Ace Of Spades From this day to the ending of the world
But we in it shall be remember'd
We few, we happy few, we Band of Brothers
For he today that sheds his blood with me
Shall be my brother
February 06, 2012, 08:40:49 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: " Death is nothing, but to live defeated and inglorious is to die daily. " - Napoleon Bonaparte

Home   Help Search Calendar Gallery Login Register  
Subject Statistics
Topic: lord of the rings online... Replies: 10 posts
Read 805 times 0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: lord of the rings online...  (Read 805 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Mad Medic
Sr. Member

playa on player

View Profile
« on: March 23, 2008, 05:48:59 PM »

dupa cum stiti sau ati auzit a aparut mai de mult lord of the rings online mmorpg...dak v-au placut filmele si m-ai ales cartile este de recomandat sa v-a apucati...este de 10 ori mai bun ca wow la grafica...gameplay nu variaza foarte mult dar destul...eu as alege lord of the rings on loc de wow(vespa don't kill me Smiley)care vor sa si-l ia sa intre pe serverul eldar...

Vespasian
Administrator
Hero Member
*

View Profile
« Reply #1 on: March 24, 2008, 12:59:22 AM »

Nu sunt de acord cu tine. Am luat si eu jocul acum un an parca cand a aparut. Versiunea colectors editon. Aprope 3 mil. Jocul e o porcarie. Grafica in aparaneta e mai buna ca in wow...insa cladirile sunt ca niste cutii nu poti intra in ele., pe zapada nici macar nu lasi urme cand mergi...etc doar motorul grafic e mai bun dar deageaba. Apoi gameplayul e de rahat...controlul m-a enervat la culme. Parca lipsa walk pe cliack dreapta lispea si nu se putea seta. Iar despre complexitatea lumii acord nota 1 fata de 50 sa zicem la wow. Iar 1 este MULT. Pai questuri liniare genu dute omoara zece aia si vino inapoi, raid pve zero doar partyuri sarace, nu mai vorbesc de raid end-game sau herois instance, pvp arene zero, loot cca max 15 % din cel exsitent in wow, world calendar zero - lumea e moarta nu se intampla nimic acolo extragame. Pai cunosc un tip care joaca wow doar pentru a participa la pescuit duminica la concursul din Stranglethorn Valey - un fel de port de pirati. Si evenimente ca astea sunt zilnice ^^ IAr servere cred ca nu sunt mai mult de 10 in EU...fata de nustiucate servere EU la wow. Iar in materie de servere cele lotro sunt doar rpg-pvp fata de cele din wow care sunt rpg-pve, rpg-pvp, rpg-pprp etc..

Asa ca ... nu am reusit sa joc toata luna cat aveam gratis acest joc. Cine are curaj si bani ii imprumut contul meu...ca oricum e nefolosit.

I shoot you with my Canon
Mad Medic
Sr. Member

playa on player

View Profile
« Reply #2 on: March 24, 2008, 02:25:35 PM »

vespa trebuie sa tii cont ca jocul e abia la inceput...si poti intra in cladiri dar nu in toate ca la wow....si questurile gen dute sa vb cu ala apoi inapoi la altu sunt si la wow...pvp arena este dar doar intr-o parte a plansii...acolo sunt 2 parti....monstrii si aia buni...monstru poti sa te faci la orice nivel si te duce direct la bataie sau astepti pana ai lvl 40+ si te duci sa te bati impotriva monstriilor...dak te uiti la harta este imensa si doar o mica parte e deschisa...raidurile sunt la fel ca in wow...dar repet vespa este abia la inceput...concursuri sunt putine si lame...e unu sa mananci nu stiu cate placinte repede altu sa dansezi...evenimente sunt dar sunt puse ca in realitate...cand e primavara la noi in real life,in joc sunt concursuri etc...abia acuma au inceput sa apara...peste maxim un an jocu o sa fie mai frumos...recunosc ca wow e mai complex la concursuri ,servere,raiduri etc..dar wow e de cativa ani deja...mie imi place wow cat l-am jucat...insa cand joc un joc online vreau sa vad grafica buna,nu grafica de copii mici...
« Last Edit: March 24, 2008, 02:28:06 PM by Mad Medic » Logged
Vespasian
Administrator
Hero Member
*

