19 August 2007
Asasin         - 27 August 2007
MAX            - 30 August 2007
Mad Medic    - 30 August 2007
Andyz          - 18 Septembrie 2007
Leky            - 16 Octombrie 2007

From this day to the ending of the world
But we in it shall be remember'd
We few, we happy few, we Band of Brothers
For he today that sheds his blood with me
Shall be my brother
« Last Edit: October 28, 2007, 11:23:31 PM by ThE.GamE » Logged

Mad Medic
Sr. Member

playa on player

View Profile
« Reply #7 on: October 31, 2007, 12:40:55 AM »

ace of spades.....sincer eu sunt innebunit de cartea asta de mic si mai ales de la filmul brothers in arms....cand am inceput sa joc cod 2 primu membru din clan l-am vazut pe domnul titus...din prima vroiam sa intru(mai ales la cat am ras la glumele lui titus,respect tituse!!)dar aveam prieteni care au infiintat forbiden...cand am intrat in ace of spades nu stiam cu cne sa vb sa ma integrez si eu...il stiam doar pe asasin cu care eram in forbiden...si pe titus de mai de mult pe publice...cand am intrat pe ts l-am vazut pe the game aka the gay (finut baiatu ,dar sa aibe grija de degete si de cofeina de acum incolo)....cand e el pe ts razi si razi....in clanul asta este o atmosfera foarte placuta....nu merita sa joci un joc ca un nebun de dragul sa fii cel mai bun si sa schimbi nu stiu cate clanuri ca esti tu cel mai tare....forever AOS....
Sushi
AoS Committee Member
Full Member
*

View Profile
« Reply #8 on: October 31, 2007, 02:26:40 PM »

Hmm...in ceea ce ma priveste ma mandresc cu faptul ca am fost invitat de catre Unkle si Leader(parca) care erau pe linkmania la acea vreme si datorita faptului ca eram vorbaret si  cu glume-n freza se  legase o amicitie intre mine si cei doi membri..
 La vremea aceea erau destul de exclusivisti..si clanul se numea Craiova +30 parca..nu mai retin exact.
Cert e ca ne-am simpatizat reciproc si am decis sa intru in acest clan datorita atmosferei frumoase care dainuie si acum.
  Poate ca nu sunt cel mai destoinic membru al acestui clan si nu reusesc sa-mi indeplinesc toata indatoririle din varii motive,dar tin mult la acest grup si sunt mandru ca mi se permite sa activez in cadrul lui. P.S...Tuturor celor care ma cauta pe xfire si nu le raspund..imi cer mii de scuze dar se intampla sa fiu extrem de ocupat si nu reusesc sa vad la timp invitatiile voastre la meci.

Piccolo
Administrator
Hero Member
*

In vino veritas.

View Profile WWW
« Reply #9 on: October 31, 2007, 05:32:48 PM »

Ok, am mai cautat pe forum unele informatii despre membrii (cand au venit si cand au plecat). Datele sunt aproximative ... destul de precise insa exista posibilitatea sa fi gresit cu cateva zile in plus sau in minus:

21.12.2006 => DMX (Und3aD) a fost acceptat in clan
7.01.2007 => meeGo a fost acceptat in clan
9.01.2007 => Okiu' a fost acceptat in clan => iese 7.08.2007
6.02.2007 => Devillish a fost acceptat in clan => iese 27.07.2007
6.02.2007 => Elg!n a fost acceptat in clan => iese 7.08.2007
11.02.2007 => Kimi a fost acceptat in clan => iese 06.08.2007
01.06.2007 => q7'gold a fost acceptat in clan => iese 06.08.2007
06.06.2007 => kTa a fost acceptat in clan => iese 15.08.2007
22.06.2007 => 50cent a fost acceptat in clan => iese 07.08.2007
26.06.2007 => Bunny este acceptat in clan

02.03.2007 => BlackDeath (Jaden) iese din clan
17.12.2006 => Thunder iese 01.01.2007

Deasemenea am gasit un topic mai vechi, de pe vremea cand Thunder era TL la Easy Company Team, daca nu ma insel el a fost primul Team Leader la Easy Company deci am putea presupune ca atunci s-a infiintat echipa, mai exact:

Easy Company Team => 18.12.2006

Dati-va cu parerea, acestea au fost date culese din diverse topicuri si informatii @membrii

"Eu și cānd joc prost, joc bine" - Piccolo
ThE.GamE
AoS Committee Member
Hero Member
*

I'm ThE.GamE Hommie

View Profile
« Reply #10 on: October 31, 2007, 07:52:27 PM »

Piccolo te contrazic , primu TL la Easy Company este Gaby (raven)  ... tin minte knd stateam ore intregi pe Skype ( eu , picc, comma , gaby ) si incercam sa ne cunoastem mai bine , asta se intampla akum un an

Raven696
Web Developer
Administrator
Sr. Member
*

View Profile WWW
« Reply #11 on: November 06, 2007, 09:43:40 AM »

Asa este Game. Eu am fost primul TL la EC. Pe atunci existau doar Airborne si EC.

Dupa aceea am infiintat Currahee.

Si.. dupa aceea.. am trecut la Apocalypse, infiintata de Legionaru.

O sa revin si eu cu povestioare din trecut cand voi avea timp. Oh well... back to work...

Hardcore will never die !!!
Vespasian
Administrator
Hero Member
*

View Profile
« Reply #12 on: January 07, 2008, 04:57:27 PM »

Am si eu ceva de adaugat pe aici ..dar sa mai imbatranim un pic. Cred ca pe site ... ( care e gata cand e gata ... vorba celor care fac Duke Nukem Forever ) vom trece o istorie clanului si a radacinilor membrilor nostri.

I shoot you with my Canon
ThE.GamE
AoS Committee Member
Hero Member
*

I'm ThE.GamE Hommie

View Profile
« Reply #13 on: February 04, 2010, 02:24:54 PM »

cred ca am imbatranit destul, si e timpul sa scriem din nou istoria AoS , rugamintea mea este sa scrie fiecare membru care vede acest mesaj, sa scrie orice isi aduce aminte si daca se poate si in ce perioada  

Vespasian
Administrator
Hero Member
*

View Profile
« Reply #14 on: February 04, 2010, 02:50:15 PM »

te simți deja bătrān?
nu e momentul acum.
peste cāțiva ani... 10, 20

TOPIC CLOSE

I shoot you with my Canon
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

Subject Started by Replies Views Last post
Ghid de joc pentru incepatori Piccolo 0 588 Last post December 18, 2006, 11:06:40 PM
by Piccolo
Regulament "AoS Championship II" Piccolo 0 860 Last post February 27, 2008, 10:08:44 PM
by Piccolo
40 de internauţi utilizatori de DC++ riscă 4 ani de īnchisoare LoneWolf 2 239 Last post July 24, 2010, 09:17:12 AM
by Aero
Regulament "Ace Of Spades Championship" Piccolo 0 626 Last post September 22, 2007, 12:30:20 PM
by Piccolo
Topul celor mai periculoşi viruşi LoneWolf 0 146 Last post May 06, 2010, 11:19:27 AM
by LoneWolf
0