Piccolo
Administrator
Hero Member
In vino veritas.
|
 |
« on: February 27, 2008, 10:12:01 PM » |
|
Daca aveti intrebari in legatura cu orice despre aceasta competitie postati aici!
|
|
|
|
« Last Edit: March 02, 2008, 12:50:17 AM by Vespasian »
|
|
 "Eu și cānd joc prost, joc bine" - Piccolo
|
|
|
| |
Eraser
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #1 on: March 01, 2008, 10:33:46 AM » |
|
Piccule trebuie sa facem cumva sa postam regulile si in engleza pentru ca saracu unkiu azidimineata ii traducea lui Art pe xfire ce ai scris tu acolo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
UnkleTitus
AoS Member
Full Member
|
 |
« Reply #2 on: March 01, 2008, 02:01:08 PM » |
|
lol, ar fi bine.. ca azi tradusei mai rau ca Irina Nistor, in plm..  imi placu, dar e greutz real time..desigur. ii zisei lui Artie la finalul discutiei, ca imi plac din Finlanda asa: vodca, aerul curat, padurile de pini, lacurile superbe, cabanele, turmele de reni, sunca de ren afumata, icrele de somon, pescuitul la copca, iarna, betiile nordice, aurora boreala, noptile de vara, mirosul de zapada pe vreme geroasa, fosnetul padurii [desi nu prea sunt foioase!..P] partzurile blondelor de acolo, si mai ales MILF-urile lor...si muzica etno, si poporul Saami, un fel de tigani semi-nomazi de-ai lor..si multele trupe de WC-uri nordice, adica metale grele si f.f. grele..si iar vodca..  desigur, l-am naucit, bietul om.. hahahha e tanar, mai are de invatat.. kiar despre propria lui tara.il voi vizita in anii urmatori, cand va avea salariu..  Unkiu' transcontinental.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Piccolo
Administrator
Hero Member
In vino veritas.
|
 |
« Reply #3 on: March 01, 2008, 09:34:05 PM » |
|
Se va rezolva si cu traducerea in aceasta seara sau cel mai tarziu maine seara.
In alta ordine de idei, s-a renuntat la numele de "Cupa Prieteniei" pentru a continua "Ace of Spades Championship", astfel ajungandu-se la Editia a II a. Vespasian va poate explica de ce s-a schimbat numele.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vespasian
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #4 on: March 02, 2008, 12:17:09 AM » |
|
Vespasian va poate explica de ce s-a schimbat numele.
In particular  ... ca sa fim discreti. Dar in primul rand pentru traditie. Poate depasim numarul BK-urilor care s-a oprit la 3.  Persoane de contact - organizatorii competitie : Eraser si P!ccolo.
|
|
|
|
« Last Edit: March 02, 2008, 12:50:40 AM by Vespasian »
|
|
I shoot you with my Canon
|
|
|
Eraser
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #5 on: March 03, 2008, 10:30:03 AM » |
|
Tinind cont ca am bagat in ceata multa lume cu modul de desfasurare propus initial o sa revin asupra deciziei si vom modifica acest mod.Astfel raminem la clasicul si deja cunoscutul mod S&D cu doua harti dar in paralel vom organiza si competitie de TDM in acelasi fel,adica 2 harti,10 min.axis-10min.alies.La acest mod punctajul este acelasi ca la S&D,adica 3p-victoria,1p-egal,0p-infringerea.La ambele moduri sincer as prefera acelasi mod de desfasurare ca la primul AOS Champ. Fiecare echipa inscrisa poate participa la ambele moduri sau doar la unul dintre ele dupa cum doreste si daca timpul si nr. de jucatori disponibili ii permite. Propun deasemenea ca startul sa se dea dupa terminarea NCL la cod 4 care nu ar trebui sa dureze foarte mult.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ThE.GamE
Moderator
Hero Member
I'm ThE.GamE Hommie
|
 |
« Reply #6 on: March 03, 2008, 11:10:10 PM » |
|
va rog postati aici alte comentarii in leg cu asceasta competitie ...nu la inscreri
|
|
|
|
|
|
Acest mesaj se va autodistruge in 30 de secunde.   Amor patriae nostra lex !
