|
Silver
|
 |
« on: January 07, 2008, 05:05:07 PM » |
|
Nume: parte din fosta Team No.Shit!? ( Locul 2 la EMS qualifiers ) I 1 Negroiu Claudiu 2 Silver 3 18 Ani 4 Timisoara 5 Call of duty 2 6 Licenta DA 7 Casti Logitech / Mic Logitech 8 Y!m:sony_klaw msn:Silverthug@msn.com xfire: Klaw666 9 In numenele meu: aprox 1500 ore cod2 ...am activat in RetireD , ArchFurious , Energia , ArchFurious , No.Shit!? 50+ meciuri in Clanbase , ~15 meciuri ESL , am activat in Eurocup , EMS , Nations Cup etc. II 2 Andyz ( pe el il cunoasteti)
III 1 Basarabescu Cristian 2 Cristi 3 17 ani 4 Alexandria 5 Call of duty 2 6 Licenta DA 7 - 8 Y!m:b_basu1991 xfire:88lion
Deocamdata suntem 3 trebuie sa vorbim si cu Enjoy si Jamal dar nu vor fi probleme ! !! La recomandarea lui Andyz dorim sa ajutam clanul AoS sa creasca , cat se poate pe plan intern...cat si pe plan European !! Va multumim pentru atentie
|
|
|
|
« Last Edit: January 07, 2008, 05:20:00 PM by Vespasian »
|
|
Mr. Idontgiveadamn
|
|
|
| |
Vespasian
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #1 on: January 07, 2008, 05:19:11 PM » |
|
O oferta serioasa  Surpriza placuta cu ocazia celei de a doua aniversari a clanului. Unchiu deja si-a dat acceptul...Astept si alte opinii  Am editat postul anterior pentru a il face anuntz.
|
|
|
|
« Last Edit: January 07, 2008, 05:27:28 PM by Vespasian »
|
|
I shoot you with my Canon
|
|
|
Eraser
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #2 on: January 07, 2008, 05:28:19 PM » |
|
De ce nu.Mai ales ca am putea reface Apocalypse Team insa cu un alt TL pentru ca Raven nu mai are timp sa se ocupe de echipa,in cel mai bun caz daca e de acord el va ramine in Airborne care are mare nevoie de el.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Piccolo
Administrator
Hero Member
In vino veritas.
|
 |
« Reply #3 on: January 07, 2008, 05:30:44 PM » |
|
Oh .. 3 membrii :-?
Am si eu o intrebare totusi, de ce ati ales Ace Of Spades?
PS: Sunt de accord cu primirea lor @Apocalypse Team.
|
|
|
|
|
|
 "Eu și când joc prost, joc bine" - Piccolo
|
|
|
|
Silver
|
 |
« Reply #4 on: January 07, 2008, 05:43:55 PM » |
|
Pai noi cautam un clan stabil ma refer aici nu numai la numarul membrilor ci si la personalitate si spirit de echipa... Verisorul meu Andy v-a recomandat ( m-a zapacit AoS in sus AoS in jos  ) si am zis "Why not" BTW S-a rezolvat si pentru Dl Enjoy deci suntem 4 100%
|
|
|
|
« Last Edit: January 07, 2008, 05:47:10 PM by Silver »
|
|
Mr. Idontgiveadamn
|
|
|
JuVeNiLe
AoS Member
Newbie
|
 |
« Reply #5 on: January 07, 2008, 05:53:35 PM » |
|
sounds good  hell yeah!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ThE.GamE
AoS Committee Member
Hero Member
I'm ThE.GamE Hommie
|
 |
« Reply #6 on: January 07, 2008, 06:21:47 PM » |
|
agreed ... imi place ideea dar sa nu faceti ca altii si sa parasitii clanu ' dupa cateva luni ... cum au zis si ceilalti , s-ar putea reinfiinta echipa Apocalypse Good Luck
|
|
|
|
|
|
Acest mesaj se va autodistruge in 30 de secunde.   Amor patriae nostra lex !
|
|
|
|
Silver
|
 |
« Reply #7 on: January 07, 2008, 07:03:34 PM » |
|
Multumim pentru incredere  cireasa depe tort o constituie faptul ca toti cei 5 membri sunt eligibili de joc in clanul AoS si au fost mai mult decat incantati ( Mai ramasese Jamal cu caare tocmai am vorbit ) So technically u got urself a pending team 
|
|
|
|
|
|
Mr. Idontgiveadamn
|
|
|
BMC
Jr. Member

Jumping - "Its not a glitch... its a feature."
|
 |
« Reply #8 on: January 07, 2008, 07:20:37 PM » |
|
Pai daca tot vin ei 4... poate veni si crystynitro? asa... ca idee
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Piccolo
Administrator
Hero Member
In vino veritas.
|
 |
« Reply #9 on: January 07, 2008, 07:37:08 PM » |
|
Noah aici vorbim de o noua echipa, de Apocalypse Team care mereu a fost considerata cea mai buna ca skill din clan. Nu cred ca prietenul tau e suficient de ... sa zicem "skillat" (no offence BMC).
