Xtreme
Newbie
|
 |
« on: June 07, 2008, 02:22:09 PM » |
|
Ma numesc Ovidiu (Xtreme) si am 15 ani. Sunt din localitatea Botosani Si jocul meu preferat este Call of DUty 2. Inca nu am licentza dar trebiue sa imi cumpar de curand. Am cashti si microfon, am id de xfire si de yahoo.Pana acuma am fost in: - silverbullets : de acolo am plecat ptr k s-a desfiintzat clanul - RomLegion : acolo nu jucam meciuri - p.o.w : nu jucam meciuri - A-team : de aici am fost dat afara ptr ca erau exagerat de multzi playeri cik Vreau sa particip la Call of DUty 2 Multiplayer
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Mad Medic
|
 |
« Reply #1 on: June 07, 2008, 07:42:22 PM » |
|
am inteles de la hicks ca ai fost prins cu coduri....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asasin
AoS Member
Sr. Member
|
 |
« Reply #2 on: June 07, 2008, 09:04:14 PM » |
|
daca e vorba de coduri atunci nici nu se pune problema sa intri in clan
|
|
|
|
|
|
|Ace Of Spades|Currahee.Team
|
|
|
|
MaSteR
|
 |
« Reply #3 on: June 08, 2008, 10:06:23 AM » |
|
am vorbit si cu cativa leaderi din A-team si mi-au spus ca e un baiat pe cinste.. si le pare rau ca l-au dat afara dar nu isi mai pot permite sa tina oameni fara licenta.Eu aseara am vorbit cu el si mi-a spus ca in maxim 2 saptamani isi cumpara licenta. Pana atunci cred ca ar merita sa intre intr-o echipa si cand are licenta sa intre in apoca team. Ca veni vb de coduri... el mi-a spus ca nu a jucat cu coduri si eu il cred. O sa vb si cu hicks daca are o dovada ceva.. sau cu nosjp.
Pana atunci ... nu avem dc sa nu-l luam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eraser
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #4 on: June 08, 2008, 10:41:54 AM » |
|
Ma baieti fara suparare,cit credeti ca o sa mai mearga cod2?Parerea mea ca avem destui oameni si noi.In plus nu este nici o valoare deosebita.Odata cu terminarea AOS Champ lucrurile se vor schimba,o parte probabil vor trece pe cod4 si vom vedea atunci cate echipe de cod2 mai raman si daca mai este nevoie de oameni.Pana atunci nu are rost sa mai luam oameni.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Piccolo
Administrator
Hero Member
In vino veritas.
|
 |
« Reply #5 on: June 08, 2008, 11:10:12 AM » |
|
Word.
Acum sa auzim si parerea lui AndyZ.
|
|
|
|
|
|
 "Eu și cānd joc prost, joc bine" - Piccolo
|
|
|
Andy_smekeru
Newbie
AoS Mystery
|
 |
« Reply #6 on: June 08, 2008, 04:42:57 PM » |
|
...are si eraser dreptate in felu' lui...cand ai comp iti perimiti sa faci trecerea asta ..echipa mea o sa ramana in cod2 orice ar fii dak o fii o sa jucam si cod4 dar baza-i cod2...cat despre recrutare am nevoie de membrii CU LICENTA...am avut promisiuni de la multi in legatura cu licenta dar am eu o vorba " promisiunile voastre-s diamante false" uite care-i treaba ...am vorbit cu master si atunci te iau la mine in echipa...in 2 saptamani dak nu ai licenta , stii tu ce-i de facut..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mad Medic
|
 |
« Reply #7 on: June 08, 2008, 11:03:57 PM » |
|
baietzi dak va convine sa luatzi codatzi e alegerea voastra dar totusi suntem clan respectabil sau nu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MaSteR
|
 |
« Reply #8 on: June 09, 2008, 08:26:39 AM » |
|
de unde sti tu ma ca a fost codat? :| cere-i dovezi lu hicks
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mad Medic
|
 |
« Reply #9 on: June 09, 2008, 02:27:18 PM » |
|
bne ca asculti tu a teamu miezule...si aia au codatii lor....ce sa stii tu...joci numai san andreas...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MaSteR
|
 |
« Reply #10 on: June 09, 2008, 07:15:29 PM » |
|
Oo am fost in clanu ala si stiu uni oameni chiar prea de treaba .. dar c sa sti tu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mad Medic
|
 |
« Reply #11 on: June 09, 2008, 09:07:35 PM » |
|
atat de bun esti de mergi din clan in clan....si ce dak ii cunosti???....eu ziceam de altceva dar in fine whatever..si eu ii cunosc ca unii au fost cu mine in forbiden
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eraser
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #12 on: June 09, 2008, 11:21:33 PM » |
|
Ba ca sa nu mai pierdem vremea cu prostii ,nu mai recrutam pe nimeni.Poate ar trebui sa va orientati spre oameni de cod 4.in primul rind nu are varsta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|