Eraser
Administrator
Hero Member
|
 |
« on: December 10, 2007, 02:33:57 PM » |
|
Tinind cont ca mai este mai putin de o luna pina la ziua clanului as vrea sa va pun o intrebare simpla;Cine poate sa vina la Craiova pe 6 ianuarie?As vrea sa va rog sa-mi da-ti un raspuns clar si ferm pina cel tarziu 24 decembrie pentru a avea timp sa ne pregatm pentru marea zi.Ar fi ideal sa vina toata lumea,dar inteleg ca mai sint si probleme.
|
|
|
|
« Last Edit: December 10, 2007, 06:18:55 PM by Vespasian »
|
|
|
|
|
| |
UnkleTitus
AoS Member
Full Member
|
 |
« Reply #1 on: December 10, 2007, 05:18:55 PM » |
|
'Bah' Balutz... eu cred ca vin..  Ar fi frumos sa vina si copiii.... macar o parte, acolo...sa reprezinte si ei sectoru' de varsta... Unkiu' ros de indoieli.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vespasian
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #2 on: December 10, 2007, 06:39:49 PM » |
|
Am editat tepicul pentru " Announce topic "Haideti oamani buni ... locuri de cazare este, este tot ce trebuie. P.S. Cine ma poate ajuta cu editarea unei coperti de dvd si a unui dvd label pentru cd-ul ( dvd-ul ) aniversar ? Daca aveti poze de trimis pentru a fi inclus pe cd sa nu ezitati. Apoi...cine e in stare sa faca un filmulet - preferabil format .avi cu imagini de cod2 din meci efectiv si cu membrii Ace in actiune. Eventual intram toti pe un server si facem demo fiecare ca materie prima.  Cine e maestru?
|
|
|
|
|
|
I shoot you with my Canon
|
|
|
Eraser
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #3 on: December 10, 2007, 07:00:19 PM » |
|
Unkiule daca mai rod mult indoielile din tine nu mai ramane nimic. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ThE.GamE
AoS Committee Member
Hero Member
I'm ThE.GamE Hommie
|
 |
« Reply #4 on: December 10, 2007, 07:39:09 PM » |
|
am discutat cu mama akum 2 zile de venirea la Craiova , si din ce am vbt nu cred k ma lasa :| ...sper sa o conving si sa vina si gayi cu mn
|
|
|
|
|
|
Acest mesaj se va autodistruge in 30 de secunde.   Amor patriae nostra lex !
|
|
|
meeGo
Newbie
|
 |
« Reply #5 on: December 10, 2007, 08:01:09 PM » |
|
Am editat tepicul pentru " Announce topic "Haideti oamani buni ... locuri de cazare este, este tot ce trebuie. P.S. Cine ma poate ajuta cu editarea unei coperti de dvd si a unui dvd label pentru cd-ul ( dvd-ul ) aniversar ? Daca aveti poze de trimis pentru a fi inclus pe cd sa nu ezitati. Apoi...cine e in stare sa faca un filmulet - preferabil format .avi cu imagini de cod2 din meci efectiv si cu membrii Ace in actiune. Eventual intram toti pe un server si facem demo fiecare ca materie prima.  Cine e maestru? Eu ma pricep... Si la filme nu stiu decat sa tai demo-urile ( se face cu fraps.exe)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Piccolo
Administrator
Hero Member
In vino veritas.
|
 |
« Reply #6 on: December 11, 2007, 10:16:18 PM » |
|
Well, treaba e cam ... cam foarte alandala. So, incep prin a spune ca nu ma pricep la treaba cu demo-urile. Deasemenea nu ma pricep nici la partea cu DVD Label & Cover, sorry Vespa :* Asa, cum spuneam .. venirea la Craiova este ... nu foarte accesibila pentru mine. Duminica, 6 Ianuarie 2008 cade fix duminica iar Luni, pe 7 trebuie sa fiu deja la scoala. Nici sa ajung nu prea am cum, parintii sunt cu finantele in familie si inca n-am reusit sa le "hack-uiesc" intentiile.  Nu promit nimic, voi mai incerca sa vorbesc cu ei ... Daca nu iese nimic ne vom strange aici la un pahar (mai multe) in cinstea Clanului AoS. Daca vom mai fi in stare (si daca va gasim pe messenger accidental) va trimitem si un web. Toate cele bune, Piccolo
|
|
|
|
|
|
 "Eu și când joc prost, joc bine" - Piccolo
|
|
|
Eraser
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #7 on: December 12, 2007, 03:48:54 PM » |
|
Piccolo de sarbatorit vom sarbatori sambata pentru ca luni si noi mergem la job asa ca nu-ti face probleme.Vino tu la Craiova si o sa fie bine.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Piccolo
Administrator
Hero Member
In vino veritas.
|
 |
« Reply #8 on: December 12, 2007, 11:49:15 PM » |
|
I will try, again .. nu promit nimic :-s
|
|
|
|
|
|
 "Eu și când joc prost, joc bine" - Piccolo
|
|
|
asasin
AoS Member
Sr. Member
|
 |
« Reply #9 on: December 13, 2007, 03:06:17 PM » |
|
ok problema mea este ca.. ei bine stau extrem de departe de Craiova, adik in Baia Mare, in nordul indepartat.. asa ca cel mai probabil e ca nu voi ajunge acolo  scuze, poate data viitoare
|
|
|
|
|
|
|Ace Of Spades|Currahee.Team
|
|
|
Vespasian
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #10 on: December 13, 2007, 03:25:01 PM » |
|
WooooW ..... chair ca stai departe 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Harley
Newbie
|
 |
« Reply #11 on: December 13, 2007, 10:12:19 PM » |
|
Eu nu pot sa vin ptr ca atunci voi lucra...sorry.La noi programul e de asa natura incat nu stii cand vei avea un week-end liber.Dar ne mai vedem la CoD2, sper...Nu-i asa Vespa?Ca de cand se roaga lumea de dumitale sa mai intri la un meci, macar de fun...Te streseaza jobul ala,nu?Mai scapa si tu de el sa te mai vedem si noi in actiune!Have fun all la Craiova!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mad Medic
|
 |
« Reply #12 on: December 13, 2007, 11:47:12 PM » |
|
eu sincer as fi vrut sa vin dar stau in constanta la extremitatea stanga a tarii:)))))as fi vrut sa vin sa va cunosc  sorry
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Raven696
Web Developer
Administrator
Sr. Member
|
 |
« Reply #13 on: December 13, 2007, 11:59:35 PM » |
|
Mah.. eu vin la Craiova..  Asa, ca sa va stresez un pic... Mai mergem pe la "birou" ? Macar la o cafa a doua zi... 
|
|
|
|
|
|
Hardcore will never die !!!
|
|
|
Vespasian
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #14 on: December 14, 2007, 12:49:07 AM » |
|
Yeees ... totul k la carte va fi pregatit 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MUJOFLEX
AoS Member
Newbie
|
 |
« Reply #15 on: December 19, 2007, 10:58:34 AM » |
|
Pacat ca nu puteti veni  Ar fi fost frumos... Dar asta e... Oricum vom cinsti ceva si-n numele vostru  LA MULTI ANI TUTUROR!!! SARBATORI FERICITE!!! UN AN NOU CAT MAI IMPLINIT LA TOTI!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|