|
|
|
Eraser
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #7 on: March 04, 2008, 10:38:34 AM » |
|
Ma oameni buni dupa cum am observst in NCL sint inscrise doar 8 echipe din care poate doar 2-3 ar fi interesate de competitia noastra asa ca nu stiu daca are rost sa asteptam terminarea NCL.Eu zic sa acordam un termen de inscriere de 10 zile adica pina pe 14 martie,sa mai pierdem vreo doua-trei zile cu tragerea la sorti si in data de 17 martie am putea incepe competitia propriu zisa.La inscriere fiecare echipa sa specifice si modul la care se inscrie(S&D,TDM sau amandoua). Succes!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selu
AoS Member
Hero Member
Nu stiu, cred ca Nu stiu
|
 |
« Reply #8 on: March 07, 2008, 08:38:22 PM » |
|
Am facut un anunt si pe callofduty.ro, in vederea inscrierii cat mai multor echipe in acest campionat. Sensei mi-a raspuns ca exista o problema legata de forumulk nostru. Sectiunea aceasta poate fi vazuta numai de catre userii activi? Ma refer mai mult la cea cu inscrierile in competitie. aici aveti mai multe detalii: http://www.callofduty.ro/...ewtopic.php?f=6&t=729 . Sper sa se rezolve cat mai repde problema.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
illegal
Newbie
|
 |
« Reply #9 on: March 08, 2008, 06:18:14 PM » |
|
Faceti un topic despre programari meciuri si cand va incepe campionatul
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ThE.GamE
Moderator
Hero Member
I'm ThE.GamE Hommie
|
 |
« Reply #10 on: March 08, 2008, 07:03:27 PM » |
|
inca nu s-au inscris multe echipe pt a deschide un topic cu programati pana atunci inscreiti-va
|
|
|
|
|
|
|
|
|
illegal
Newbie
|
 |
« Reply #11 on: March 08, 2008, 08:11:52 PM » |
|
a da si ar fi mai fain sa alegeti mapele din timp:)...sa fie pe etape:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mad Medic
|
 |
« Reply #12 on: March 08, 2008, 08:33:06 PM » |
|
mai bne intai vdm cati se inscriu apoi se hotareste restu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ThE.GamE
Moderator
Hero Member
I'm ThE.GamE Hommie
|
 |
« Reply #13 on: March 08, 2008, 11:27:01 PM » |
|
illegale mapele sunt alese deja, uitate in regulament
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eraser
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #14 on: March 09, 2008, 12:58:45 AM » |
|
Altul care e praf,ce puii mei de programari sa fac cind eu nu stiu cite echipa participa.In etapa I joaca AOS Airborne cu X echipa care s-ar putea sa se inscrie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stagga
|
 |
« Reply #15 on: March 10, 2008, 12:30:48 PM » |
|
Daca e nevoie punem si noi la bataie una bucata server Game Violation Streaming.
|
|
|
|
|
|
"Steady strong nobody's gonna like what I pumpin' But its wrong to keeping someone from learning something So get up, its time to start nation building I'm fed up, we gotta start teaching children" 
|
|
|
ThE.GamE
Moderator
Hero Member
I'm ThE.GamE Hommie
|
 |
« Reply #16 on: March 10, 2008, 01:00:02 PM » |
|
da sigur stagga ...suntem comunitatea cod2, fiecare vine cu ce are Ps : multumim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eraser
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #17 on: March 14, 2008, 01:43:32 PM » |
|
Salut!Multumesc echipelor inscrise pentru participare si pentru suportul oferit.Am decis sa prelungim inscrierile pina la data de 23 martie urmind ca startul competitiei sa se dea la 1 aprilie.Ce rugaminte as avea eu la echipele inscrise,sa specifice si modul la care se inscriu(S&D,TDM sau amandoua). Modul de desfasurare va fi la fel ca la primul AOS Champ ,adica mod campionat,fiecare cu fiecare cate un meci pe saptamana.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Piccolo
Administrator
Hero Member
In vino veritas.
|
 |
« Reply #18 on: March 21, 2008, 01:52:05 PM » |
|
Va reamintesc ca termenul limita pentru a va inscrie echipa in AoS Championship este 23.03.2008 iar competitia va incepe pe data de 01.04.2008.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Piccolo
Administrator
Hero Member
In vino veritas.
|
 |
« Reply #19 on: March 21, 2008, 03:48:19 PM » |
|
Inca ceva de spus, regulamentul final al acestei competitii il puteti gasi aici => http://aceofspades.ro/for...,618.msg4330.html#msg4330. Eventualele nelamuriri le puteti posta in acest topic. Bafta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|