Dragii mosului, cu fruntea plecata recunosc ca am comis-o iarasi.
Impreuna cu bunul prieten Paul (Miserere) am fost la Craiova si am vizitat inima clanului si a Olteniei.
Am fost oltenizati, avem si patalamalele care sa dovedeasca acest lucru, daca mai era nevoie.
Desigur, relatiile noastre au depasit de mult limitele virtuale si cele ale clanului.
Am fost la Craiova sa ne revedem prietenii, fie ei colegi de clan sau nu.
Ce-am gasit si ce-am facut la Craiova, va voi povesti pe indelete la o alta halba de bere.
Sintetizand, am gasit un oras fericit (Stiinta doar ce batuse Dinamo in stil categoric).
Sper doar ca si prietenii nostri craioveni sa se fi simtit la fel de bine ca si noi, i-am gasit si adunat de prin toate colturile, Eraser ne-a pescuit de la gara, amabil si politicos ca intotdeauna, Moshu ne-a oferit cazare, masa si bautura, in ale sale satinuri, matasuri si vorbe de duh boieresti (salve, magister!), Ioana si Titus, desi intr-o stare de sanatate precara, ne-au oferit compania la care altii nici nu pot sa gandeasca (Ioana, ma-nchin talentului tau de ghiersuitor realmente genial), pe Harald l-am extras direct de la catedra, cu tot cu lipsa lui de benzina (

) (apropo, cand au cucerit turcii Viena - subliniind potentiala mea origine din Asia Minor si tenul masliniu al halucinantului Paul?), cu Vespasian ne-am pupat si imbratisat mai mult decat am facut-o cu taica-meu, Eraser ne-a fost creier limpede si constiinta prezenta, ca un adevarat team leader ce se afla, iar Dragos cu rolele sale ne-a lasat masca, avocatul modern, fin cunoscator de muzici, fie ele Metallica sau Pergolesi.
Dragii mosului, va pupam si va asteptam la Bucuresti oricand, am avut 2 zile halucinante, pentru care nu va putem multumi indeajuns. Lesne de inchipuit ca nu vezi prea des oameni dormind cu rolele in picioare, altii dormind incaltati cu adidasi si cu castile la urechi, semn clar ca am facut killing spree la Craiova si sa mor daca am folosit cheaturi.
Mos Teaca