Va salut cu drag, bunii mei colegi! Iaca va propun sa aruncati un ochean in jocul asta, desi stiu ca Vespa a mai deschis o data un topic similar, dar nu-l gasii sa postez acolo. Este un MMORPG la care m-a corupt forta intunecata a lui varu' Eraser, are schelet de WOW dar e peste acela, zic eu. Grafica superba, muzica pe masura, harti interminabile, subiect fantasy/adventure, questuri cacalau, evolutie rapida si miliarde de artefacte. Nu mai zic ca sunt fascinat de meseriile secundare, are si secondary class, chair si zeci de questuri periodice, pentru toate gusturile/nivelurile. Putema de multa vreme sa fiu 'infectat' de virusul MMORPG, pentru ca am stagii vechi in Diablo I si II, insa abia acum m-a prins cu adevarat. Sper sa mai vina si cativa dintre voi la acest joc, e misto de tot, nu credeam personal ca o sa pun botu' la genul asta, insa dupa un scurt stagiu in iarna de vreo 2-3 luni in Perfect World [o varianta chino-malayesiana a lui WoW, misto de tot, gratis] iaca sunt apt si cucerrit de acest joc, desigur, la propunerea Balutului magic de level superior, adica Eraser.

si e MOACA, ceea ce e minunat, cu zeci de mii de playeri!!!!!
va saluta Unkiu', un biet Mage de level 17.
ps: si avem si ghilda, 100% romaneasca!.. se numeste Dacii..

era gata facuta, deh.