Vespasian
Administrator
Hero Member
|
 |
« on: December 14, 2006, 01:06:11 PM » |
|
Iata dragi camarazi ca Raven696 a reusit sa finalizeze forumul pana in data de 06 ianuarie - data infiintarii clanului, cand, cu mic cu mare vom sarbatori MARELE EVENIMENT pana in zori. Desi inca nu este cat priveste rubricile, categoriile de pe forum pus la punct 100% , functional e full load. Acum incepe munca noastra comuna de finalizare a fiecarui pixel de pe obrazul forumului.
|
|
|
|
« Last Edit: December 15, 2006, 07:29:55 PM by Vespasian »
|
|
I shoot you with my Canon
|
|
|
| |
Piccolo
Administrator
Hero Member
In vino veritas.
|
 |
« Reply #21 on: March 04, 2007, 09:43:36 PM » |
|
poi ce sa zic dragul meu raven ... good joob, we love u :*:* in orice caz, site-ul cand se anunta terminat?
|
|
|
|
|
|
 "Eu și cānd joc prost, joc bine" - Piccolo
|
|
|
Raven696
Web Developer
Administrator
Sr. Member
|
 |
« Reply #22 on: March 04, 2007, 09:54:13 PM » |
|
Dupa BK3 ma voi apuca mai serios despre el. Acum nu este timp, avand in vedere ca am de lucru si pe langa servici. Pana acuma ce am facut, a fost mai mult cercetare ca sa-i zic asa, chestiuni de ordin tehnic. Doar se vrea cel mai tare site nu? Si asa o sa si iasa 
|
|
|
|
|
|
Hardcore will never die !!!
|
|
|
ThE.GamE
AoS Committee Member
Hero Member
I'm ThE.GamE Hommie
|
 |
« Reply #23 on: March 04, 2007, 10:05:31 PM » |
|
GOoD Game Raven ...Spor la lucru 
|
|
|
|
|
|
Acest mesaj se va autodistruge in 30 de secunde.   Amor patriae nostra lex !
|
|
|
Raven696
Web Developer
Administrator
Sr. Member
|
 |
« Reply #24 on: March 04, 2007, 10:20:54 PM » |
|
Ms Game. Eu sper sa nu se supere lumea ca dureaza asa de mult, dar fac tot posibilul sa iasa bine. Tot ceea ce cer de la voi este sa mai aveti rabdare, nu veti fi dezamagiti... va promit.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Piccolo
Administrator
Hero Member
In vino veritas.
|
 |
« Reply #25 on: March 05, 2007, 12:06:28 AM » |
|
stai linistit man ... mai bine incet si sigur decat repede si 'nashpa'  u rezolva-ti problemele tale acolo, noi avem rabdare ... si suntem increzatori ca va fi cel mai cel site :*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Raven696
Web Developer
Administrator
Sr. Member
|
 |
« Reply #26 on: March 05, 2007, 12:34:41 AM » |
|
Daca to venii vorba despre site & stuff. Am purces la modificarea/adaugarea de new smileys. O sa dureze vreo 2 zile cam asa. In timpul acesta s-ar putea ca setul vechi de smilyes sa nu functioneze corect. Ms pt intelegere.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Piccolo
Administrator
Hero Member
In vino veritas.
|
 |
« Reply #27 on: April 01, 2007, 03:52:46 PM » |
|
Salutare, Cam pustiu forumul in ultima vreme? Ce se intampla?  Anyway, as dori sa stiu si eu cum mai merge treaba cu site-ul. Cand va fi functional?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Raven696
Web Developer
Administrator
Sr. Member
|
 |
« Reply #28 on: April 01, 2007, 06:18:26 PM » |
|
Treaba cu site-ul merge cam asa: de la inceputul anului am fost ocupat cu alte proiecte. Am lucrat 6 zile 7. Mai am pe rol inca 2 proiecte, dupa care intentionez sa iau o pauza. In tot acest am lucrat la site cand cum.. in functie de timp. Cand voi lua preconizata pauza, mai voi ocupa pe indelete de site. Din pacate nu pot da un deadline.
Nu am ce sa fac. Daca ar pica banii din cer, intr-o luna site-ul ar fi gata. Insa cum nu se intampla acest lucru.. Cu rabdare trecem marea..
|
|
|
|
« Last Edit: April 01, 2007, 08:50:34 PM by Vespasian »
|
|
|
|
|
|