Ace Of Spades From this day to the ending of the world
But we in it shall be remember'd
We few, we happy few, we Band of Brothers
For he today that sheds his blood with me
Shall be my brother
May 23, 2012, 07:19:37 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: " War is delightful to those who have not experienced it " - Erasmus

Home   Help Search Calendar Gallery Login Register  
Subject Statistics
Topic: Ace Of Spades Championship - Editia II-Concluzii Replies: 4 posts
Read 926 times 0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Ace Of Spades Championship - Editia II-Concluzii  (Read 926 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Eraser
Administrator
Hero Member
*

View Profile
« on: June 13, 2008, 09:35:16 AM »

Asa cum spuneam putem considera incheiata editia a doua a Ace Of Spades Championship,cu toate ca ar mai fi un meci de jucat,insa un meci fara prea mare importanta in privinta clasamentului final.
   Ce pot sa spun au fost si lucruri bune si mai putin bune,trebuie insa sa recunosc ca nu a mai fost o competitie atat de reusita ca prima editie,din pacate.Felicit echipa Arhangelilor,din punctul meu de vedere au castigat meritat,au fost cei mai bine organizati,au vrut si au stiut sa castige asta in ciuda unor acuze nefondate de clipping si de lipsa de fair play la un anumit meci(insa la razboi de duci cu arme nu cu flori).Jada merita tot respectul,ar fi bine cum spunea si unkiu sa existe mai multi oameni ca el.Deasemenea ii felicit pe Veterani pentru ambitia si curajul de care au dat dovada(s-au batut de la egal la egal cu marile echipe cu toate ca nu erau mari iubitori de S&D).
   Imi pare rau ca nu am putut oferi si niste premii in bani,poate la o alta editie,insa per ansamblu ma bucur ca totusi am reusit sa adun lumea la un meci si pe aceasta cala vreau sa multumesc tuturor participantilor.
  Asa cum spuneam au fost si lucruri mai putin placute,sint dezamagit de lipsa de seriozitate a unor echipe care pe final au ales sa nu mai joace,cred ca puteau macar sa ne anunte de acest lucru dar asta este.Poate ca este si vina noastra dar eu am facut tot ce am putut in conditiile in care lucrez 10-11 ore pe zi credeti-ma ca mi-a fost foarte greu sa ma ocup de toate detaliile si le spun copiilor mei ca m-au dezamagit profund pentru neimplicarea lor cu toate ca s-au oferit sa o faca si m-ai ales ca pentru ei am organizat aceasta competitie(stiu ca aveti de invatat si chiar va recomand sa faceti acest lucru dar cred ca aveati timp si de un mic ajutor).
   Astea fiind spuse va asteptam la o noua editie Ace of Spades Championship(poate chiar pe cod4) si sper ca data viitoare sa avem si ceva premii,o mai buna organizare si o participare pe masura.
  GG all.

ThE.GamE
Moderator
Hero Member
*

I'm ThE.GamE Hommie

View Profile
« Reply #1 on: June 13, 2008, 11:06:03 AM »

Felicitari tuturor
Felicitari Arhanghelilor ...
...and srry

Acest mesaj se va autodistruge in 30 de secunde.

Amor patriae nostra lex !
Piccolo
Administrator
Hero Member
*

In vino veritas.

View Profile WWW
« Reply #2 on: June 13, 2008, 11:40:37 AM »

gg dudes.

"Eu și cānd joc prost, joc bine" - Piccolo
JadazEe
Newbie
*

View Profile
« Reply #3 on: June 14, 2008, 02:38:12 PM »

Multumesc Eraser, Unkiu...defapt, tot AoS ! Bine ca mai exista un clan serios , cu ambitie si nu numai ! Frumoasa competitie, insa lipsa de seriozitate din partea unor clanuri, ma cam dezamagit.Eh ce sa facem, GG inca o data si respect pentru competitie.Nu puneti la suflet pentru greselile comise, nu sunt din cauza voastra, dupa cum ai spus si tu Eraser (si eu mai sus), lipsa de seriozitate nu are cum sa nu lipseasca. Frumos din partea ta, ca ai avut intentia sa faci o competitie frumoasa, si eu cel putin sunt foarte multumit de cum ai realizato ( repet, greselile nu sunt comise de voi Tongue ).Felicitari si respect !

Astept cu nerabdare sa ciocnim un pahar de bere/suc/vin, pe la sfarsitu' lunii sau cand esti liber ! Mult succes AOS si ne vedem la urmatoarea competitie, cod 2/4 sau chiar LAN. CHEERS Smiley>-
MithriM
Full Member

View Profile
« Reply #4 on: June 16, 2008, 09:19:39 AM »

Jada,cand vi la craiova ? Cheesy
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

Subject Started by Replies Views Last post
History Vespasian 7 855 Last post April 22, 2009, 10:24:18 AM
by Mos Teaca
Ghid de joc pentru incepatori Piccolo 0 621 Last post December 18, 2006, 11:06:40 PM
by Piccolo
40 de internauţi utilizatori de DC++ riscă 4 ani de īnchisoare LoneWolf 2 261 Last post July 24, 2010, 09:17:12 AM
by Aero
NOX Coolbay Devil Edition LoneWolf 0 142 Last post May 13, 2010, 10:06:16 AM
by LoneWolf
Topul celor mai periculoşi viruşi LoneWolf 0 161 Last post May 06, 2010, 11:19:27 AM
by LoneWolf
0