Ace Of Spades From this day to the ending of the world
But we in it shall be remember'd
We few, we happy few, we Band of Brothers
For he today that sheds his blood with me
Shall be my brother
May 23, 2012, 06:59:04 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: " Death is nothing, but to live defeated and inglorious is to die daily. " - Napoleon Bonaparte

Home   Help Search Calendar Gallery Login Register  
Subject Statistics
Topic: Vreau in AoS, Jones Replies: 8 posts
Read 850 times 0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Vreau in AoS, Jones  (Read 850 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Jones
Newbie
*

View Profile
« on: February 06, 2008, 05:12:19 PM »

Numele si prenumele: Nicolae Teddy-Cristian
Nick: Jones
Varsta: 17 ani, fac 18 in mai
Localitatea: Bucuresti
Joc preferat: Call of Duty2 si Counter-Strike:Source
Detinerea licentei originale Call Of Duty 2: Da, detin licenta de CoD2 originala prin Steam
Mentiunea privind detinerea de casti+microfon: Da, am casti cu microfon
ID Y!M: teddy_americanu
ID XFire: jonesameriknu
Alte clanuri si motivul plecarii: Am activat la RomLegion din toamna lui 2005. Am plecat de acolo pentru ca nu mi-a mai placut. Conflictele intre anumiti membri erau tot mai dese pana cand un anume membru a fost dat afara din cauza orgoliului founderului. Mentionez ca, cauza conflictelor a fost dorinta mai multor membri de a juca pentru performanta, in cupe, etc, lucru care a fost contradictoriu cu dorinta founderului care vroia sa joace pentru fun.

P.S. Doresc sa activez intr-o echipa care vrea sa joace pentru performanta, in cupe, meciuri, etc.

Va multumesc,
Jones

MaSteR
Sr. Member

View Profile WWW
« Reply #1 on: February 06, 2008, 05:28:45 PM »

Salut iubire .. sper sa te ia selu in echipa :X:X  esti de treaba ... joci cu arme de kkt dar rupi Tongue

BAFTA !!!!

asasin
AoS Member
Sr. Member
*

View Profile
« Reply #2 on: February 06, 2008, 08:02:39 PM »

ooo jonesy  Grin bun jucator, joaca frumos cred ca toti l-ati vazut pe servere, noroc!  Smiley

|Ace Of Spades|Currahee.Team
Cocuta
Newbie
*

Nobody Is Perfect I'm Nobody

View Profile
« Reply #3 on: February 06, 2008, 08:21:12 PM »

O Jonesyy  buna alegere un bun camard disciplinat si mai presus dedicat jocului....imi fu coleg in RomLegion nimik de zis la persoana lui din partea mea cu cea mai mare placere acum sa vedem ce o sa hotarasca sefii de sus din partea mea Jonesy GL

Eraser
Administrator
Hero Member
*

View Profile
« Reply #4 on: February 06, 2008, 08:34:35 PM »

Vad ca eu scriu eu citesc.Jones iti multumim pentru alegerea facuta.In cel mai scurt timp posibil o sa ai un raspuns din partea noastra.trebuie sa mentionez ca incepind cu acest an la noi s-a introdus o cotizatie obligatorie(5 RON pe luna).Cine vrea sa dea mai mult e binevenit insa crezi ca aceasta cotizatie ar fi o problema pentru tine?
Piccolo
Administrator
Hero Member
*

In vino veritas.

View Profile WWW
« Reply #5 on: February 06, 2008, 08:44:05 PM »

Quote from: Eraser
Asa ca incepind de azi in cazul cererilor depuse vreau sa vad doar posturi din partea TL-lor si a lui Harald,oricine altcineva care vrea sa-si exprime parerea la adresa persoanei respective s-o faca doar in cadrul Team-ului din care face parte."Vorba multa saracia omului" parca asa era o zicala.

Asa ca pe viitor va rog sa va abtineti. Doar team leaderii vor mai posta la cererea unui jucator. Multumesc!

"Eu și când joc prost, joc bine" - Piccolo
harald
Guest
« Reply #6 on: February 06, 2008, 08:49:55 PM »

Deocamdata cererea lui mesiu Jones mai trebuie studiata.....Sunt unele animozitati in klan cu privire la procedura de recrutare.
In concluzie Jonesy ai un pica rabdare...
Jones
Newbie
*

View Profile
« Reply #7 on: February 06, 2008, 08:53:00 PM »

Vad ca eu scriu eu citesc.Jones iti multumim pentru alegerea facuta.In cel mai scurt timp posibil o sa ai un raspuns din partea noastra.trebuie sa mentionez ca incepind cu acest an la noi s-a introdus o cotizatie obligatorie(5 RON pe luna).Cine vrea sa dea mai mult e binevenit insa crezi ca aceasta cotizatie ar fi o problema pentru tine?
Cotizatia asta nu e mare dar nici nu pot garanta ca o pot plati deoarece nu mai am o sursa stabila de venit. Imi cer mii de scuze dar renunt la inscriere.

Vespasian
Administrator
Hero Member
*

View Profile
« Reply #8 on: February 07, 2008, 12:36:38 AM »

Lasati lumea sa isi dea cu parerea ca e democratie Cheesy Deciziile le vor lua cei indreptati.
Dreptului la opinie e garantat de Constitutie Tongue
Ideea asta nu stiu cui i-a venit dar mi se pare cretina. Pai ce punem botnitza la membrii sa isi dea cu parerea?

DECI

Orice membru isi poate exprima la acesta rubrica opinia, care este pur personala si nu obliga clanul in acceptarea unui membru.
Comisia de recrutarea hotareste asupra cererii ...ca de altfel cum s-a intamplat pana in prezent.

Cum Jones a renuntat la cerere topic close.
« Last Edit: February 07, 2008, 12:39:19 AM by Vespasian » Logged

I shoot you with my Canon
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

Subject Started by Replies Views Last post
Regulament "AoS Championship II" Piccolo 0 885 Last post February 27, 2008, 10:08:44 PM
by Piccolo
Reziduuri Lirice sau Să Rimăm Împreună - Vol. I UnkleTitus 0 1742 Last post April 29, 2007, 12:44:20 PM
by UnkleTitus
Cum nu s-a prins stefan ca faceam misto de el ... Piccolo 19 1016 Last post February 14, 2010, 12:41:20 PM
by Freeman
Epistole si cronici de razbel, de AoS|Auntie Joanne UnkleTitus 8 711 Last post March 16, 2009, 05:05:16 PM
by Comma
Ace Of Spades History Eraser 14 4412 Last post February 04, 2010, 02:50:15 PM
by Vespasian
0