Ace Of Spades From this day to the ending of the world
But we in it shall be remember'd
We few, we happy few, we Band of Brothers
For he today that sheds his blood with me
Shall be my brother
September 09, 2010, 07:19:18 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Iepurașul mustăcios e de Paste norocos, nu-ți lăsa cadou īn ghete, are el alte secrete: pasca, oul īnroșit, cozonac, mielul fript și un Paste Fericit! ... și mult fastuuuum ai ghicit. Go Go Go Ace's

Home   Help Search Calendar Gallery Login Register  
Subject Statistics
Topic: Craiova killing spree Replies: 1 posts
Read 1295 times 0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Craiova killing spree  (Read 1295 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Mos Teaca
AoS Member
Full Member
*

View Profile
« on: April 12, 2009, 11:19:55 AM »

Dragii mosului, cu fruntea plecata recunosc ca am comis-o iarasi.

Impreuna cu bunul prieten Paul (Miserere) am fost la Craiova si am vizitat inima clanului si a Olteniei.

Am fost oltenizati, avem si patalamalele care sa dovedeasca acest lucru, daca mai era nevoie.

Desigur, relatiile noastre au depasit de mult limitele virtuale si cele ale clanului.

Am fost la Craiova sa ne revedem prietenii, fie ei colegi de clan sau nu.

Ce-am gasit si ce-am facut la Craiova, va voi povesti pe indelete la o alta halba de bere.

Sintetizand, am gasit un oras fericit (Stiinta doar ce batuse Dinamo in stil categoric).

Sper doar ca si prietenii nostri craioveni sa se fi simtit la fel de bine ca si noi, i-am gasit si adunat de prin toate colturile, Eraser ne-a pescuit de la gara, amabil si politicos ca intotdeauna, Moshu ne-a oferit cazare, masa si bautura, in ale sale satinuri, matasuri si vorbe de duh boieresti  (salve, magister!), Ioana si Titus, desi intr-o stare de sanatate precara, ne-au oferit compania la care altii nici nu pot sa gandeasca (Ioana, ma-nchin talentului tau de ghiersuitor realmente genial), pe Harald l-am extras direct de la catedra, cu tot cu lipsa lui de benzina (Cheesy) (apropo, cand au cucerit turcii Viena - subliniind potentiala mea origine din Asia Minor si tenul masliniu al halucinantului Paul?), cu Vespasian ne-am pupat si imbratisat mai mult decat am facut-o cu taica-meu, Eraser ne-a fost creier limpede si constiinta prezenta, ca un adevarat team leader ce se afla, iar Dragos cu rolele sale ne-a lasat masca, avocatul modern, fin cunoscator de muzici, fie ele Metallica sau Pergolesi.

Dragii mosului, va pupam si va asteptam la Bucuresti oricand, am avut 2 zile halucinante, pentru care nu va putem multumi indeajuns. Lesne de inchipuit ca nu vezi prea des oameni dormind cu rolele in picioare, altii dormind incaltati cu adidasi si cu castile la urechi, semn clar ca am facut killing spree la Craiova si sa mor daca am folosit cheaturi.

Mos Teaca

Eraser
Administrator
Hero Member
*

View Profile
« Reply #1 on: April 13, 2009, 10:25:29 AM »

Ca de obicei bunul nostru camarad se intrece pe sine si inca o data ne ofera o cronica in stilul deja cunoscut...ce s-ar mai putea spune,chiar ca a fost un killing spree.cred ca inco odata am ramas datori cu lamurirea unui mister,cel al prazului,dar baietii s-au convins sau au fost convinsi de "prazoaice"(nu cred ca doriti sa va povesteasca Paulica visele lui din aceste zile).Ce as mai putea adauga,se pare ca daca pe harti cei doi bucuresteni nu sant fruntasi,la Craiova ne-au demonstrat totusi ca fac parte dintr-o clasa superioara si sigur nu au cheaturi.
    Am a-ti multumi Rares pt cuvintele frumoase la adresa mea si a prietenilor nostri insa eu ca un adevarat TL o sa fac si o autocritica si am sa spun ca era loc de mai bine,numai ca se pare toata lumea a avut ceva lag in momentele cheie sau poate al de sus,in dorinta de a ne proteja,mai dadea cate un F12 din cand in cand.
   Ce sa mai,bucuresteni pregatiti-va vin Oltenii(16 mai data debarcarii)"Prepare to the Oltenized Resistance is Futile".
« Last Edit: April 13, 2009, 08:25:10 PM by Eraser » Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

Subject Started by Replies Views Last post
Statut Aos Eraser 5 239 Last post December 28, 2009, 06:00:53 PM
by Vespasian
40 de internauţi utilizatori de DC++ riscă 4 ani de īnchisoare LoneWolf 2 32 Last post July 24, 2010, 09:17:12 AM
by Aero
Tunisia 2007 Vespasian 5 201 Last post May 21, 2009, 08:53:07 PM
by Auntie Joanne
La Multi Ani TheGame!!! bybysor 14 125 Last post May 07, 2010, 08:41:45 PM
by ThE.GamE
salutare la toti. sun jucator de 3 ani de cod 2 si vreau in clan :) ninO 10 187 Last post March 07, 2010, 10:06:47 PM
by Piccolo
0