Mos Teaca
AoS Member
Full Member
|
 |
« on: September 14, 2008, 07:28:09 PM » |
|
Dragii mosului, am comis-o iarasi. Ieri, 13 septembrie 2008, am vizitat iarasi Asii din Craiova si a fost extraordinar, ca la fiecare intalnire a noastra. De data asta am vazut mai mult din oras, avandu-i ghizi pe Harald si Eraser. Parte veche este foarte interesanta, foarte multe case renovate bine. Am avut parte si de varianta olteneasca a fantanii de la Bellagio, cu asistentza intr-o admiratie muta. In rest, curat, ingrijit, frumos. Adevaratul carnaval a inceput abia la carciuma cu specific irlandez, a doua casa a Asilor si a multor amici de-ai lor nejucatori de Cod2. Exista si niste fotografii, insa inca nu am intrat in posesia lor. Sper sa nu fi facut prea multe rele, intrucat partea de final a serii ramane un mister pentru mine. Iertaciune, domnilor, insa e vina lui Jack. Jack Daniel's, desigur. Multumiri lui Titus pentru cazare (si tratatie), lui Harald pentru discuri (sper sa nu uiti de The Cure), lui Eraser pentru rabdare si asteptare la gara. Va astept si eu saptamana viitoare la concert. Daca intrati in posesia fotografiilor, va rog sa mi le trimiteti si mie. Zicand toate acestea, sper sa ne intalnim mai multi si s-o comitem grav, ca merita!!!
Mos Teaca
P.S. - am uitat sa pun bomba
|