Okay, so momentan 4 membrii, ati mai jucat impreuna ceea ce inseamna ca va cunoasteti stilurile de joc and stuff. Banuiesc ca toata lumea este de accord cu primirea voastra (cel putin asa se arata pana acum) deci in curand veti primi un raspuns definitiv.
Good luck
|
|
|
|
|
|
 "Eu și când joc prost, joc bine" - Piccolo
|
|
|
Moshu
AoS Member
Newbie
|
 |
« Reply #10 on: January 07, 2008, 09:43:47 PM » |
|
Dupa cum se arata si dupa cum zice "Vox Populi" se pare ca va trebui sa repunem in discutie foarte serios reinfiintarea echipei "Apocalypse".Totusi, ca un semn de bunavointa fata de Klan, as propune ca nou venitii sa dispuna o plata anticipata a cotizatiei pe urmatoarele 3-4 luni sa zicem.Sa vedem ce zice si Sefu....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vespasian
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #12 on: January 08, 2008, 01:47:44 AM » |
|
O plata momentan nu avem stabilita nici pentru restul membrilor. Iar anticipata .... Toti trebuie sa fim egali pana la urma... doar nu luam membrii carora sa le stabilim handicapuri. Nimeni nu trebuie sa fie dezavantajat. Vedem de ce servere avem nevoie si platim toti.
|
|
|
|
« Last Edit: January 08, 2008, 01:55:33 AM by Vespasian »
|
|
|
|
|
Raven696
Web Developer
Administrator
Sr. Member
|
 |
« Reply #13 on: January 08, 2008, 10:19:27 AM » |
|
Interesanta propunere.
In principiu sunt de acord. Mai trebuie discutat conditiile de predare a echipei Apocalypse la care momentan eu sunt TL.
Pe ce joc vreti sa va axati mai mult in acest moment? CoD 2 ?
Multumim si noi de alegere.
Sa vedem ce hotaresc sefii de sus si dupa aceea discutam ce si cum..
Bafta.
|
|
|
|
|
|
Hardcore will never die !!!
|
|
|
Eraser
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #14 on: January 08, 2008, 10:38:06 AM » |
|
Asa e Gabitza trebuie sa facem Proces de predare-primire si inventar:)).La Apocalypse ar putea trece si Bunny ca sa completam un pic echipa.Cit despre taxa in avans nu se pune problema insa trebuie sa retina ca de la intai s-a bagat taxa obligatorie de 5 RON.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vespasian
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #15 on: January 08, 2008, 01:39:12 PM » |
|
de CoD2 din ce mi-a zis SilverBullet ... In urma opiniilor exprimate este evidenta solutia care urmeaza  Urmeaza ca Silver sa precizeze exact numarul si numele membrilor pentru a face modificarile de rigoare. Membrii respectivi sa isi fac si cont pe forum pentru a le modifica in aos member. FELICITARI !!! Avem noi membrii 
|
|
|
|
« Last Edit: January 08, 2008, 02:04:23 PM by Vespasian »
|
|
|
|
|
ThE.GamE
AoS Committee Member
Hero Member
I'm ThE.GamE Hommie
|
 |
« Reply #16 on: January 08, 2008, 03:09:32 PM » |
|
Welcome guys!!!! as vrea sa stiu si io kre sunt toti...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Silver
|
 |
« Reply #17 on: January 08, 2008, 03:32:43 PM » |
|
Multumim pentru incredere...  Am 5 membri cu jocuri originale ( Silver, Cristi , Enjoy , Jamal si Andyz ) . Deoarece dorim sa jucam si in clan base noi vom juca aproximativ 50% din meciuri in afara...deoarece strainii au un total alt stil de joc ... dar in acelas timp nu vreau sa "punem monopol" pe Apocalypse team.... lasam la latitudinea voastra sa hotarati daca meritam sa va reprezentam ca o echipa... Deocamdata suntem in recuperare ... am jucat call of duty 4 si alte jocuri destul timp ...dar acum dorim sa revenim la forma initiala in cod2 ...
|
|
|
|
|
|
Mr. Idontgiveadamn
|
|
|
ThE.GamE
AoS Committee Member
Hero Member
I'm ThE.GamE Hommie
|
 |
« Reply #18 on: January 08, 2008, 03:38:05 PM » |
|
dak se poate sa pui datele la toti membrii...si sa-si faca si ei cont pe forum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eraser
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #19 on: January 08, 2008, 03:51:14 PM » |
|
Sa inteleg ca tu Silver esti TL-ul echipei?Si hai sa nu o mai lungim de azi voi sinteti Apocalypse Team.Ca TL esti liber sa decizi soarta celorlalti membri Apocalypse(din vechea garda:Sushi,Adisoru si Legionaru).Din cite stiu eu cel mai activ e Sushi,de Adisoru si Legionaru nu mai stiu nimic.Daca consideri ca nu ai nevoie de ei o sa-i trecem momentan in Airborne si pe parcurs dupa ce ne vom consulta si cu ei vom vedea ce o sa facem.Deasemenea va trebui sa iei parte si in cadrul comisiei de Recrutare.De taxa ce parere aveti,vi se pare mult 5 RON pe luna?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|