Mos Teaca
AoS Member
Full Member
|
 |
« on: January 13, 2009, 04:47:17 PM » |
|
Iacata ca am ajuns iarasi la Craiova, de data asta pentru a treia aniversare a clanului.
Multumesc aici Moshului, Eraserului, Titusului si Haraldului pentru eforturile continue de a ma pescui de la gara, de a ma caza si de a ma face sa ma simt ca acasa. Obraz fin, baieti giorno, ca intotdeauna.
La petrecere am cunoscut o groaza de alte personaje extrem de interesante, pe altele le-am revazut, ce mai, a fost meserias. S-a incins atmosfera mai ceva ca-n cosul de fum al Titanicului, am avut musafiri si din afara (salutartata, Ninko, respect Corco).
Foarte frumos gestul lui Vespa de a personaliza sepci, brelocuri si pixuri (jos palaria, maestre).
Desigur, va ramane mereu tristetea de a nu fi reusit sa adunam pe toata lumea, asta chiar ar fi fost monumental. Poate data viitoare, cine stie.
In rest, muzici, dansuri, exces bahic, lume meseriasa. Pacat ca m-au lasat bateriile la un moment dat. Acum asteptam legiunile craiovene la Bucuresti, sa avem si noi arbitrul de partea noastra (a se citi DJ-ul). Apropo, Tudor Gheorghe o fi jucand CoD2? Merita intrebat.
Mos Teaca
P.S. - cu pozele ce se aude?
|