View Profile
« Reply #3 on: March 24, 2008, 10:45:37 PM »

Jocul nu e la inceput. Are aproape un an si playeri 5% din cei de la wow. Poate chiar si mai putin. Asa ca dpdv al comunitati i e la pamant si nu are mult de trait. Si...uitasem sa zic ceva. Nu imi place nici ca poti alege doar o singura tabara si ai un numar prea mic de rase si clase ca sa iti faci un caracter. Pe de alta parte chestia asta cu grafica conteaza mai putin pentru mine atat timp cat wow este un joc care se joaca mult mai usor. Gameplayul conteaza mai mult. Si pe un monitor de 19 lcd wcg samsung cu toate setarile la maxim mi se pare mai frumos ca lotro care are un motor grafic mai bun dar nu au stiut ce sa faca cu el. Apropo acolo cum e ca nu mai tin minte? ciclu zi/noapte si ploi sau ploi/nisoare aleatorii sunt?
Pana si chatul e cretin

Eu astept curios sa ajung la lvl maxim sa vad ce e vorba aia ca.... de aici incepe wow cu adevarat !!!

Si sper ca Age Of Conan sa fie cu adevarat un wowkiller... are ceva nou care daca e bine implementat va fi ROCK... guildele isi pot construi castele, apara sau asedia pe ale altora.

Mad Medic
Sr. Member

playa on player

View Profile
« Reply #4 on: March 25, 2008, 02:54:54 PM »

depinde de zona cu ninsori sau ploi...zii noapte e dupa un anumit timp....o sa apara addon la toamna cu 2 clase noi....vespa 1 an si cva nu chiar mult...mai ales ca wow a aparut inainte de el....si wow fiind printre primele mmorpguri care a cuprins intreaga lume...a avut noroc wow ca a aparut prima...lotro merita sa joci dak ai citit cartile lord of the rings sau dak ai vazut filmele...faza cu tabara ma enerveaza si pe mine....da au zis ca o sa schimbe cu timpul cand deschid harta....eu cred ca tu astepti mai mult wow lich king...pana acu au bagat putine chestii in lotro care sa concureze cu wow...cea mai noua chestie e ca poti sa iti iei casa tu sau guilda ta...da asta e mai mult sa te dai mare ca la wow...da cu timpu va fi mai competitiv si  wow si lotro...sunt curios la lotro cum o sa fie restu plansii...ca la inceput poti sa iti alegi un titlu...ex mad medic of rivendell sau mad medic of rohan...o sa fie mai frumos cu cat mai evolueaza jocul..
Vespasian
Administrator
Hero Member
*

View Profile
« Reply #5 on: March 25, 2008, 03:57:37 PM »

Asteptare mea a fost maaaaaaaare cu lotro si ca un fan tolkien doream mult mai mult de la joc insa nu a fost sa fie. Pentru mine a fost un joc facut cam in graba si mai putin pentru sufletul fanilor lotro cat mai mult pentru banii lor. Acum nu astept lich king care poate fi o variatiune pe aceeasi tema ci Ace of Conan. Daca ar fi fost facut de Blizzard as spune de pe acum ca e un joc reusit. Altfel...ramane de vazut in mai.

P.S.  Cine vrea sa joace lotro ii dau contul meu. ESTE cu taxa lunara.
Singurul pe care il stiu ca joaca lotro e Corco de la moro.

