UnkleTitus
Moderator
Full Member
|
 |
« on: March 15, 2009, 09:46:45 PM » |
|
Epistola din Carentan Cronicar de război – Ace Of Spades|Auntie Joanne
Iată vine-un sol de pace cu o nadă-n loc de băţ, Căci năframa a lasat-o undeva cu mult dispreţ. -Tu eşti Bălă zis Eraser? -Eu mi-s dânsul, da domn’ Hicks! Pari cam tulbure, amice, însă ai picat la fix! -Ne aflăm în vrăjmăşie şi-am venit să mi te-mpuşc, Dar cum văd această nadă, mai că-mi vine să te muşc! -Orice gand ai adversare şi oricum de m-ai primi, Cât suntem încă pe pace mai bine te-ai potoli! -Cum?! Când harta-mi este plină, îndrăzneşti să crezi că poţi Ca întins, cu burta plină să bagi mâna în chiloţi?! O..!! Tu nici visezi bătrane câti în cale mi s-au pus: Toată gloata cea vestită de pe All United Noobs! Tot ce stă în calea noastră: neveste, copii şi clanuri, Ni-s alături şi ne sprijină, nu ne-ameninţă cu ban-uri! V-aţi luat şi uniforme la aniversarea voastră, S-a-njurat cu spume-n meciuri, şi tot la adresa noastră! Unkle Titus dă cu pleata şi cu mouse-u’ cu grăbire, Monitorul arde-n flăcări, coolerul nu dă racire! N-aţi avut decât cu deştul ori cu limba semn a face Şi echipa îşi aduse toate lag-urile-ncoace! Pentru rezultate bune l-aţi împins pe-ăl mic în faţă, Joy Division se numeşte şi se mişcă ca pe aţă! Dai cu Hunul, Harald, Moşu’, Teacă, Vespa, Assasin, Şi în fiecare luptă pierdeţi sânge şi venin… Pe cei fragezi îi momiţi tot cu FastumGel şi-acum, Îns-avem o arma tare doar pe bază de săpun! -Cum vreţi voi…problema voastră, dar la un aşa afront, Eu promit să n-o las baltă că-mi vrei tu tot clanul mort! Spuse Bălă zis Eraser, molfăind a lui ţigară, (Însă cu un aer sobru, şi privirea lui de fiară!) Stăpânit îşi scoase mâna ce-o ţinea drept în nădragi Şi c-un jungher ascuţit mi-l împunse plin de draci Pe vrajmaşul Legionar, care nici visa că Asul Are-n mânecă surpriza, şi aşa-şi găseşte naşul! Pleacă Bălă zis Eraser de pe harta pustiită Şi încălecând pe-o nadă, un picuţ mai ruginită Îşi ridică a’ lui mâneci, casca, arma, geamantanu’ Gladiola ofilită, plus tupeul şi bulanu’ Şi c-un aer plin de glorie zice mândru peste umăr Răsunând în harta goală ca maneaua fără număr: “N-avem server, dar iubirea de echipă e un fix Care nu se-nfiorează de-a ta faima, neică Hicks!”
|