Eraser
Administrator
Hero Member
|
 |
« on: February 05, 2009, 12:24:02 AM » |
|
Cu ce sa incep?...ar fi multe de spus.O sa incep cu un clasic "La multi ani",multa sanatate si fericire,sa-ti fie prietenii aproape la nevoie,sa-ti fie mandra aproape cand ai nevoie de dragoste,sa-ti fie clanul alaturi cand ai chef de joaca. Stiu ca nu o sa fii cu noi la Bucuresti dar fii sigur ca o sa-ti simtim lipsa si sper ca pana la urma sa reusim o adunare mare cu toata lumea.Daca cineva din clanul asta merita o statuie acela este Unkiu,asa ca ai grija de tine sa nu te ramolesti si sa devii legenda. As fi vrut sa am talentul tau si sa-ti ofer in dar o strofa,insa cred ca pana la urma te vor bucura si aceste cateva cuvinte.Respect si inca o data "LA MULTI ANI MOSULE".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
MaSteR
|
 |
« Reply #1 on: February 05, 2009, 01:24:43 AM » |
|
la multi ani titi !!!! multa sanatate,fericie si frage iti doresc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asasin
AoS Member
Sr. Member
|
 |
« Reply #2 on: February 05, 2009, 02:09:01 AM » |
|
Ohoo unki, la multi ani, sa traiesti, multa sanatate, fericire si cat mai multi ani la activ alaturi de noi.  Si acum la ora.. 2, printre carti de anatomie, imi vine in minte o strofa, mai slaba asa.. dar sa o scriu  Unkiu Titus, colectionar de vechituri Un Kar ar vrea si el sa aiba Dar tre sa-l ia pe cel de la germani Pofta-i sa si-o satisfaca.
|
|
|
|
|
|
|Ace Of Spades|Currahee.Team
|
|
|
Selu
AoS Member
Hero Member
Nu stiu, cred ca Nu stiu
|
 |
« Reply #3 on: February 05, 2009, 09:03:42 AM » |
|
Undeva pe o colina O lunga pleata se arata Unkiu sta si suspina Caci nu mai are deloc tihna.
El singur a ramas Si emotiile-l cuprind Cu karul la obraz Trage parca timid.
Dusmanii cad ca secerati Colina a oac rasuna toata Dar unkiu gloante nu mai are Si karu'-ncet, incet dispare.
Dar deodata totul renaste Unkiu nada o scoate O arunca-n departare Si Ace Of Spades victorie are.
La Muti Ani Unkiu!!! Multa, multa sanatate si tot la fel de multe momente dragi iti doresc alaturi de noi. La cat mai muti ani!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eraser
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #4 on: February 05, 2009, 10:42:28 AM » |
|
Ia te uita domne ce talente avem aici...bravo copii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ThE.GamE
AoS Committee Member
Hero Member
I'm ThE.GamE Hommie
|
 |
« Reply #5 on: February 05, 2009, 11:02:24 AM » |
|
La multi ani unchiule!!! te iubim cu totii ...sa fi sanatos si fericit , si tot timpu' alaturi de noi
Jos, pitit , dupa cutii Sta Uncheshu' cu ochii vii Iese cu un braulet frumos Pe dusman sa-l puna jos
S-apoi runda se termina Iese victorios, cu stima Ca apoi sa-nceapa runda Gata pregatit cu panda
Karu prieten se dovedeste Cand pe dusmani ii umileste
Vede pe unu ca vrea "s-o puna" Sta, asteapta , pana-i buna Iar apoi , putin confuz Incearca un ninja defuse
Dusmanu n-avand ce sa faca Iese, zice : Bravo Teaca! Vazand , insa, ca a gresit Isi cere scuze nestingherit
Unchiu amuzat de fapte Sta, si zice ca la carte Versuri, rime , adunate Pe amici ii da pe spate.
si acum una mai de fun :
Undeva, acum de mult Unchiu cel far' de sudoare Sta sa-mi faca o-ntrebare "Cate gradina floarea are?"
nu prea am io talent la versuri dar m-am chinuit pentru tine, Unchiule LMA
|
|
|
|
« Last Edit: February 05, 2009, 11:20:56 AM by ThE.GamE »
|
|
Acest mesaj se va autodistruge in 30 de secunde.   Amor patriae nostra lex !
|
|
|
dorku
AoS Member
Jr. Member
|
 |
« Reply #6 on: February 05, 2009, 12:44:37 PM » |
|
da cate talenete .. a inceput unkiu si acuma te-au mostenit .. .. LA MULTI ANI !!!!! cresti mare  ) .. si sa ai parte de multe fraguri !!!!  <  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aero
AoS Member
Hero Member
Ai fata Miel!
|
 |
« Reply #7 on: February 05, 2009, 01:51:16 PM » |
|
La multi ani unkiule sa fi sanatos si la buzunar gros,cat mai multe frage!!!!LA MULTI ANI!!!
|
|
|
|
|
|
Nu este important sa castigi…este important sa-l faci pe celalalt sa piarda.
|
|
|
|
|
UnkleTitus
AoS Member
Full Member
|
 |
« Reply #9 on: February 05, 2009, 04:58:07 PM » |
|
oooh, ce frumoooos// Va multumesc din inima, dragii mei.. sa-mi traiti, sa=mi fiti aproape in aceasta "Mare Lucrare" numita AoS si sa anticipam cu ochii umeziti momentul in care noi pensionari si voi platitori de taxe si impozite ne vom intalni peste 30 de ani.... va dati seama ca eu si cu Varutu Balutzu vom fi dotati cu bastoane ciumeg lucrate, iar Boby-Harald ne va mana de la spate carcotind cinic: cam lent, cam lent... Astea-s lucruri minunate! Asta anticipez cu drag! Va multumesc pentru urari si eforturile lirice (Poate nu e tarziu sa fac un atelier literar, in plm!..  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vespasian
Administrator
Hero Member
|
 |
« Reply #10 on: February 05, 2009, 08:07:16 PM » |
|
LA MULTI ANI VERE BOSOROGULE !!! SA fii fericit, sa ai parte de santate si de fete frumoase. Mult noroc !!!
|
|
|
|
|
|
I shoot you with my Canon
|
|
|
Mos Teaca
AoS Member
Full Member
|
 |
« Reply #11 on: February 05, 2009, 09:47:47 PM » |
|
La multi ani nobilei hoaste, ma inclin, maestre!
Te pup si iti urez toate cele bune. Cinsti-vom multe pahare reale si virtuale de acum incolo, sunt sigur de asta.
Sa ne traiesti, dragule!
Mos Teaca
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KillerBee
AoS Member
Full Member
|
 |
« Reply #12 on: February 10, 2009, 05:42:29 PM » |
|
ooops...am intarziat...  Unchiule, protectorul meu, La multi multi ani...si casatoreste-te si tu odata!  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Piccolo
Administrator
Hero Member