Mad Medic
Sr. Member

playa on player

View Profile
« Reply #6 on: March 25, 2008, 04:42:06 PM »

intradevar ai dreptate vespa....dar stii vorba veche....speranta moare ultima....astept si eu poate poate o sa ajunga lotro frumos pana la urma....jucau mai multi lotro...si gfx si enjoy dar nu au mai avut ei chef de mmorpguri....mie imi place lotro ca pot merge prin majoritatea hartii fara sa vad grup de vreo 5 jucatori de lvlu meu si vin pe mine ca bosorogul la tzuica:)))...eu m-am apucat de el ca se apucase un prieten din cartier...mie imi place aproape orice mmorpg dak am cu cine juca:)
« Last Edit: March 25, 2008, 07:25:34 PM by Mad Medic » Logged
MaSteR
Sr. Member

View Profile WWW
« Reply #7 on: March 25, 2008, 10:55:18 PM »

1.wow sucks .. vespa fara suparare dar e joc de "tociilari" (parerea mea)
2.akuma iau si eu LOTR online ..
3.nu mai scrieti atata in posturi .. ca ma doare capu' am citit pana ma luat batu

Vespasian
Administrator
Hero Member
*

View Profile
« Reply #8 on: March 25, 2008, 11:27:01 PM »

1.wow sucks .. vespa fara suparare dar e joc de "tociilari" (parerea mea)

ai dreptate wow e pentru jucatori cu un nivel de inteleligenta mai ridicat Smiley)

de fapt ai spus adevarul...fara sa stii
toate jocurile RPG, AD&D si alele care presupun un set de regului si evolutia unui caracter au la baza genul pen & papper D&D ...primul sistem care a fost creat de doi studenti la o facultate din america anilor 60 ... genul cu ochelari & rock&roll. unul a murit acum putin timp la o varsta venerabila. fara el baldur's gate, neverwinter nights, diablo & stuff nu ar fi existat.
dungeon&dragons care era in mare un joc board cu zaruri. si in jocurile actuale zarurile...sau actiunile aleatorii exista. cum ar fi situatia cand ai mai mult atack power la o lovitura... ( medic stie ce vorbesc )

istoria genului rpg mai pe larg in level si pc magazin
« Last Edit: March 26, 2008, 11:43:23 AM by Vespasian » Logged

Mad Medic
Sr. Member

playa on player

View Profile
« Reply #9 on: March 26, 2008, 12:24:35 AM »

mastere vezi-ti de jocurile care nu au nevoie de multa gandire...recomand shooterele old-schooll gen primele doom:))))da nu merg pe dx9:)))joaca tiberium wars in continuare...joc de macel...care are mai multe unitati bune castiga.....sau tetris...dxball...sau pinball(joc care vine cu windows xp).....vespa dak te vei plictisi vreodata de wow(poate peste ceva ani opisani:)))...sa imi zici....pana atunci lotro va ajunge frumos....
« Last Edit: March 26, 2008, 12:28:27 AM by Mad Medic » Logged
Vespasian
Administrator
Hero Member
*

View Profile
« Reply #10 on: March 26, 2008, 11:42:33 AM »

repet cine vrea sa joace lotro ii dau contul meu Smiley

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

Subject Started by Replies Views Last post
Ghid de joc pentru incepatori Piccolo 0 584 Last post December 18, 2006, 11:06:40 PM
by Piccolo
5 Motive pentru care Call of Duty Black Ops merita incercat in 3D LoneWolf 0 134 Last post November 09, 2010, 06:40:37 PM
by LoneWolf
Powercolor Radeon HD 5770 PCS+ LoneWolf 0 153 Last post June 08, 2010, 02:13:09 PM
by LoneWolf
Rammstein, Metallica, Slayer, Manowar, Megadeth, Anthrax la Bucuresti Vespasian 0 309 Last post March 11, 2010, 02:31:23 PM
by Vespasian
LG a adus īn Romānia primul TV LCD FULL HD 3D şi primul player Blu-ray 3D LoneWolf 0 130 Last post April 09, 2010, 01:30:06 PM
by LoneWolf
0