UnkleTitus
Moderator
Full Member
|
 |
« on: August 09, 2008, 01:51:39 AM » |
|
Initiez aci, bunii mei, o pagina perena - sper. Sa dea Domnul sa fie aa, caci emitentul acestor ziceri versificate este un bun camarad virtual, un destoinic prieten la nevoie si un mucalit tovaras de pahar: e vorba de Mos Teaca, desigur. Si revin cu speranta ca pagina lui va fi abundenta in scurt timp, ca le zice bine, dupa cum veti vedea. Ce-i drept, are nevoie de un catalizator de rime ca mine, el fiind mai bine-crescut. Iubiti-l ca e rarissim, nu degeaba se numeste Rares in buletin! Al vostru Unchi, tipand grav, din rarunchi.
De-aş avea manta de ploaie Şi topoare de toltec, L-aş lovi pe Game în coaie În centrală ca să trec!
Cu rime vechi şi o cinzeacă Mă insinuez aici. Ce mama naibii, sunt Moş Teacă Şi ţin la voi ca la cei mici!
Invincibilului Jojo regizor secund UnkleTitus
Să fie om, să fie fiară, Cu Jojo mă-ntâlnesc ades. De nu-l daţi voi acum afară Presimt c-am să devin pervers!
Pe dânsul, dacă aş putea, Într-o conservă mare Cu forţa-ntrânsa l-aş băga Şi l-aş zvârli în mare.
Şi lanţuri grele i-aş mai pune Pe lada ferecată, Să n-aibă lumii ce mai spune Din plisc sau beregată!
Colegului UnkleTitus
De l-aţi vedea pe Titus stând Cu pipa-i somptuoasă Vă veţi jura toţi că-i burgund In vila-i prea-frumoasă!
Şi are plete, şi le leagă În coadă căzăcească. De nu-ţi dă bash, o nadă-ţi dă Şi Oac! îţi pune-n ţeastă!
Lui Heide
Cu domnul Heide mă descurc - Îl bat cu mâna stângă. Îi dau un şut, pe masă-l urc, Şi-l fac mereu să plângă!
Lui Armageddon
Pe Armageddon nu-l cunosc, El e din vechea gardă. Cu stilul lui împărătesc Pe toţi o să vă ardă!
Lui Kollo
Pe Kollo nu l-am pomenit În stihuri şi catrene. E un băiat deosebit, Chiar dacă-şi bagă-n vene.
Lui Miserere (a.k.a. Rustaveli)
Paulică, Miserere Bagă-n inamic durere, E mai rau ca Machiavelli Şi îşi spune Rustaveli.
|